Om

Jeg hedder Mette Hyldgaard Skovmose

Jeg er dedikeret opdagelsesrejsende i det kvindelige: alt det ganske særlige, der er ved at være pige og kvinde. I langsomheden, stilheden, nænsomheden og nydelsen, som ubrugte potientialet, og hvordan alt dette kan blive en del af vores hverdag! Men også, hvordan vi derfra kan finde vores styrke, handle og skabe nærende resultater i livet. Jeg har altid været vild med mønstre og strukturere - og særlig den cykliske struktur - som jeg har fordybet mig i de sidste 20 år primært i form af den kvindelige menstruationscyklus. Det helt begyndte, da jeg var i starten af 20'erne og i et år oplevede ikke at have en cyklus. Du kan læse min mere personlige historie her:  Min Historie

Jeg er forfatter til bogen Giv dig tid, mor og materialet Cyklus-kit. Gør din cyklus til din styrke. Jeg skriver, holder foredrag og underviser. Jeg faciliterer onlineforløbet "Gå med din Cyklus" og kvindecirkler, og så har jeg podcast-serien Cyklus. 

Jeg har en række vidt forskellige uddannelser bag mig. Som 19 årig blev  jeg uddannet social- og sundhedshjælper. I 2001 blev jeg Cand.mag. i dansk og psykologi. I 2010 Læse- og skrivevejleder. Sideløbende har jeg fordybet mig i kroppen og menneskets processer i form af forskellige kurser, workshops og teacher training.

Jeg elsker mit hverdagsliv, hvor jeg dagligt er på opdagelse i kvindelivet i form af mit eget liv som partner med min mand, og som mor til to piger. Jeg er optaget af alt, hvad der finder sted i et pigeliv, fra hun får sin første menstruation til hun bliver en moden og vis kvinde. Jeg prioriterer at have god tid, så jeg kan mærke mit liv og dets processer. Jeg elsker at minde piger og kvinder om, hvad de allerede ved, men ofte har glemt om at være pige og kvinde. Men også, hvad vi kan sammen, når vi mødes i et nærende fællesskab.