Urban Circle

Jeg har startet et samarbejde med YOGA HUSET i Aalborg, og til September flytter min cirkel ind i YHHAs skønne rammer.
Kvinder har mødtes i cirkler i årtusinder, og i de seneste år har kvindecirkler fået et tiltrængt come-back. I Urban Circle tager vi udgangspunkt i visdommen fra de gamle traditioner, fra naturen og tager cirklen med ind i byen og frem til nutiden.

INDHOLD:

· Vi vil gå på opdagelse i, hvad det vil sige at levet et fuldt udfoldet kvindeliv på det kvindeliges præmisser. Vi vil se nærmere på det kvindeliges bio-kemiske virkelighed, men også på de historier, vi har i vores kultur om det kvindelige.
· Hvad har du lært om at være kvinde? I hvor høj grad værdsætter du det særlige ved at være kvinde?
· Vi arbejder i en vekselvirkning mellem oplæg, reflektions-øvelser, lette yogaøvelser, bevægelse, kreativitet og meditation.
· Der vil være en times pause, hvor du har god tid til at snakke og netværke med de andre kvinder i cirklen, og hvor du kan spise din mad, som du kan tilkøbe fra KaffeFair eller medbringe selv (her er vi endu usikker på, om vi kan tilbyde mad fra caféen)
Vi lærer gennem vores kultur og gennem vores opdragelse at holde igen på dele af os selv og nedtone sider, som vi får en fornemmelse af ikke er anerkendte. Vi lærer bestemte måder at tænke på, og vi lærer bestemte måde at udtrykke os i verden på, og de bliver til en slags motorvej i vores neurale netværk. Men disse motorveje er ikke nødvendigvis nogle, der tjener os godt– de kan ren faktisk være helt ude af trit med vores essens.
I Urban Circle ser vi nærmere på vores "motorveje", er det nogle vi stadig skal benytte os af, eller skal vi finde nye veje.
URBAN CIRCLE ER FOR DIG:
 
· Der på mange måder er tilfreds med dit liv, men alligevel længes efter, at det kunne være anderledes.
· Der gerne vil udfordre “sådan er det bare” og gå på opdagelse i nye måder at skabe en hverdag på
· Der føler dig fanget i hamster-hjulet og mangler overskud til at mærke og få truffet de gode og bæredygtige beslutninger.
· Der gerne vil være en del af et nærende fællesskab, hvor vi hepper på hinanden og støtter hinanden i at gå efter det, vi ønsker.
· Cirklen er for kvinder i alle aldre, dog skal du være fyldt 21 år og være i stand til at rumme og arbejde med egne processer.
***************************
PRAKTISK:
· Forløbet starter i september og vi følges ad ind i efteråret og vinteren ud i foråret og frem til sommeren.
· Vi mødes 8 gange: 3 lørdage, kl. 11.00-15.00 og 5 torsdag, kl. 16.30-20.30.
 
 
DATOER:
Vi mødes omkring de 8 årstidsmarkeringer på årshjulet:
 
Datoer lørdag: Høst: 5. september, Allehelgenes aften: 31. oktober, Kyndelmisse: 30. januar
Datoer torsdag: Efterårsjævndøgn: 1. oktober, Vintersolhverv: 17. december, Forårsjævndøgn: 18. marts, Valborgsaften: 29. april, Sommersolhverv: 17. juni
 
Pris med mad fra KaffeFair: 8745,- kr (8 gange salat eller sandwich )
Pris uden mad: 7995,- kr
DU FÅR:
· 8 mødegange á 32 timer med tematiseret indhold, yogaøvelser, oplæg, nærende samvær.
· Lukket Facebook-gruppe
· Trykt materiale: "Cyklus-kit. Gør din Cyklus til din styrke" af Mette Hyldgaard Skovmose
· Kaffe og te á libitum

Ny Nordisk Kvindecirkel har været et fantastisk rum, hvor jeg har fundet ro og fodfæste i en travl hverdag. Fået vendt store og små bekymringer i en tryg atmosfære. Det har imponeret mig, hvor meget vi kvinder kan, når vi deler viden og erfaring.
Mette, læge
At være med i Ny Nordisk Kvindecirkel minder mig om ting, jeg har glemt, som jeg bliver helt vild glad for at genfinde. Som gamle, værdifulde venskaber, der genoplives. Iboende kræfter og farver, der toner frem, hvor jeg ikke troede det muligt. Jeg har nu fået en tillid til, at jeg altid vil kunne genfinde mig selv, hvis jeg for en tid skulle miste fodfæstet. I Ny Nordisk Kvindecirkel-sammenhæng bliver det meget tydeligt. Mette forstår med begavelse, sindig ro og stor varme at guide og støtte vidt forskellige kvinder gennem store oplevelser, som både bliver enormt individuelle og enormt fællesskabende på én og samme tid. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.
Lena, journalist
Jeg har fået, og får, så meget ud af, at se det vi kvinder kommer med og tør dele i cirklen. Mette, skaber de mest fantastisk rammer med skønne yogaøvelser og inspirerende oplæg. 
Skønt mad. Mette kan hjælpe en med at få større tro på sig selv som kvinde og mor. Vi kvinder har en indre power, som fællesskabet giver os mulighed at få øje på. 
Jeg føler mig meget beriget over at møde så mange skønne kvinder, der gør mig så meget klogere på kvindelivet. Egentlig er det utrolig svært at beskrive med ord, det skal opleves og mærkes.
Carina, pædagog og vuggestueleder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *