Retreats

IMG_6986 IMG_6946

Jeg laver årstids-retreats ved Ørslev Kloster. Det næste retreat finder sted i foråret 2018, 1. – 3. marts.  Find information, praktiske dejaljer og program nederst.

 

Læs her, hvad tidligere deltagere har sagt: 

Tusind tak for et fantastisk retreat ved Ørslev Kloster. Jeg tog fra retreatet med en glæde i mit sind, en ro og en forankring af, at egenomsorg og ‘pause i balance’ skal fylde i min hverdag. Nydelse, taknemmelighed og glæde er blevet endnu vigtigere nøgleord. Jeg er fascineret over, hvordan samspillet mellem kvinder, der ikke kender hinanden, kunne være så givende. Jeg kommer bestemt igen, for mig er denne tid på året perfekt. Sommeren er slut, og vi er på vej ind i efteråret, hvor man nemt kan komme op i gear og fordybe sig i gamle vaner. Vaner som man på ferien havde besluttet sig for, at de ikke skal være en del af hverdagen, kommer snigende, og vi befinder os, uden vi er klar over det i en ‘action i ubalance’. Jeg tager retreatet med mig ind i mit efterår og min vinter.

Henriette, deltager ved Sensommerretreat ved Ørslev Kloster.

 

Jeg kendte ikke dig og din måde at undervise på eller indholdet af retreatet, inden jeg kom. Jeg glædede mig, men var også lidt skeptisk. Jeg er virkelig blevet positiv overrasket og er fyldt af nye tanker og refleksioner om mig, mit liv og mine handlinger. Jeg har tænkt gennem din undervisning, mærket mig selv gennem yogaen og fundet ro i meditationerne. Jeg tager herfra med fornyet energi og med mod. Jeg vil takke dig for en virkeligt fint retreat.

Janne,  deltager ved Sensommerretreat ved Ørslev Kloster. 

 

Mette har en fantastisk ro og grundighed i sin tilgang til undervisningen. Og hun er virkelig dygtig til at mærke vores energi og ramme balancen i aktiviteterne. Jeg er vild med hendes blide yoga og tager mange fantastiske øvelser med hjem”

Helle, deltager ved Vinterretreat ved Ørslev Kloster

 

Mette kan noget som ingen kvinde, jeg før har mødt, kan. Hun kan skabe et rum/en stemning, hvor der er plads til at være kvinde. Hvor du kan komme med det, der er, og det der kan slippes og skabes. Hun hjælper med at finde troen på sig selv igen – og styrken i at være den kvinde man er. Jeg tager langsomhed og accept med mig tilbage til hverdagen. Tro, kærlighed, grin og samhøringhed er også ord, der kommer til mig. Jeg er blød og varm indeni, og det er absolut ikke sidste gang, jeg skal på retreat

Carina, deltager ved Vinterretreat ved Ørslev Kloster

 

Agnes på 2 år, havde denne kommentar til sin mor, da hun kom hjem fra retreatet: “mor du ser anderledes ud….. Du har fået lys…..

 

 

RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig?

Retreatet er tilrettelagt således, at der også er egentid. En tid, som du selv disponerer over. Tid til at lande og tid til at fordøje de indtryk, du møder på retreatet, og det du har med dig, når du kommer.

Den måde du vælger at bruge din egentid afhænger meget af det, du kommer med, og de behov der dukker op, når du lander. Men stedet tilbyder en bred vifte af muligheder. Du kan vælge at trække dig, gå ture i den smukke natur, gå over i kirken, sidde ved brændeovnen. Der mulighed for at låne cykler. Klostret ligger tæt på også fjord og strand. Alt afhængig af lyst, årstiden og vejret.

Se billeder her: http://www.oerslev-kloster.dk/billeder/

 

UNDERVISNING:
Undervisningen består af en vekselvirkning mellem meditationer, åndedrætsøvelser, blide yogaøvelser, og inspirerende oplæg

Undervisningen bliver foretaget af Mette Hyldgaard Skovmose. Du kan læse mere om Mette her: http://mettehyldgaard.dk/det-faktuelle/

 

MÅLTIDER:
Der er afsat god tid til måltiderne, så du har mulighed for at nyde maden, falde i snak med de andre deltager, tage en kop te eller kaffe sammen bagefter. Maden består primært af økologiske råvarer, måltiderne vil blive lavet fra bunden. Det meste bliver lavet på stedet og et par måltider bliver leveret af Stine fra IdylIdyl. Resten bliver tilberedt af min fantastiske hjælper, som også vil nurce om os på retreatet.

 

TID: torsdag d. 1. marts til lørdag d. 3. marts

STED: Portnerboligen ved Ørslev Kloster, Hejlskovvej 15, 7840 Højslev.

Undervisningen og måltiderne vil finde sted i Portnerboligen. Der er sovepladser både i Portnerboligen og på selve klosteret.
Se billeder her: http://www.oerslev-kloster.dk/refugium/portnerboligen/

 

PRIS: Stort eneværelse på selve klostret: 4200,- kr ( 4 pladser tilbage)
Mindre eneværelse i portnerboligen: 3200,- kr (1 plads tilbage)
Dobbelværelse i portnerboligen: 3000,- kr. Her bor du sammen med en anden (4 pladser tilbage)

PRISEN INKLUDERER: To overnatninger, fuld forplejning, ca. 10 timers undervisning. Sengelinned + håndklæder.

 

TILMELDING:
Du tilmelder dig ved at sende en sms eller en mail til: mobilnr. 26133278 eller kontakt@mettehyldgaard.dk. Ved tilmeldingen betales et depositum på 1000,- kr. Efter tilmelding vil du, når vi nærmer os, få tilsendt yderligere information og en huskeliste. Depositum refunderes ikke.

 

HVEM KAN DELTAGE:
Alle kan deltage. Det er ikke en forudsætning, at du har lavet yoga eller mediteret før. Du skal blot have lyst til at være med. Dog skal du kunne rumme at arbejde med egne processer.

 

PROGRAM:
Torsdag:
16.00-18.00: Ankomst, indlogering.
18.00-19.00: Aftensmad
19.00-20.30: Undervisning
21.00-?: Aften-te

Fredag:
8.00-9.00: Morgenmad
9.00-11.00: Egentid
11.00-13.00: Undervisning
13.00-14.00: Frokost
14.00-16.00: Undervisning
16.00-19.00: Egentid
19.00-20.00: Aftensmad
20.30-21.30: Stille blid yoga og aftenmeditation
21.30: Aften-te

Lørdag:
8.00-9.00: Blid morgenyoga og meditation
10.00-11.00: Brunch
11.00-13.00: Egentid
13.00-15.00: Undervisning
15.00-16.00: Et let måltid og sundtsødt, te og kaffe. Afrunding.
16.00: Afgang.
Der tages forbehold for evt. ændringer i tider eller program.

 

 

IMG_6995IMG_6963IMG_6967

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>