Glædelig første forårs-måned

Glædelig første forårs-måned

Velkommen marts. Årets første forårsmåned. Du kommer med så meget lys.

 

Her er der lidt mere fart på, end jeg plejer at have så tidlig på året:

 

Mit Cyklus-kit er tæt på at lande i min shop. Min grafiker og jeg har siddet med de sidste detaljer i ugen, der er gået, og hun er i gang med at rette til og lave de sidste modeller. De bliver SÅ smukke.

 

Jeg har også i samarbejde med sangerinde Lea Bahnsen været i gang med at lave en meditation, hvor hun lægger stemme ind over min meditation.

 

Og så er vi i gang med noget så vildt, som at sælge det hjem vi har boet i de sidste 17 år, fordi vi har købt et hus mellem Rold skov og Rebild bakker.

 

Jeg kan godt lide at bevæge mig langsomt ud i foråret og lade lyset og energien lige så stille tage plads i mig igen. Så jeg tager alle de pauser, jeg kan komme til her i det tidlige forår, selvom der er mange bolde i luften.

 

Jeg har besluttet mig for en runde mere med Ny Nordisk Kvindecirkel. Datoerne og de praktiske detaljer er nu på plads for den næste cirkel, som dannes til september. Men du har allerede nu mulighed for at booke din plads. Nogle kvinder har været med en enkelt gang, andre op til flere år i træk, nogle er stoppet et par år og vendt tilbage. Nogle har snuppet et enkelt år. Til september er det 6. gang, jeg danner Ny Nordisk Kvindecirkel, og hvert år sker der noget nyt. Nye kvinder dukker op og inspirerer til nye vinkler. Cirklen får en ny “farve og smag”. Jeg opdager nyt og bliver (forhåbentlig) klogere. Nye temaer kommer til og fletter sig ind i den struktur, som bliver ved med at gentage sig, og som er den samme alle de gange cirkel bliver dannet: årets rytme og den cykliske struktur.

Jeg glæder mig.

Kærligst Mette

 

MIN KALENDER: 

FORÅRS-PAUSERUM  

Mandag d. 25. marts, kl. 18.00-19.15

Tilmelding og flere informationer her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/foraar-pauserum/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/2320335784874305/

Rummet vil være klar, så du kan lægge dig på måtten 15 min før, og du har også mulighed for at blive liggende 15 min efter, hvis du har brug for at blive i den afsluttende meditation lidt længere. Der er te på kanden, så du også kan bruge tiden både før og efter til at nyde en kop te.

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL  2019-2020

Du finder flere informationer om den kommede cirkel her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/374269943373027/

 

MEDITATIONS-KONCERT med syngeskåle og gongbad (4 pladser tilbage) 

Onsdag d. 20. marts, kl. 19.00-21.00. Tilmelding og flere informationer finder du her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/meditations-koncert/

 

 

VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER 2020

Fredag d. 17. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 19. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/301454683905966/

Der er stadig en enkelt plads tilbage på selve klostret. I Portnerboligen er der et par dobbeltværelser og et enkeltværelse tilbage.

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *