Sommer, sommer, sommerferie

Sommer, sommer, sommerferie

Så blev det juli, og de lyse, lyse sommernætter er her. Jeg hentede min datter forleden nat, og der var den smukkeste fuldmåne, samtidig med at solen allerede kunne anes ude i horisonten.

 

Min familie er ligeså stille ved at lande i sommerferien, og jeg lukker ned fra i morgen. Jeg har haft muligheden for langsomt at lukke ned og trætheden har vældet ind over mig. Jeg har været helt tung og træt i kroppen og nydt det rigtig meget. Jeg er nemlig blevet opmærksom på, at der er forskel på, hvordan jeg kan være træt.

Der er den slags træthed, hvor jeg er træt på overfladen, men lige nedenunder så ligger der en form for uro, som gør, at jeg ikke helt slipper ned i hvilen. Og så er der den slags træthed, som jeg mærker i disse dage, hvor jeg bare sover og sover ovenpå en længere periode med meget aktion. Det er en træthed, som faktisk lader min krop hvile. Så i disse dage nyder jeg min træthed, jeg nyder at sove til middag, gå tidligt i seng og så hvile lidt igen i hængekøjen udenfor.

 

Den kommende Ny Nordisk Kvindecirkel former sig lige så stille, og der er kun få pladser tilbage. Jeg glæder mig så meget til at følges med disse kvinder det næste årstid. Hver gang en ny cirkel dannes, er det som om, der er nogen, der har orkestreret det, nøje udvalgt, hvem der skal følges ad for en stund. De temaer, der dukker op hos hver især, matcher i den grad det, der sker hos de andre. Jeg er så spændt på, hvad overskrifterne bliver for det kommende år. Overvejer du om cirklen er noget for dig, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig (kontakt@mettehyldgaard.dk/ 26133278). Der kan være mange spørgsmål, der kan trænge sig på og stå i vejen for at træffe den endelige beslutning.

Jeg deler med dig her nogle ord, jeg har fået fra Martin. Han skriver modigt og ærligt, hvordan det har været for ham at have sin kone med i min cirkel: Kvindecirkel-for-mænd

 

I det kommende år skærer jeg ned på mange af mine aktiviteter, da jeg vil skabe plads til at skrive min næste bog. Jeg underviser på gymnasiet og fordyber mig i skriveprocessen. Der bliver dog plads til et enkelt Pauserum til oktober,Vinter-retræte ved Ørslev kloster  og selvfølgelig Ny Nordisk Kvindecirkel. Derudover har du også mulighed for at lave dit eget ene-retræte hos mig i SKØNT. Du kan læse meget mere i min kalender.

Jeg ønsker dig og dine en vidunderlige sommer.

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

MIN KALENDER: 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL 2018-2019

Du finder flere informationer om cirklen har. : http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/339974763154181/

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål, eller lyst til at tage en snak med mig om, hvorvidt cirklen er noget for dig (26133278 / kontakt@mettehyldgaard.dk)

 

VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER

Fredag d. 18. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 20. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

 

ENE-RETRÆTE I SKØNT

Har du brug for lidt tid til dig selv, måske til at skrive, eller fordybe dig i noget. Måske blot til at få en god nats søvn og en stille morgen, så har du mulighed for at lave dit eget ene-retræte i SKØNT. Du kan leje loungen  (seng + skrivebord) med adgang til toilet, bad og køkken. Og med mulighed for at benytte yogasalen (efter aftale).

For at booke dit eget ene-retræte, skal du sende en mail til kontakt@mettehyldgaard.dk

 

GIV DIG TID, MOR 

Du finder min bog Giv dig tid, mor her: http://mettehyldgaard.dk/shop/

Find mig på Instagram: https://www.instagram.com/mette_hyldgaard_skovmose/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *