Nymåne og det særlige ved at være pige

Nymåne og det særlige ved at være pige

IMG_7758

 

(Du finder min kalender nederst)

 

Der var den smukkeste nymåne i går – så du den? Den var så fin og ny, at jeg følte mig helt heldig, at jeg overhovedet fik øje på den inde midt i byen. Jeg kan godt lide at tjekke ind med månen indimellem, det giver mig en fornemmelse af rytme, men også at være en del af en langt større orden.

 

Jeg har købt tulipaner og fundet vintergækker i haven. Jeg aner de svage toner af foråret, der er begyndt at blande sig med vinterens.

 

Jeg bliver spurgt, hvad er et retreat egentligt?    ….Retreat betyder tilbagetrækning… i dette tilfælde, når jeg afholder retreats,  tilbagetrækning fra alle de praktiske gøremål i løbet af hverdagen. Disse ting, som jeg egentlig elsker: lave mad, vaske tøj, gøre rent. Det kan måske lyde skørt, at jeg elsker disse ting, for nogle gange kan jeg jo også næsten hade dem. Men det er jo egentlig at skabe en nærende hverdag for mig selv, og dem jeg elsker. Men jeg har virkelig også brug for en pause fra det – hvor andre søger for alle disse ting. Hvor nyvasket sengetøj og håndklæder er lagt frem, hvor maden bliver serveret for mig, og hvor jeg får mulighed for at dykke ned i mit sind og min krop og være med det, der er. Når jeg så vender tilbage til min hverdag og disse gøremål, kan jeg igen se, hvor vigtige disse daglige lavpraktiske ting er, og hvor meget det betyder, hvilken energi, jeg lægger i dem. Jeg forstår det store i det små, og at det er der, det hele sker og vokser ud fra.

 

Der er to nye retreats i min kalender. Du finder Brochure her

Du finder begivenheder på Facebook her:

Juni-retreat: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Sensommer-retreat: https://www.facebook.com/events/906705446132727/ 

 

IMG_7757

I sidste uge var jeg i en 6. Klasse og lave en workshop sammen med børneyogalærer Anne Krogstrup Buch. Workshoppen handlende om det særlige ved at være pige – med fokus på den første menstruation. Det var en utrolig fin oplevelse at være sammen med disse små viise heltinder. Jeg er ret vild med, hvor hurtig de tager stoltheden til sig over, hvor vildt det er, det deres krop kan. Selvom snakken begyndte med alt det, der var pinligt, så kunne jeg mærke, efterhånden som mit oplæg skred frem, at de blev mere undrende og en pige formulerede til slut: ”det er da HELT VILDT, at jeg har været inde i min mors mave, og at min krop på et tidspunkt også kan have et barn i maven!”. Jeg kunne fornemme en nyvunden stolthed over den der seje pigekrop.

 

Mange kærlige hilsner Mette

 

KALENDER: 

NYE DATOER VINTER-PAUSERUM 2017

Tirsdage d. 10. januar, d. 24. januar, 31. januar og d. 14. februar, kl. 17.00-18.15

AFTENPAUSERUM: tirsdag d. 17. januar, kl. 19.15- 20.30

Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 500,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling sker via mobilepay på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE PAUSERUM – KOM TO BETAL FOR EN

Tirsdag d. 7. februar, kl. 16.30-19.00. Pris: 300,- kr. Dette pauserum inkluderer udover undervisning også te/kaffe og en lille snack

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1825235241066552/

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

 

VINTER-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST, VI BEYNDER D. 2. FEBRUAR

Vi begynder torsdag d. 2. februar og mødes derudover torsdag d. 16. februar og torsdag d. 2. mart og torsdag d. 16. marts,  kl. 8.45-10.45. Vi mødes selvsagt i Butik Gejst, Fyensgade 18, 9000 Aalborg.

Pris: 800,- kr. Prisen inkluderer oplæg, te/kaffe og bolle.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

SÅ ER DER DATOER FOR JUNI- OG SEPTEMBER-RETREAT VED ØRSLEV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

JUNI-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER. 

Fredag d. 9. Juni, kl. 16.00 til søndag d. 11. Juni, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Brochure

 

SENSOMMER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER 

Torsdag d. 7. September, kl. 16.00 til lørdag d. 9. September, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/906705446132727/

BrochureSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *