Vi tænder lys i mørket

Vi tænder lys i mørket

 

(Du finder min kalender nederst i indlægget)

 

Hold nu fast nogle smukke solopgange og solnedgange, vi har haft i den forløbne uge – i hvert tilfælde der, hvor jeg har været, og i går tændte vi det første lys i adventskransen. Vi bevæger os endnu længere ind i mørket, men det er som om, jeg ikke lægger så meget mærke til det, nu hvor vi tænder så mange lys.

 

 

IMG_7474

I ugen der er gået har jeg været i Holstebro og holde foredrag i Trivselshuset, her holder de om onsdagen kvindeaftner, og jeg var blevet inviteret til at holde mit foredrag Giv dig tid, mor. Jeg har primært holdt dette foredrag for danske kvinder, men denne gang havde jeg fornøjelsen af kvinder med fem forskellige nationaliteter og vidt forskellige kulture. Det var fedt at italesætte superkvinden og faktisk også opleve, at hun lever hos en kvinde og mor, som kommer fra Somalia. Hun kendte godt til konflikten mellem moderen i hende og den mere ambitiøse del, der gerne vil det hele.

Jeg blev også beriget med fortællinger om, hvordan man i Tyrkiet får lov til at ligge i sengen i mindste en uge, når man lige har født, og hvor familien tager sig af den nybagte mor, og om hvordan det er bedst kun at drikke varme drikke, når man lige har født: ”I Danmark bliver du sendt hjem efter nogle timer, og du får vand med isterninger!!!, og du skal straks i gang med at lave mad og vaske tøj” (citat fra en tyrkisk kvinde).

Jeg er så nysgerrig på, om vi kan genetablere den form for omsorg og opbakning af den nybagte mor, uden af vi skal tilbage til en tid, hvor individet måtte underlægge sig familien og fællesskabet.

Eller er det ikke muligt at nyde godt af fællesskabets støtte, uden også at må gå på kompromis med vores selvstændighed?

 

Dejlig uge til dig og dine – i denne uge, hvor vi træder ind i julemåneden. Tjek min kalender ud nederst og se, om du skal julegaveshoppe lidt hos mig, eller blot har lyst til at deltage i nogle af mine arrangementer. Du er så hjertelig velkommen.

 

Kærlig hilsen Mette 

 

KALENDER 

 

IMG_7462

KØB JULEGAVER HOS MIG:

Jeg laver gavekort til Pauserum både de almindelig Pauserum, men også til de individuelle Pauserum. Resten af november kan du købe mine individuelle Pauserum til halv pris. Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ og de individuelle Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

Jeg laver gavekort til Vinter-retreat ved Ørslev Kloster

 Jeg laver gavekort til Mødregruppe i Gejst

Min bog Giv dig tid, mor. Hvem er bogen egnet til: Bogen er til mødre i alle aldre. Mange køber bogen som barselsgave til en veninde, en søster eller en datter. Som en gave til deres egen mor. Et par mænd har købt den til deres koner/kærester. En psykologistuderende har købt den til sit speciale, hvor hun skriver om moderskabets indvirkning på en kvinde. Flere sundhedsplejersker, jordemoder og pædagoger har købt den for at gøre dem klogere som fagpersoner. Jeg får faktisk også feed-back fra kvinder, der ikke har børn, som har købt min bog. De fortæller mig, at de har fået et nyt perspektiv på forholdet til deres egen mor, og at de også er blevet bedre til at passe på sig selv. Du kan læse mere om bogen her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/ 

Send mig en mail, sms eller ring til mig, så finder vi ud af, hvad der passer til den gave, du gerne vil give: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

 

 FOREDRAG I GEJST: Iværksætter og kvinde

Kom til en mega hyggelig aften i Butik Gejst, hvor to kvindlige iværksættere vil fortælle om det at være iværksætter, kvinde og mor fra deres point of view.

Du vil møde Kristina Brinck fra Modsvar som

igennem en kort historie, vil fortælle sine personlige erfaringer med at være kvindelig iværksætter med børn, hvilke prioriteringer hun har været nødt til at gøre sig for at opnå det liv med sin forretning, som hun ønskede sig.

Herudover vil Mette Hyldgaard Skovmose lave et

foredrag om at have mange ideer, om at føre nogle af dem ud i virkeligheden og om at være mor samtidig.

Mette fik for ca. 10 år siden ideen til en bog, som nu er blevet til virkelighed. Mette vil sætte ord på denne proces: Hvordan nogle ideer blot dukker op og forsvinder igen, hvordan andre ligesom hægter sig fast og vil en noget. Hvordan hun kom fra idé til virkelighed, og hvordan det at blive mor var det, der satte skub i det hele.

Fra kl 20.00-22.00 vil der være åbent i butikken for alle – der vil kunne købes julegaver, byttes kjoler, drikkes kaffe, networkes og hygge-snakkes.

Prisen for hele herligheden er 199kr.

For det får du:

– 2 personlige beretninger fra to super engagerede iværksættere

– lille let tapas bestående af div. brød og tapenader samt et glas vin

Beløbet betales ved tilmelding på mobilepay 27575529.

Tilmelding senest d. 28.11.16.

(Arrangementet gennemføres ved min 10 personer. Der er begrænsede antal pladser efter først til mølle)

 

 

PAUSERUM EFTERÅR OG VINTER:  

Tirsdage d. 1. november, d. 8. november, d. 15. November(1 plads tilbage), d. 29. november(4 pladser tilbage), d. 13. december(ingen ledige pladser) og d. 20. december (6 ledige pladser) Kl. 17.00-18.15. Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE JULE-PAUSERUM.

Tirsdag d. 6. December, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

EN-TIL-EN-PAUSERUM

Der er i resten af november halvpris på mine en-til-en-pauserum. Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/ 

 

 

VINTER-PAUSERUM OG KLANGMEDITATION 

Torsdag d. 29. december kl. 13.00-17.00 gentager Robert Christensen og jeg succesen fra i foråret, hvor vi lavede et Pauserum med klangmeditation. Denne gang laver vi det lidt længere end første gang. Programmet vil have fokus på årstiden – vinteren – og overgangen i form af årsskiftet. Vi vil tænde lys, vi vil lave groundede afspændingsøvelser, blide yogaøvelser, inspirerende oplæg og klangmeditationer. Denne gang vil Robert også lave et oplæg om syngeskålene, hvor du vil få mulighed for at prøve dem på egen krop.

Du har også mulighed for at bestille en klangmassage hos Robert dagen efter d. 30. december.

Pris: 500,- kr.

Prisen inkluderer ud over fire timers undervisning også te og snack.

Pris for klangmassage: 450 kr.

Er du deltager ved Vinterpauserum og klangmeditation er din pris for klangmassagen: 400 kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: Sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Booking af klangmassage foregår ved at sende en mail eller en sms til: posttilrobert@gmail.com / 29923327.

Læs mere om Robert og klangmassage her: www.skovmosechristensen.wordpress.com

 

 

VINTER-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Nye datoer kommer snart. Vi begynder igen til januar.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Brochure

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.

 

ONLINEFORLØB OM CYKLUS

Mit online-forløb om cyklus Gør din cyklus til din cyklus, kan du downloade for kun  199,- kr. indtil jul, hvorefter det ikke længere sælges. Vær opmærksom på, at hvis du vil gemme det, skal det downloades fra min side, da det tages af min hjemmeside i det nye år. Herefter vil det fødes i en ny form i form af et cyklus-kit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *