August, afgrøder og hverdag

August, afgrøder og hverdag

Det regner lige så stille udenfor og hverdagen sættes langsomt i gang fra i dag. Mit kommende år består af dels undervisning på gymnasiet, fascilitering af Ny Nordisk Kvindecirkel (+ lidt mere, se min kalender nederst) og dels af skrivetid. Min næste bog har længe trængt sig på, men jeg er ikke for alvor kommet til tastaturet endnu. Jeg har lavet en del research og interviews, men at få påbegyndt mine egne formuleringer, er ikke sket endnu. Men jeg har skabt mig et år, hvor det er muligt, og hvor jeg har en skrivedag om ugen.

Det er så rig en årstid på trods af tørken er naturen så generøs, vi var på besøg hos mine forældre, og vi fik så mange afgrøder med hjem: blommer, vindruer, kartofler og tomater.

Min sommer er forgået i slowmotion … og det har været så lækkert for mine celler. Jeg har haft tid til at hvile og lande mange nye erkendelser – jeg har sovet meget, sovet længe, taget en lur og måske endda gået tidlig i seng. Nydt sommeren, varmen, saltvandet og kølig hvidvin på terrassen. Jeg har badet en del i Vesterhavet og betragtet de smukkeste solnedgange, haft meget tid med mine piger – særligt hver for sig. Og med min mand. Jeg har følelsen af overflod og masser af tid. Jeg har også ramt kedsomheden, som jeg tænker er hvilen, når den har varet for længe. Også et interessant sted at være.

Sender ønsker om en god opstart efter ferien

Kærlig hilsen Mette

 

MIN KALENDER: 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL 2018-2019

Vi begynder d. 5. september. Du finder flere informationer om cirklen har. : http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/339974763154181/

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål, eller lyst til at tage en snak med mig om, hvorvidt cirklen er noget for dig (26133278 / kontakt@mettehyldgaard.dk)

 

EFTERÅRS-PAUSERUM

Efter en del forespørgsler på Pauserum, har jeg lagt et enkelt i kalenderen. Du finder den her:

http://mettehyldgaard.dk/produkt/oktober-pauserum/

Rummet vil være klar, så du kan lægge dig på måtten 15 min før, og du har også mulighed for at blive liggende 15 min efter, hvis du har brug for at blive i den afsluttende meditation lidt længere. Der er te på kanden, så du også kan bruge tiden både før og efter til at nyde en kop te.

 

VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER

Fredag d. 18. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 20. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/722603538130735/

 

ENE-RETRÆTE I SKØNT

Har du brug for lidt tid til dig selv, måske til at skrive, eller fordybe dig i noget. Måske blot til at få en god nats søvn og en stille morgen, så har du mulighed for at lave dit eget ene-retræte i SKØNT. Du kan leje loungen  (seng + skrivebord) med adgang til toilet, bad og køkken. Og med mulighed for at benytte yogasalen (efter aftale).

For at booke dit eget ene-retræte, skal du sende en mail til kontakt@mettehyldgaard.dk

 

GIV DIG TID, MOR

Du finder min bog Giv dig tid, mor her: http://mettehyldgaard.dk/shop/

 

Find mig på Instagram: https://www.instagram.com/mette_hyldgaard_skovmose/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *