Veninde-Jule-Pauserum

Veninde-Jule-Pauserum

 

(Du finder min kalender nederest i blogindlægget)

 

Så har vi tændt det andet lys i adventskransen, og jeg har så meget nydt solen og lyset, der står så kontrastfyldt mod mørket, som kompromisløst tager over sidst på eftermiddagen. Og vi bevæger os stadig nogle uger endnu længere ind i mørket. Herhjemme følger vi julekalenderen fra DR ”Den anden verden”, og i år er det vist mig, der er mest opsat på, at vi ser den sammen, selvom jeg har lokket begge mine piger med til at se den. Jeg elsker denne stund, hvor vi kravler under tæpper, tænder lys og sidder tæt.

 

I morgen laver jeg Et Lidt Længere JulePauserum, her har du mulighed for at tage en veninde med gratis. Så tag en kær kvinde i dit liv med – kom TO og betalt for EN. Til dette Pauserum vil vi fordybe os i julens tema: Fred, Hvile og Frugtbarhed.

Du kan læse mere om begivenheden her: https://www.facebook.com/events/1023367047774324/

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

Jeg får indimellem en skøn besked fra mine deltagere på mine Pauserum, blandt andet har jeg fået at vide, at jeg har lært en kvinde at kunne slappe af – sådan helt slappe af, give slip og blive blød i kroppen. At hvis hun nu oplever stressfornemmelser, så falder nervesystemet langt hurtigere til ro igen. Og det er jo helt, helt fantastisk. Selv om det nu ikke handler så meget om mig, men mere om i dette tilfælde denne kvindes mod og eget indre arbejde.

Det kræver nemlig nogle gange mod at komme til Pauserum, fordi du her møder det, der er, og det er ikke altid, at det, der er, er det allermest behageligt. Der kan godt være stor grad af uro – lige under overfladen – måske en snigende angstfølelse, eller noget, der presser sig på i livet, som vi ikke har lyst til at forholde os til.

 

 

Og hvis vi fortsætter med at løbe Stærkere, så kan det jo være, at det forsvinder?!

 

Det gør det jo sjældent, og jeg oplever små mirakler, når vi tør komme ned på den der uldmåtte, når vi tør – i nænsomhed – at være med det, der nu engang er, så bevæger det sig igennem os, så finder vi svarene, så falder nervesystemet til ro.

 

Det er faktisk tit, at der ikke skal ret meget til, vi kan have en tendens til at tro, at det mindst kræver en rejse til Tibet, tre timers meditation om dagen, en juicekur og mange ugers detox, men meget ofte kræver det ikke ret meget. Jeg har oplevet kvinder komme til mine Pauserum, som næsten ikke har kunne ligge stille, for hvem det simpelt hen har været for ubehageligt. De har følt sig overvældet af langsomheden og stilheden, gået ud af døren og aldrig kommet igen.

 

Så har jeg oplevet kvinder, der også har følt ubehag, men som har været med den, måske lavet øvelserne lidt anderledes, som ikke har haft lyst til at lukke øjnene, men som lige så stille har mærket uroen forsvinde. De er kommet uge efter uge og lagt sig på den måtte i en god times tid og lige så langsomt mærket, at uro har sluppet, for at blive afløst af blødhed og afslappethed. De har oplevet, at spændinger og tankemylder er blevet afløst af tyngde, blødhed og ro, af glæde ved at mærke og være tilstede i kroppen.

 

 

IMG_7491

I torsdags var emnet for Mødregruppe i Gejst Big-mama. En af de kvinder jeg interviewer i min bog Giv dig tid, mor introducerer Big-mama, som en alle kvinder har brug for, når hun bliver mor. Det er hende, der repræsenterer det moderlige, det rummelige, det erfarne, det er hende der siger:  alt er, som det skal være, og du gør det så fantastisk, du er en god mor!

Jeg havde selv fået lavet en konklusion, da jeg blev mor for førte gang, at når jeg nu var blevet mor, så måtte det betyde, at jeg nu var så voksen, at jeg ikke selv har brug for en mor. At have brug for en mor er barnligt, og det måtte jeg for alt i verden ikke være, når jeg selv var blevet mor. Jeg erfarer mere og mere, at det er lige omvendt: at en mor også har brug for en mor – eller en Big-mama-figur – som kan yde omsorg, så den nybagt mor kan få overskud til at gøre det, hun skal gøre for sit nyfødte barn.

 

Dejlig december-uge til dig

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER 

 

IMG_7462

KØB JULEGAVER HOS MIG:

Jeg laver gavekort til Pauserum både de almindelig Pauserum, men også til de individuelle Pauserum. Resten af november kan du købe mine individuelle Pauserum til halv pris. Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ og de individuelle Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

Jeg laver gavekort til Vinter-retreat ved Ørslev Kloster

 Jeg laver gavekort til Mødregruppe i Gejst

Min bog Giv dig tid, mor. Hvem er bogen egnet til: Bogen er til mødre i alle aldre. Mange køber bogen som barselsgave til en veninde, en søster eller en datter. Som en gave til deres egen mor. Et par mænd har købt den til deres koner/kærester. En psykologistuderende har købt den til sit speciale, hvor hun skriver om moderskabets indvirkning på en kvinde. Flere sundhedsplejersker, jordemoder og pædagoger har købt den for at gøre dem klogere som fagpersoner. Jeg får faktisk også feed-back fra kvinder, der ikke har børn, som har købt min bog. De fortæller mig, at de har fået et nyt perspektiv på forholdet til deres egen mor, og at de også er blevet bedre til at passe på sig selv. Du kan læse mere om bogen her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/ 

Send mig en mail, sms eller ring til mig, så finder vi ud af, hvad der passer til den gave, du gerne vil give: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

 

 

 

PAUSERUM EFTERÅR OG VINTER:  

Tirsdage d. 1. november, d. 8. november, d. 15. November(1 plads tilbage), d. 29. november(4 pladser tilbage), d. 13. december(en ledig plads) og d. 20. december (3ledige pladser) Kl. 17.00-18.15. Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE JULE-PAUSERUM.

Tirsdag d. 6. December, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr. Tag en kær kvinde i dit liv med – kom TO og betal for EN

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

EN-TIL-EN-PAUSERUM

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/ 

 

 

VINTER-PAUSERUM OG KLANGMEDITATION 

Torsdag d. 29. december kl. 13.00-17.00 gentager Robert Christensen og jeg succesen fra i foråret, hvor vi lavede et Pauserum med klangmeditation. Denne gang laver vi det lidt længere end første gang. Programmet vil have fokus på årstiden – vinteren – og overgangen i form af årsskiftet. Vi vil tænde lys, vi vil lave groundede afspændingsøvelser, blide yogaøvelser, inspirerende oplæg og klangmeditationer. Denne gang vil Robert også lave et oplæg om syngeskålene, hvor du vil få mulighed for at prøve dem på egen krop.

Du har også mulighed for at bestille en klangmassage hos Robert dagen efter d. 30. december.

Pris: 500,- kr.

Prisen inkluderer ud over fire timers undervisning også te og snack.

Pris for klangmassage: 450 kr.

Er du deltager ved Vinterpauserum og klangmeditation er din pris for klangmassagen: 400 kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: Sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Booking af klangmassage foregår ved at sende en mail eller en sms til: posttilrobert@gmail.com / 29923327.

Læs mere om Robert og klangmassage her: www.skovmosechristensen.wordpress.com

 

 

VINTER-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Nye datoer kommer snart. Vi begynder igen til januar.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Brochure

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.

 

ONLINEFORLØB OM CYKLUS

Mit online-forløb om cyklus Gør din cyklus til din cyklus, kan du downloade for kun  199,- kr. indtil jul, hvorefter det ikke længere sælges. Vær opmærksom på, at hvis du vil gemme det, skal det downloades fra min side, da det tages af min hjemmeside i det nye år. Herefter vil det fødes i en ny form i form af et cyklus-kit.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *