Vinter, januar og en rigtig vinterbader?!

Vinter, januar og en rigtig vinterbader?!

 

IMG_7689

(Du finder min kalender nederst i blogindlæget)

 

Så er vi midt i januar, og det har været det smukkeste vintervejr de sidste dage, og i nat har vi haft den koldeste nat denne vinter (minus 14 grader). Jeg har så længe haft lyst til at vinterbade, og i går opstod muligheden for mig. Jeg var først i med fødderne, og så i sauna, ud igen lidt længere ned, ind i sauna, ud igen og så lige lidt længere ned..

Jeg faldt i snak med et par kvinder i saunaen og snakken faldt på, hvordan man er en “rigtig vinterbader” – åbenbart er det sådan en, der først går i vandet (med hele kroppen vel at bemærke ;O)), derefter går i saunaen og slutter af dem et dyp igen til slut. Det sidste var der lidt uenighed om…  Men jeg  kunne jo ret hurtig konkludere, at jeg så nok ikke er en rigtig vinterbader endnu!?

Men det var en utrolig dejlig oplevelse, jeg blev så varm og så levende i alle celler i min krop og vinteren føltes helt anderledes. Turen hen til fjorden og turen hjem var så fundamental forskellige. På vejen derned frøs jeg langt ind i kroppen og tænkte, at det var naturstridig – ja blot det at ville tage min bikini på – da jeg cyklede derfra igen  var kulden helt anderledes at være i. Jeg fik en ny erfaring af, hvordan vi med kulden netop kan skabe mere varme i kroppen. Og at jeg helt selv bestemmer, hvordan jeg er en rigtig vinterbader.  

 

Så er det på torsdag, jeg afholder Vinterretreat ved Ørslev Kloster, de sidste brikker er ved at falde på plads, jeg er i gang med at lægge den sidste hånd på planlægningen, og jeg glæder mig til at pakke bilen og tage af sted i vinterlandskabet. Der er stadig en plads tilbage, så er du den mere spontane type, er den måske lige noget for dig? Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/roedt-er-det-nye-sort/ 

Og i denne uge er der AFTEN-PAUSERUM, flere af jer har efterspurgt et Pauserum om aftenen, og det har du mulighed for på torsdag d. 17 – altså i morgen – kl. 19.15-20.30.

 

Skøn uge til dig i det smukke vintervejr

Kærlig hilsen Mette 

 

KALENDER: 

NYE DATOER VINTER-PAUSERUM 2017

Tirsdage d. 10. januar, d. 24. januar, 31. januar og d. 14. februar, kl. 17.00-18.15

AFTENPAUSERUM: tirsdag d. 17. januar, kl. 19.15- 20.30

Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 500,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling sker via mobilepay på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE PAUSERUM – KOM TO BETAL FOR EN

Tirsdag d. 7. februar, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr. Dette pauserum inkluderer udover undervisning også te/kaffe og en lille snack

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1825235241066552/

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

 

VINTER-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST, VI BEYNDER FØRST  D. 2. FEBRUAR

Vi begynder torsdag d. 2. februar og mødes derudover torsdag d. 16. februar og torsdag d. 2. mart og torsdag d. 16. marts,  kl. 8.45-10.45. Vi mødes selvsagt i Butik Gejst, Fyensgade 18, 9000 Aalborg.

Pris: 800,- kr. Prisen inkluderer oplæg, te/kaffe og bolle.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER 

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Brochure

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.

 

SÅ ER DER DATOER FOR JUNI- OG SEPTEMBER-RETREAT VED ØRSLEV KLOSTER

Mange af jer har efterspurgt disse datoer, og nu er de faldet på plads. Brochure kommer snart.

 

JUNI-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER. 

Fredag d. 9. Juni, kl. 16.00 til søndag d. 11. Juni, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

 

SENSOMMER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER 

Torsdag d. 7. September, kl. 16.00 til lørdag d. 9. September, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/906705446132727/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *