Højsommer og juli

Højsommer og juli

Det er højsommer i Danmark nu, men lige nu minder regnen og blæsten mig om efterår. For blot en uge siden var jeg på Ørslev Kloster med en veninde, og her var der nærmest sydfransk stemning. Jeg har efterhånden ikke tal på, hvor mange gange jeg har besøgt det gamle kloster, og der venter altid en ny oplevelse. Billedet er udsigten fra mit værelse på den smukkeste sommeraften få dage efter midsommer.

 

Herhjemme er vi nu officielt færdig med folkeskolen, vi har ikke flere børn i skole-regi, yngstepigen har netop afsluttet sin 9. klasse for nogle uger siden, og vi ser nu frem til en anderledes hverdag, når vi engang lander i august. Hun holder et pause-år, hvor hun restituerer ovenpå 10 år i et skolesystem, som efter min mening i den grad trænger til fornyelse. Jeg oplever, at de skoler, vi har været en del er er fuld af helt fantastiske, dedikerede, dygtige  og kærlige lærere, der virkelig kan lide at være sammen med deres elever. Men jeg oplever også, at der findes mange meget trætte lærere. Og jeg oplever en form for meningsløshed i at blive ved med at gentage og opretholde noget, som ikke længere er.

 

Siden sidst er det kommet et nyt afsnit i min podcast-serie Cyklus, den kan du måske lytte til, mens vi venter på, at sommeren kommer tilbage. Min producer har lige fortalt mig, at den er nået op på 1500 lytninger, det er så dejligt at vide, at I er mange derude der lytter med. Du finder den her: https://podcasts.apple.com/dk/podcast/cyklus-med-mette-hyldgaard-skovmose/id1481255466?l=da

 

Skønne kvinder har taget plads i Urban Circle, men vi kan sagtes være lidt flere, så overvejer du, om det er noget for dig, afholder jeg et info-møde igen til august. Du er også velkommen til at kontakte mig og lave et telefonmøde, hvor du kan høre mere om cirklen. Du kan læse mere her: https://www.facebook.com/events/1509602485907735/

 

Har du lyst til at høre mere om de skønne essentielle olier og måske også blive en del af det netværk, der samler sig omkring dem, kan du læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/aeteriskeolier/

 

Jeg ønsker dig en dejlig juli,

Kærlig hilsen Mette

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *