Ny Nordisk Kvindecirkel

Jeg tror, at glæden og nydelsen er vores udgangspunkt, og det er, når vi forsøger at være alt muligt andet, end det vores krop og sjæl kalder på, at vi oplever tvivl, utilfredshed, tristhed og træthed.

 

I Ny Nordisk Kvindecirkel går vi på opdagelse i de vilkår, vi lever under her på den nordlige halvkugle. Vi kigger på vores muligheder, og på hvad der fungerer mindre hensigtsmæssigt for os. Kvinder har altid mødtes i cirkler og delt det særlige ved at være kvinder. Det vil vi tage med os og lade os inspirere af, men vi vil også skabe på ny. Hvordan er det, vi skaber et nærende liv for os selv og en nærende verden at leve i?

Den nordiske kvinde er ikke nødvendigvis en kvinde i balance. Selv om vi har mange muligheder for at skabe det gode liv, og selvom vi som udgangspunkt har frihed og ressourcer, som ikke mange kvinder i verden har, er vi ikke altid særligt tilfredse. Vi kan gå rundt med en grundlæggende følelse af at mangle noget. Vi kan have en tendens til at styrte af sted og fortsætte i højt tempo, selv om kroppen og sjælen kalder på noget andet.

Location: Vi mødes i mine lokaler i SKØNT, i ø-gadekvarteret i centrum af Aalborg. Vi er tæt på Østre Anlæg, fjorden og havneområde, gode cafeer og shoppingmuligheder. Undervisningen foregår i yogasalen, pausen og måltidet nydes i loungen. Her kan du netværke. Der er også mulighed for i pausen at gå i anlægget, gå langs fjorden, eller blot lægge dig på yogamåtten og hvile. Alt afhængig af årstiden og dit behov.

Adresse: Norgesgade 6, 1. th. 9000 Aalborg.

NYE DATOER 2019-2020: torsdag d. 5. september, d. 10. oktober, d. 7. november, d. 5. december, d. 9. januar, d. 6. februar, d. 5. marts, d. 2. april, d. 7. maj, d. 11. juni, kl. 16.30-20.30

Pris: 9500,- kr (med mulighed for at betale i rater). Tilmelding: send en mail eller sms til kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Din tilmelding er registreret, når du har betalt depositum på 1500,- kr. Du kan vælge at betale det resterende beløb samlet d. 1. august. Eller du kan vælge at betale dem i rater på 800,- kr om måneden. 1. rate 1. september , 2. rate 1. oktober. til og med juni 2019).

Tilmelding og eventuelle spørgsmål: mail eller sms til kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

Prisen inkluderer: 40 timers fysisk møde. 10 x let aftensmad, kaffe, te og snack. Handouts. Inspirationer mellem mødegangene i form af lydfiler og refleksionsspørgsmål til makkerskaberne. En lukket Facebook-gruppe.

Cirklen er for kvinder i alle aldre, dog skal du være fyldt 21 år. Cirklen er for dig, der er optaget af menneskelige processer, og som har lyst til at gå på opdagelse i dine egne. Du skal være i stand til at rumme og arbejde med egne processer.

Du finder brochuren her: Brochure Mette_2019-2020

 

 

Ny Nordisk Kvindecirkel har været et fantastisk rum, hvor jeg har fundet ro og fodfæste i en travl hverdag. Fået vendt store og små bekymringer i en tryg atmosfære. Det har imponeret mig, hvor meget vi kvinder kan, når vi deler viden og erfaring.
Mette, læge
At være med i Ny Nordisk Kvindecirkel minder mig om ting, jeg har glemt, som jeg bliver helt vild glad for at genfinde. Som gamle, værdifulde venskaber, der genoplives. Iboende kræfter og farver, der toner frem, hvor jeg ikke troede det muligt. Jeg har nu fået en tillid til, at jeg altid vil kunne genfinde mig selv, hvis jeg for en tid skulle miste fodfæstet. I Ny Nordisk Kvindecirkel-sammenhæng bliver det meget tydeligt. Mette forstår med begavelse, sindig ro og stor varme at guide og støtte vidt forskellige kvinder gennem store oplevelser, som både bliver enormt individuelle og enormt fællesskabende på én og samme tid. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Lena, journalist
Jeg har fået, og får, så meget ud af, at se det vi kvinder kommer med og tør dele i cirklen. Mette, skaber de mest fantastisk rammer med skønne yogaøvelser og inspirerende oplæg. 
Skønt mad. Mette kan hjælpe en med at få større tro på sig selv som kvinde og mor. Vi kvinder har en indre power, som fællesskabet giver os mulighed at få øje på. 
Jeg føler mig meget beriget over at møde så mange skønne kvinder, der gør mig så meget klogere på kvindelivet. Egentlig er det utrolig svært at beskrive med ord, det skal opleves og mærkes.
Carina, pædagog og vuggestueleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *