Kvindecirkel

 

I min cirkel kommer du med lige præcis, det der er. Hverken mere eller mindre, og ofte kan du gå derfra med en dybere ro og nye perspektiver på livet, og det du går med lige nu. 

 

Vi er der ikke for at fixe hinanden og for at optimere. Men for at give plads til de processer livet indeholder, for at dele historier med hinanden og blive klogere på os selv og på livet 🐌♥️

 

Mødegangene bliver til i en velselvirkning mellem grunding, meditation, bevægelse, oplæg fra mig og smukke ritualer, hvor vi kan transformere det, vi gerne vil slippe. Vi vil bruge årshjulet og årstiderne, som vores ydre ramme, fordi naturen i høj grad kan lære os noget om livsprocesser og forandringer.

 

ALT DET PRAKTISKE:

Vi mødes tirsdag d. 24. oktober, tirsdag d. 21. november, tirsdag d. 19. december, tirsdag d. 16. januar og tirsdag d. 8. februar kl. 18.30-21.30.

Stentoften 39, Rebild, 9520 Skørping

Prisen inkluderer udover mødegangene en lukket facebookgruppe, kaffe, te og snack til mødegangene. 

Du kan booke din plads her: 

 https://mettehyldgaard.dk/produkt/kvinde-cirkel/

Skriv til mig, hvis det passer bedre at betale i rater på: kontakt@mettehyldgaard.dk 

(500,- kr ved tilmelding som depositum, herefter 499,- kr 1. okt til og med 1. feb)  

 

 

Kind words fra kvinder, der har deltaget i mine cirkler

Jeg kan varmt anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt, hvor meget styrke og visdom, de har at give hinanden. Det er Mette med til at genoplive, og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendskab med

 

“Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder”

 

Jeg er fyldt med taknemmelighed… og er meget rørt over at du har skabt denne mulighed og de her rum og at du altid bare er så stærk og feminin en leder og katalysator at der altid, altid er en godhed og ordentlighed i gruppen, selvom så mange af os kommer ud på de vilde følelse-våger balancerer du det hele. jeg er meget måbende og fuld af respekt.”