En uge med superkvinden og mange andre skønne kvinder

En uge med superkvinden og mange andre skønne kvinder

IMG_7438

(Du kan finde min kalender nederes i indlægget)

 

I dag er der en måned til årets korteste dag – vintersolhverv d. 21. november. Det er så tydeligt, at solens bue over himlen er blevet meget mindre. Jeg har lidt svært ved at forstå, at det skal blive mørkere og mørkere en helt måned endnu. Mine piger spurgte her til morgen, om der ikke snart kommer en ferie, det kunne de godt bruge lige nu. Søndagen blev ellers brugt i nattøj, under dynen indenfor, men det er som om november gør os umættelige på hvile.

 

 

IMG_7453

(Foto: Giv dig tid, mor (Superkvinden))

 

I ugen der er gået har jeg både i Mødregruppe i Gejts og i min netværkscirkle for kvinder Ny Nordisk Kvindecirkel haft superkvinden på programmet. Jeg elsker at introducere hende som figur, fordi det ofte er så fin en a-ha-oplevelse for mange kvinder, og også fordi jeg hele tiden selv bliver klogere på hende. Nogle kvinder lever med superkvinden, som om de ER superkvinden: de forsøger kompromisløst at leve op til hendes krav. Jeg oplever, at når vi isolerer hende som en figur, så får hun ikke længere lov til at sætte dagsordnen, hun får ikke længere lov til at stille urealistisk høje krav til os, men nærmere at være en sund drivkraft i os, til at nå vores mål.

 

 

IMG_7455

(Foto: Giv dig tid, mor (Love being a girl)

 

I lørdags var jeg inviteret ud til en skøn, skøn kvinde, som holdt fødselsdag for kvinder i hendes liv. Jeg skulle holde et oplæg om det særlige ved at være pige og kvinde, og jeg var så privilegeret, at jeg fik lov til at tale til kvinder i alle aldre om netop det særlige ved at være pige og kvinde.

 

Jeg blev ringet op ugen før efterårsferie af min tidligere leder, som ville tilbyde mig et vikarjob på det gymnasium, jeg har arbejdet på tidligere. Det har jeg sagt ja til, og har nu i nogle uger haft hold på skolen. Jeg går lige og summer lidt over, hvordan jeg skal sætte ord på den oplevelse og på kontrasten mellem mit liv som selvstændig og som gymnasielærer – troede det var det mit indlæg i denne uge skulle handle om, men jeg er åbenbart ikke helt klart til at sætte ord på det ;O)

 

For resten, så vil jeg også  lige tippe dig om, at jeg onsdag til 30. november er at finde i cafeen i Butik Gejst. Sofie holder aftenåben, der er tapas, foredrag (det er her, jeg kommer ind i billedet) og mulighed for at købe julegaver. Læs mere om arrangementet her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1857497544536539/

Du kan også finde flere informationer i min kalender nederest i indlægget.

 

Med ønsket om en dejlig uge til dig og dine

Kærlig hilsen Mette

 

KALENDER 

FOREDRAG I GEJST: Iværksætter og kvinde

Kom til en mega hyggelig aften i Butik Gejst, hvor to kvindlige iværksættere vil fortælle om det at være iværksætter, kvinde og mor fra deres point of view.

Du vil møde Kristina Brinck fra Modsvar som
igennem en kort historie, vil fortælle sine personlige erfaringer med at være kvindelig iværksætter med børn, hvilke prioriteringer hun har været nødt til at gøre sig for at opnå det liv med sin forretning, som hun ønskede sig.

Herudover vil Mette Hyldgaard Skovmose lave et
foredrag om at have mange ideer, om at føre nogle af dem ud i virkeligheden og om at være mor samtidig.
Mette fik for ca. 10 år siden ideen til en bog, som nu er blevet til virkelighed. Mette vil sætte ord på denne proces: Hvordan nogle ideer blot dukker op og forsvinder igen, hvordan andre ligesom hægter sig fast og vil en noget. Hvordan hun kom fra idé til virkelighed, og hvordan det at blive mor var det, der satte skub i det hele.

Fra kl 20.00-22.00 vil der være åbent i butikken for alle – der vil kunne købes julegaver, byttes kjoler, drikkes kaffe, networkes og hygge-snakkes.

Prisen for hele herligheden er 199kr.

For det får du:
– 2 personlige beretninger fra to super engagerede iværksættere
– lille let tapas bestående af div. brød og tapenader samt et glas vin

Beløbet betales ved tilmelding på mobilepay 27575529.
Tilmelding senest d. 28.11.16.
(Arrangementet gennemføres ved min 10 personer. Der er begrænsede antal pladser efter først til mølle)

 

PAUSERUM EFTERÅR OG VINTER:  

Tirsdage d. 1. november, d. 8. november, d. 15. November(1 plads tilbage), d. 29. november(4 pladser tilbage), d. 13. december(ingen ledige pladser) og d. 20. december (6 ledige pladser) Kl. 17.00-18.15. Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE JULE-PAUSERUM.

Tirsdag d. 6. December, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

EN-TIL-EN-PAUSERUM

Der er i resten af november halvpris på mine en-til-en-pauserum. Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/ 

 

VINTER-PAUSERUM OG KLANGMEDITATION 

Torsdag d. 29. december kl. 13.00-17.00 gentager Robert Christensen og jeg succesen fra i foråret, hvor vi lavede et Pauserum med klangmeditation. Denne gang laver vi det lidt længere end første gang. Programmet vil have fokus på årstiden – vinteren – og overgangen i form af årsskiftet. Vi vil tænde lys, vi vil lave groundede afspændingsøvelser, blide yogaøvelser, inspirerende oplæg og klangmeditationer. Denne gang vil Robert også lave et oplæg om syngeskålene, hvor du vil få mulighed for at prøve dem på egen krop.

Du har også mulighed for at bestille en klangmassage hos Robert dagen efter d. 30. december.

Pris: 500,- kr.
Prisen inkluderer ud over fire timers undervisning også te og snack.

Pris for klangmassage: 450 kr.

Er du deltager ved Vinterpauserum og klangmeditation er din pris for klangmassagen: 400 kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: Sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Booking af klangmassage foregår ved at sende en mail eller en sms til: posttilrobert@gmail.com / 29923327.

Læs mere om Robert og klangmassage her: www.skovmosechristensen.wordpress.com

 

VINTER-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Nye datoer kommer snaet. Vi begynder igen til januar.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Brochure

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.

 

ONLINEFORLØB OM CYKLUS

Mit online-forløb om cyklus Gør din cyklus til din cyklus, kan du downloade for kun  199,- kr. indtil jul, hvorefter det ikke længere sælges. Vær opmærksom på, at hvis du vil gemme det, skal det downloades fra min side, da det tages af min hjemmeside i det nye år. Herefter vil det fødes i en ny form i form af et cyklus-kit.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *