Juni og info-møde om den kommende cirkel

Juni og info-møde om den kommende cirkel

Så blev det juni, og jeg elsker stadig så meget at være flyttet uden for byen. Jeg tror faktisk, at jeg hver dag tænker: “hvor er jeg glad for at bo her”. Jeg har flyttet min morgenpraksis udenfor, for tiden mediterer jeg mere, end jeg laver yoga, og det er så nærende at sidde i alt det grønne og blot være med det, der er.

Jeg har i en længere periode ikke haft en meditationspraksis, jeg har valgt den meditative bevægelse i yogaen i stedet. Men noget af mig har godt vidst, at jeg snød mig selv. Jeg har faktisk ret svært ved blot at sidde stille. Da jeg begyndte at gå til yoga i midten af 20’erne, så gik jeg faktisk altid før meditationen. Jeg fandt på undskyldninger både over for mig selv og min lærer?! Men det kan nu noget, det der med blot at sidde og være med det, der er. Nogle dage er der meget støj, og andre dage er der helt stille, og jeg oplever, at min mit sind bliver mere klart, og at min hukommelse faktisk bliver bedre.

Siden sidst har jeg være i skoven med den skønneste Maria Noell Korsvang og lave et fotoshoot, det var en så fin og kærlig oplevelse. Maria spurte, om hun måtte øve sig på mig, og det kom der nogle ret fine billeder ud af. Et af dem, ser du her i mit nyhedsbrev. Det kan være ret sårbart at få taget billeder (og jeg fik selvfølgelig en stor bums på min næse lige til dagen), og for at få det gode fotografi må du glemme dig selv undervejs. Maria er ret god til at få skabt netop dette rum og finde de gode spots og vinkler. Bliver du nysgerrig på, om det er noget for dig, kan du finde Maria her: https://www.facebook.com/www.ditIndrekompas.dk/?epa=SEARCH_BOX

Så er YogaHuset åbnet igen, og det betyder også, at alt tyder på, at min kvindecirkel stater der til september. Jeg har allerede modtaget nogle forhåndstilmeldinger, men der er stadig masser af plads, hvis du har lyst til at være med i cirklen. Der er et gratis info-møde i YogaHuset onsdag d. 24. juni, kl. 16.30-17.30. Du finder flere informationer her: https://www.facebook.com/events/733474237470388/

Jeg får også lige lyst til at tippe dig om denne artikel fra Weekendavisen: “P-piller fucker med kvinders hjerne”. Jeg tror måske altid, jeg har vidst det. Jeg begyndte selv at tage p-piller i en ung alder, og det var helt klart min egen fornemmelse, at de gjorde meget andet og mere ved mig, end at forhindre mig i at blive gravid. Det er ikke fordi, jeg tænker, at p-piller er all bad (eller jo, måske lidt), men jeg tænker, det er utrolig vigtig, at vi kan træffe oplyste valgt. At vi ved, at det er gennemgribende for kroppen at sluge denne lille pille. Du kan læse med her: https://www.weekendavisen.dk/2020-23/ideer/p-piller-fucker-med-kvinders-hjerne?fbclid=IwAR0mE-HHMXg1hIoAudKmH0ulvlO966McM7SH-mpLbU4g9Q704qEMXX5GPmM

Jeg ønsker dig en smuk juni

Kærlig hilsen Mette

Har du lyst til at høre mere om de skønne essentielle olier og måske også blive en del af det netværk, der samler sig omkring dem, kan du læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/aeteriskeolier/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *