Beautiful April

Beautiful April

Der har de sidste dage været så meget lys i min lejlighed. Vi er kommet på den anden side af jævndøgn, nu bliver dagene længere end nætterne, og i går blev urene stillet til sommertid. Jeg har i weekenden været til min mors 70 års fødselsdag, og da vi kørte på vejene, kunne vi se, at alt det, der længe har været brunt og gråt er ved at få et lysegrønt skær, eller står og fuldblomstre med små, fine, hvide blomster.

Jeg fik i talen til min mor sagt noget, jeg har tænkt over mange gange, efter jeg selv er blevet mor, men vist aldrig har fået sagt til hende: at jeg er rigtig glad for, at jeg har hende også i denne fase i livet. Så jeg kan udvise taknemmelighed over noget, jeg, da jeg var yngre ikke anede, hun gjorde for mig. Der er mange faser i moderskabet: Først oplevede jeg hende, som mor til mig, da jeg var barn. Den ubetingede kærlighed, hvor mor er den bedste i verden. Så oplevede jeg hende som mor til mig, da jeg var teenager, og her var der flere konflikter og uoverensstemmelser. Da jeg selv blev mor, fik hendes rolle som mor til mig helt nye nuancer, og efterhånden som jeg oplever de forskellige faser i mine egne pigers liv, genoplever jeg også dem i relationen til min mor. Og her begynder forståelse for alle de små og store ting, hun gennem årene har gjort for mig virkelig at udfolde sig: kærligheden til mig og tålmodigheden. Alle de tilsyneladende små, usynlig ting, hun bare har gjort, som jeg lige så stille har opdaget hen ad vejen, og som jeg på hendes dag, kunne dele med hende.

 

Så er meditationen, jeg har lavet sammen med Lea Bahnsen, landet i min shop. Du finder den her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/guided-meditation/ 

Det er en liggende meditation, som har fokus på kroppen og åndedrættet, og den handler om at lande i kroppen og finde ned i det dybe og rolige åndedræt. Lea lægger et smuk baggrundstapet med sin stemme, og jeg indtaler meditationen. Den er en sammensmeltning af de mange, jeg har lavet til mine Pauserum gennem årene. Vi er blevet ret tilfredse med resultatet, og har lagt planer for flere meditationer. Hvis du har ideer, er du meget velkommen til at dele dem med os. Hvad er det for en meditation, du mangler?

 

Ny Nordisk Kvindecirkel2019-2020 er så småt ved at dannes. Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har spørgsmål i forhold til cirklen. Jeg har aldrig været mere optaget af, at vi finder mere nærende veje i livet, og Ny Nordisk Kvindecirkeler et rum, hvor vi går på opdagelse i dette. Hvordan skaber jeg et nærende liv for mig selv? Og hvad vil jeg gerne skabe mere af derfra? Du finder alle informationerne her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

 

KÆRLIGST METTE 

 

MIN KALENDER: 

FORÅRS-PAUSERUM  

Mandag d. 29. april, kl. 18.00-19.15

Tilmelding og flere informationer her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/april-pauserum/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/336925793600669/

Rummet vil være klar, så du kan lægge dig på måtten 15 min før, og du har også mulighed for at blive liggende 15 min efter, hvis du har brug for at blive i den afsluttende meditation lidt længere. Der er te på kanden, så du også kan bruge tiden både før og efter til at nyde en kop te.

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL  2019-2020

Du finder flere informationer om den kommende cirkel her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/374269943373027/

 

 

 VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER 2020 (3 pladser tilbage) 

Fredag d. 17. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 19. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/301454683905966/

Der er stadig en enkelt plads tilbage på selve klostret. I Portnerboligen er der et par dobbeltværelser og et enkeltværelse tilbage.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *