Cyklus-Podcast

Alt i livet er cyklist. Men vi levet i et samfund, hvor vi tilsyneladende har glemt det. Mange lever efter en lineær kurve, som giver os en følelse af et konstant pres. Dette er din invitation indenfor i den cykliske struktur. Til at genopdage, hvordan den er overalt i dig og omkring dig. Podcasten udkommer en gang om måneden. Dette giver dig en fornemmelse af årstidernes skiften, og de gaver og opgaver der kan være heri.
Disse nedslag kan blive de fineste pejlemærker i livet til at forstå os selv som mennesker, til at træffe mere nærende beslutninger, og til at komme i dybere kontakt med vores essens.
#peacefulrevolution

De første 8 episoder lægger sig op ad de 8 årstidsmarkeringer: Allehelgensaften, Vintersolhverv, Kyndelmisse, Forårsjævndøgn, Valborgsaften, Sommersolhverv, Høst og Efterårsjævndøgn. Det efterfølgende år har det været forskellige emner krydret med netop årstidens isæt. Og som noget nyt udkommer podcasten én gang om måneden, nu også med gæster.

Du finder min podcast her: https://cyklus.libsyn.com

Patreon

Jeg har skabt en platform på Patreon - en slags klub, som er knyttet til min podcast. Som medlem kan du støtte mit arbejde med at lave den. Der er gratis adgang til mine podcast, men som medlem får du adgang til ekstra-materiale fra mig: billeder, e-bøger o. a. Mine podcast-gæster har også mulighed for at dele gaver med dig, dem får du selvfølgelig også adgang til her. Det kan være: Giveaways, e-bøger, ressourcelister, ekstra audios, rabatkoder.
Min platform er under opbygning, og jeg er lige begyndt. Jeg håber, du har lyst til at hænge ud og se den vokse.

Du kan blive medlem her: https://www.patreon.com/Cykluspodcast?fbclid=IwAR2PUuLCZkrNFJTRDfDHVg5jw5TwQqW16wkAAZP0RAaDJtzVAJJG62y2cPw

 

Smukt. Rørende og aktuelt. Jeg er fan af Mette og hendes skønne podcastserie Cyklus jeg er blevet klogere, jeg er blevet opmærksom på områder, jeg havde gemt/glemt. Jeg elsker at cyklus, kvindelighed og naturen i den grad kommer i tale. Jeg anbefaler alle kvinder at lytte med.
Ditte
Mette Hyldgaard leder denne podcast med nærvær og varme. Jeg føler mig inspireret og tryg, når jeg hører den. Den gør mig opmærksom på årstidernes skiften på en mere subtil og nysgerrig måde. Tak.
Mammi_91
Jeg glæder mig til at lytte med til vintersolhverv. Det er en skøn podcast med nærvær og som får en til at reflektere. Stor anbefaling herfra.
Line_VH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *