Snotnæser og julelys

Snotnæser og julelys

 

(Du finder min kalender nederst i blogindlægget)

 

Pigerne ligger begge under dynen i dag – en på hver side af mig – vi sidder alle tre i sofaen. De er forkølede, og der drikkes varme drikke og indtages c-vitaminer i stor stil. Vi tændte vores 3. lys i adventskransen, og det er første gang i en del år, vi gør det, vi har nemlig de sidste fire år – i denne uge –  rejst ned i solen. I år bliver vi på den nordlige halvkugle og går hele vejen ind i mørket. Begge dele har sin charme – tror jeg?! Jeg har nørdet med årshjulet og cyklus de sidste 5-6 år, og nu tænkte jeg, at det var det at være tid til igen at opleve hele bevægelsen ind i mørket.

 

I ugen der er gået har jeg været i København, for at se skønne veninder, nyde den julepyntede by, lave yoga, men også for at lave et interview til kvinderne i min Ny Nordisk Kvindecirkel. Jeg ved det godt, jeg ved det virkelig godt – det er så enkelt – men jeg glemmer det. Det er så skønt, på så mange planer at slippe hverdagen. Det skaber luft, energi og perspektiv.

 

IMG_7523  unspecified-1

Jeg har lige modtaget fine billeder af fotograf Anne Østenby, hun var forbi Mødregruppe i Gejst sidst vi var sammen, og det blev blandt andet til disse billeder. Der på sigt skulle blive til en fin plakat. Vi har datoer for det nye år, som du kan se i kalenderen nederst.

 

Glæde, lys og snotnæser herfra…

Kærlig hilsen Mette 

 

 

KALENDER 

IMG_7462

KØB JULEGAVER HOS MIG:

Jeg laver gavekort til Pauserum både de almindelig Pauserum, men også til de individuelle Pauserum. Resten af november kan du købe mine individuelle Pauserum til halv pris. Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ og de individuelle Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

Jeg laver gavekort til Vinter-retreat ved Ørslev Kloster

 Jeg laver gavekort til Mødregruppe i Gejst

Min bog Giv dig tid, mor. Hvem er bogen egnet til: Bogen er til mødre i alle aldre. Mange køber bogen som barselsgave til en veninde, en søster eller en datter. Som en gave til deres egen mor. Et par mænd har købt den til deres koner/kærester. En psykologistuderende har købt den til sit speciale, hvor hun skriver om moderskabets indvirkning på en kvinde. Flere sundhedsplejersker, jordemoder og pædagoger har købt den for at gøre dem klogere som fagpersoner. Jeg får faktisk også feed-back fra kvinder, der ikke har børn, som har købt min bog. De fortæller mig, at de har fået et nyt perspektiv på forholdet til deres egen mor, og at de også er blevet bedre til at passe på sig selv. Du kan læse mere om bogen her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/ 

Send mig en mail, sms eller ring til mig, så finder vi ud af, hvad der passer til den gave, du gerne vil give: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

 

PAUSERUM EFTERÅR OG VINTER:  

Tirsdage d. 1. november, d. 8. november, d. 15. November(1 plads tilbage), d. 29. november(4 pladser tilbage), d. 13. december(en ledig plads) og d. 20. december (3ledige pladser) Kl. 17.00-18.15. Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

NYE DATOER VINTER-PAUSERUM 2017

Tirsdage d. 10. januar, d. 24. januar, 31. januar og d. 14. februar, kl. 17.00-18.15

AFTENPAUSERUM: tirsdag d. 17. januar, kl. 19.15- 20.30

Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 500,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling sker via mobilepay på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE PAUSERUM.

Tirsdag d. 7. februar, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr. Dette pauserum inkluderer udover undervisning også te/kaffe og en lille snack

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

 

VINTER-PAUSERUM OG KLANGMEDITATION 

Torsdag d. 29. december kl. 13.00-17.00 gentager Robert Christensen og jeg succesen fra i foråret, hvor vi lavede et Pauserum med klangmeditation. Denne gang laver vi det lidt længere end første gang. Programmet vil have fokus på årstiden – vinteren – og overgangen i form af årsskiftet. Vi vil tænde lys, vi vil lave groundede afspændingsøvelser, blide yogaøvelser, inspirerende oplæg og klangmeditationer. Denne gang vil Robert også lave et oplæg om syngeskålene, hvor du vil få mulighed for at prøve dem på egen krop.

Du har også mulighed for at bestille en klangmassage hos Robert dagen efter d. 30. december.

Pris: 500,- kr.

Prisen inkluderer ud over fire timers undervisning også te og snack.

Pris for klangmassage: 450 kr.

Er du deltager ved Vinterpauserum og klangmeditation er din pris for klangmassagen: 400 kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: Sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Booking af klangmassage foregår ved at sende en mail eller en sms til: posttilrobert@gmail.com / 29923327.

Læs mere om Robert og klangmassage her: www.skovmosechristensen.wordpress.com

 

 

VINTER-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST, NYE DATOER

Vær opmærksom på, at første gang vi mødes er en onsdag, resten af gangen er torsdage. Onsdag d. 18. januar, torsdag d. 2. februar, torsdag d. 16. februar og torsdag d. 2. mart, kl. 8.45-10.45. Vi mødes selvsagt i Butik Gejst, Fyensgade 18, 9000 Aalborg.

Pris: 800,- kr. Prisen inkluderer oplæg, te/kaffe og bolle.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Brochure

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *