En-til-en

Jeg tilbyder en-til-en samtaler hjemme hos mig  i Rebild og online. Jeg tilbyder både samtaler, der retter sig konkret mod cyklusbevidsthed ( primært for kvinder)og mere eksistentielle samtaler, der omhandler generelle menneskelige livsprocesser(både for kvinder og mænd).

 

SAMTALER OM CYKLUS

Til dig der oplever du udfordringer i forbindelse med din menstruationscyklus, eller blot gerne vil have en dybere forståelse for, hvordan du kan bruge de forskellige energier i løbet af din cyklus til din fordel.

En individuel session varer 70 minutter koster 700,- kr (+ moms)

Tidsbestilling og eventuelle spørgsmål: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobilnr.: 26133278

 

EKSISTENTIELLE SAMTALER I SKOVEN

Til dig, der har brug for et rum, hvor du kan være med alt det, der er. Sætte ord på det, der rører sig i dig. Intet er for stort eller småt. Du kan stå overfor store livsforandreinger eller blot have brug for at forstå dig selv på ny.Du kender selv svarene, og jeg skaber et rum, hvor du kan mærke dig selv og finde de svar, du har brug for.

Vi bruger skoven og naturen som rum, og vi lader os inspirere af naturens evige forandringer, til at forstå vores egen livsprocesser. Vi mødes hos mig i Rebild, hvorefter vi går i i bakkerne og skoven.

En individuel session varer 2 timer og koster 950,- kr (+ moms)

Tidsbestilling og eventuelle spørgsmål: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobilnr.: 26133278

Næsten al slags vejr egner til til en gåtur i naturen, men styrter regnen ned, vil sessionen blive aflyst eller flyttet indenfor (det aftaler vi i forhold til de enkelte situationer).