Essentielle olier

De essentielle olier er blevet til en stor del af min hverdag, og jeg er ret vild med, hvor bredt et spektrum, de kan anvendes indenfor. Jeg bruger dem til fysiske udfordringer, til at administrere min energi, til at arbejde med mine følelser og til at skabe forbindelse til min essens. Olierne er blevet et fint lag af blomster, bark, blade, rødder og frugter, der støtter mig i en mere nærende hverdag. Og så er min familie selvfølgelig mere eller mindre frivillige blevet dem, der også bruger dem til lidt af hvert. Min yngste datter laver bodyscrub med Wild Orange, og de vælger selv fra æsken, hvis de i løbet af dagen har et behov. Min mand bruger “den der hjælper på myggestik”, og dem der kan puttes i en G&T.

Der har nok altid boet en lille heks indeni mig, der har været optaget af, hvad planter kan gøre for mennesker. Det har altid tiltalt mig mest at bruge planter, når jeg har haft fysiske eller psykiske udfordringer end kemisk medicin. Jeg har dybt respekt for lægevidenskaben, men mit store ønske er, at disse to verdner vil arbejde mere sammen og udforske, hvor de kan supplere hinanden. Jeg har altid været optaget af naturen og den intelligens, der findes i både universet og naturen. Fibonacci-talrækken, der går igen i den orden, hvormed solsikken sætter frø og konkylien skaber sine spiraler. Den cykliske bevægelse- den evige udvidelse og sammentrækning i årstiderne og i den kvindelige menstruationscyklus. Den intelligens, der findes i vores krop og kroppens egne selvhelbredende egenskaber. Der hersker den smukkeste orden bag det hele, og den har jeg dyb respekt for og tillid til. Vi prøver ved hjælp af videnskaben at skabe noget, der minder om naturen, og vi kan have en tendens til at have mistet både respekten og tilliden til vores egen krop. Men hvorfor ikke bruge det, der allerede er så genialt og kommunikerer så fint med vores celler.

 

Jeg vil gerne købe olier

Du kan købe olier fra doTerra hos mig, og du kan også blive en del af et netværk, hvor vi sammen går på opdagelse i olierne og støtter hinanden i at leve et liv, der nærer os på alle planer.

Du kan læse mere om netværket her:

Har du lyst til at høre mere om de essentielle olier, er du meget velkommen til at kontakte mig. Som engroskunde hos doTerra sparer du minimum 25% på alle køb.

Du kan købe olierne her: http://www.mydoterra.com/skovmose

Du finder guide til at købe olier her: Guide til sign up

HOME-PARTY: Har du lyst til at høre mere om olierne, og kan du samle en gruppe mennesker, kigger jeg gerne forbi med mine olier og mine allerbedste olietips. Jeg har haft de bedste oplevelser omkring 'kaffe-bordet', hvor snakken falder på både stort og småt, og hvor vi både dufter, prøver, deler og taler.

ONLINE-MØDE: Du har også mulighed for at booke et møde online. Jeg sender olieprøver ud til dig, inden vi mødes. Det kan blot være et møde for dig, men I kan også mødes et par stykker bag skærmen sammen.

Skriv eller ring til mig, så laver vi en aftale, der passer til dig. Som udgangspunkt er mine møder gratis. Men der kan blive tale om egenbetaling af olieprøver, porto og afhængig af, hvor du bor, tranporttilskud.

Kontakt: kontakt@mettehyldgaaard.dk / mobil 26133278