Retræter for kvinder ved Ørslev Kloster

Har du lyst til et par dage, hvor du trækker dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål? Få serveret dine måltider, blive guidet i blive yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er denne retræte måske noget for dig?

Retræten er tilrettelagt således, at der også er egentid. En tid, som du selv disponerer over. Tid til at lande og tid til at fordøje de indtryk, du møder på retræten, og det du har med dig, når du kommer. Den måde du vælger at bruge din egentid afhænger meget af det, du kommer med, og de behov der dukker op, når du lander. Men stedet tilbyder en bred vifte af muligheder. Du kan vælge at trække dig, gå ture i den smukke natur, gå over i kirken, sidde ved brændeovnen. Der mulighed for at låne cykler. Klostret ligger tæt på også fjord og strand. Alt afhængig af lyst, årstiden og vejret.

Undervisningen består af en vekselvirkning mellem meditationer, åndedrætsøvelser, blide yogaøvelser, og inspirerende oplæg

MÅLTIDER:
Der er afsat god tid til måltiderne, så du har mulighed for at nyde maden, falde i snak med de andre deltager, tage en kop te eller kaffe sammen bagefter. Maden består primært af økologiske råvarer, måltiderne vil blive lavet fra bunden. Det meste bliver lavet på stedet og et par måltider bliver leveret udefra. 

NÆSTE RETRÆTE: fredag d. 18.- søndag d. 20 januar 2019

STED: Portnerboligen ved Ørslev Kloster, Hejlskovvej 15, 7840 Højslev.

Undervisningen og måltiderne vil finde sted i Portnerboligen. Der er sovepladser både i Portnerboligen og på selve klosteret.
Se billeder her: http://www.oerslev-kloster.dk/refugium/portnerboligen/

PRIS: 
Stort eneværelse på selve klostret: 3900,- kr ( 2 pladser tilbage)
Mindre eneværelse i portnerboligen: 3100,- kr (udsolgt)
Dobbelværelse i portnerboligen: 2900,- kr. Her bor du sammen med en anden (4 pladser tilbage)

Tager du af sted med en, du kender, og I ønsker at dele et værelse, er der selvfølgelig mulighed for det. Giv blot besked (der er begrænsede antal pladser og højest 12 deltagere)

PRISEN INKLUDERER: To overnatninger, fuld forplejning, ca. 10 timers undervisning. Sengelinned + håndklæder.

TILMELDING:
Du tilmelder dig ved at sende en sms eller en mail til: mobilnr. 26133278 eller kontakt@mettehyldgaard.dk. Ved tilmeldingen betales et depositum på 1000,- kr. Efter tilmelding vil du, når vi nærmer os, få tilsendt yderligere information og en huskeliste. Depositum refunderes ikke.
Alle kan deltage. Det er ikke en forudsætning, at du har lavet yoga eller mediteret før. Du skal blot have lyst til at være med. Dog skal du kunne rumme at arbejde med egne processer.

PROGRAM:
Ankomst-dagen:
16.00-18.00: Ankomst, indlogering.
18.00-19.00: Aftensmad
19.00-20.30: Undervisning
21.00-?: Aften-te

Dag 2:
8.00-9.00: Morgenmad
9.00-11.00: Egentid
11.00-13.00: Undervisning
13.00-14.00: Frokost
14.00-16.00: Undervisning
16.00-19.00: Egentid
19.00-20.00: Aftensmad
20.30-21.30: Stille blid yoga og aftenmeditation
21.30: Aften-te

Dag 3:
8.00-9.00: Blid morgenyoga og meditation
10.00-11.00: Brunch
11.00-13.00: Egentid
13.00-14.30: Undervisning
15.00-16.00: Et let måltid og sundtsødt, te og kaffe. Afrunding.
16.00: Afgang.
Der tages forbehold for evt. ændringer i tider eller program.

Tusind tak for et fantastisk retreat ved Ørslev Kloster. Jeg tog fra retreatet med en glæde i mit sind, en ro og en forankring af, at egenomsorg og 'pause i balance' skal fylde i min hverdag. Nydelse, taknemmelighed og glæde er blevet endnu vigtigere nøgleord. Jeg er fascineret over, hvordan samspillet mellem kvinder, der ikke kender hinanden, kunne være så givende. Jeg kommer bestemt igen, for mig er denne tid på året perfekt. Sommeren er slut, og vi er på vej ind i efteråret, hvor man nemt kan komme op i gear og fordybe sig i gamle vaner. Vaner som man på ferien havde besluttet sig for, at de ikke skal være en del af hverdagen, kommer snigende, og vi befinder os, uden vi er klar over det i en 'action i ubalance'. Jeg tager retreatet med mig ind i mit efterår og min vinter.
Henriettedeltager ved Sensommerretreat ved Ørslev Kloster
Jeg kendte ikke dig og din måde at undervise på eller indholdet af retreatet, inden jeg kom. Jeg glædede mig, men var også lidt skeptisk. Jeg er virkelig blevet positiv overrasket og er fyldt af nye tanker og refleksioner om mig, mit liv og mine handlinger. Jeg har tænkt gennem din undervisning, mærket mig selv gennem yogaen og fundet ro i meditationerne. Jeg tager herfra med fornyet energi og med mod. Jeg vil takke dig for en virkeligt fint retreat.
Jannedeltager ved Sensommerretreat ved Ørslev Kloster. 
Mette kan noget som ingen kvinde, jeg før har mødt, kan. Hun kan skabe et rum/en stemning, hvor der er plads til at være kvinde. Hvor du kan komme med det, der er, og det der kan slippes og skabes. Hun hjælper med at finde troen på sig selv igen - og styrken i at være den kvinde man er. Jeg tager langsomhed og accept med mig tilbage til hverdagen. Tro, kærlighed, grin og samhøringhed er også ord, der kommer til mig. Jeg er blød og varm indeni, og det er absolut ikke sidste gang, jeg skal på retreat.
Carinadeltager ved Vinterretreat ved Ørslev Kloster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *