Mødregruppe – mor yoga

Når du bliver mor, og når du har små børn, er det nok det tidspunkt i livet, hvor du har allermindst tid til sig selv og allermest brug for at blive forkælet. Derfor laver jeg en mødregruppe, hvor du er i centrum.

Baby er selvfølgelig meget velkommen, men her er der fokus på alt det, der sker med dig, som kvinde, når du bliver mor. Når du bliver mor, sker der rigtig mange ting med dig som person, og det er som om mange ting i livet, som før var en selvfølge nu tages op til revision. Denne mødregruppe er et rum for netop dette, for inspiration, refleksion og nytænkning.

Vi mødes hos mig - i min yogasal Norgesgade 6, 1. th. og timerne bliver til i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, afspændingøvelser, oplæg, snak kaffe, te og snack.

Vi er sammen på gulvet på yogamåtterne, hvor der er god plads til baby. De yogaøvelser vi laver tager udgangspunkt i en krop, der lige har født og sigter mod en blid genoptræning og en god kontakt til krop og åndedræt.

Vi kommer omkring emner som:
- Den gode mor?!
-Superkvinden og den indre kritiker
- Et barn, to børn, flere børn
- Kærester og/ eller mor og far

Emnerne udvikler dig dog fra gang til gang og med udgangspunkt i de kvinder/mødre, der deltager, og hvad der rører sig i jer.

PRAKTISKE OPLYSNINGER:
Sted: SKØNT, Norgesgade 6, 1. th.

Det er ingen forudsætning, at du har dyrket yoga før.

TILMELDING:
Mail eller sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278
Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

Jeg har fået meget ud af at være med i Mødregruppen i Gejst. Først og fremmest er det et sted, hvor der er plads til at være mig med de tanker og følelser det indebær. Et sted hvor jeg er okay som jeg er, og hvor der er fokus på MIG som mor, og ikke om min baby har fået sin første tand, eller er begyndt at kravle. Det er selvudvikling på fornemste vis, og der er tid til refleksion over alt det, du som kvinde og mor gennemgår, på både godt og ondt. Jeg er hver gang gået fra Mødregruppen i Gejst med en følelse af overskud. Temaerne vi har haft oppe, har givet mig stof til eftertanke hver gang, og jeg har nydt det fantastisk fællesskab med en masse skønne kvinder, som jeg alle kan lære en masse af, og som minder mig om, at jeg er helt "normal", som den kvinde og mor jeg er.
PernilleMor til tre
Mødregruppen i Gejst er ikke alene den bedste gave en mor kan give sig selv, men også den bedste gave en far kunne give kvinden, der har født hans barn, søskende, veninder, svigerforældre, bedsteforældre kunne give den kvinde, de elsker, og som de ønsker at have hyggeligt samvær med - for med mødregruppen i Gejst bliver det nemmere at være og hvile i moderrollen, at finde ud af, hvor moderskabet skal stå - og dermed også at være til gavn og glæde for sine omgivelser. Mette guider finurligt og kyndigt, Sofie tager sig fantastisk og tiltrængt af kvinden, men mest af alt gives der tid og plads til, at vores egen visdom kan nære, inspirere og hele. Rummet er fint sat op, så intet er for meget, for privat, for sært eller uvelkomment. Alle efterfødselsreaktioner betragtes som naturlige, og det er måske nok noget af det, man har allermest brug for, synes jeg. Et vigtigt første skridt på rejsen til at erkende at man er-, og igen at forelske sig i at være, - kvinde".
Majmor til to