Kvindecirkel

 

Vi vil bruge årshjulet og årstiderne som vores ydre ramme, fordi naturen i høj grad kan lære os noget om livsprocesser og forandringer.

Der ligger så meget visdom gemt i naturen, og i de gaver og opgaver, der er knyttet til de forskellige årstidsmarkeringer.

Vi arbejder også med hjertet og med at etablere og kultivere en kontakt til dybere lag i os selv.

Vi fordyber os i  stilheden. I stilhed healer vi. Vi behøver stilhed som luft og ilt. 

Kender du, det der med, at du kan komme til at undgå stilheden, fordi der er en del af dig, der ved, at der vil være alt for meget, der støjer, når der bliver stille? 

Så længe der er ophobet en mase larm i os, så mærker vi nemlig ikke stilheden, men mere en smerte over ophobning af for meget aktivitet i os. 

Vi har brug for både aktion og pause – for indåndinning og udånding.

I min cirkel opsøger vi stilheden og lader den virke i os. 

Og det er ofte meget lettere at søge stilheden sammen med andre i en kærligt rum. 

Mødegangene bliver til i en vekselvirkling mellem bevægelse, oplæg fra mig, delinger, refleksionsspørgsmål og erfaringsudveksling.

Vi mødes i Aalborg, Nørregade 22a. Der er yogamåtter, tæpper og puder på stedet. Der serveres the og snack.

Skriv gerne, hvis du har spørgsmål. Ellers ses vi, når mørket atter falder på.

Kærlig hilsen Mette

 

DATOER OG TILMELDING:

Mandag d. 23.september: Efterårsjøvndøgns-cirkel og
Mandag d. 11. november: Allehelgenesaftens-cirkel 

Teknikken driller mig og jeg kan ikke linke til min Shop – total dårlig salgsteknik ;O) Men hop ud på forsiden og gå ind under Shop – her finder du tilmelding ;O) 

 

 

Kind words fra kvinder, der har deltaget i mine cirkler

Jeg kan varmt anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt, hvor meget styrke og visdom, de har at give hinanden. Det er Mette med til at genoplive, og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendskab med

 

“Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder”

 

Jeg er fyldt med taknemmelighed… og er meget rørt over at du har skabt denne mulighed og de her rum og at du altid bare er så stærk og feminin en leder og katalysator at der altid, altid er en godhed og ordentlighed i gruppen, selvom så mange af os kommer ud på de vilde følelse-våger balancerer du det hele. jeg er meget måbende og fuld af respekt.”