Sprød sensommer

IMG_6719

(Du finder min kalender nederes i blogindlægget)

 

Så kom solen og varmen, den sprøde sensommer varme. Jeg sidder udenfor i eftermiddagssolen og skriver på ugens indlæg. Jeg har lige kommet hjem efter den mest vidunderlige ansigtsbehandling Face Release, som jeg har fået hos Lone Rasmussen. Jeg følte mig så nurset, fra jeg trådte ind ad døren, til jeg gik igen. Nu er jeg helt blød indeni og sidder her i sensommersolen og er lige ved at smelte. (Du kan finde Lones kontaktoplysninger ved at følge dette link: http://helsehjoernet.dk/behandlinger. Du finder hende nederst til højre).

 

Jeg får det altid sådan på denne årstid, at jeg ikke kan nænne at gå indenfor, fordi jeg ikke helt ved, hvornår sommeren er slut. Det bliver noget let til aften, eller også spiser vi sent ;O)

 

Jeg har løbende modtaget tilmeldinger til min netværkscirkel Ny Nordisk Kvindeliv, og når kvinderne melder sig til, beder jeg om en lille, kort præsentation af dem og deres ønsker med at deltage i netværkscirklen. Jeg kan ikke lade være med at sidde her og føle mig som en af de heldigste mennesker i verden, for det er sådan nogle skønne kvinder, der har besluttet sig for at følges med mig de næste 10 måneder. Jeg glæder over alle de spændende processer, de har gang i – både indeni og ude omkring. Du kan læse mere om cirklen her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/ 

Vi er godt i gang efter ferien igen, og jeg har lovet mine piger en fridag, når de får lyst – stort set i hvert tilfælde. Jeg tror på vigtigheden af at trække stikket, når vi har brug for det. Jeg oplever, at det nogen synes, er en almindelig uge, i min optik, er så overfyldt med krav og aktiviteter, at jeg bliver trist bare ved tanken om det. Jeg vil gerne give mine piger muligeheden for at mærke efter, hvor meget de har brug for at fylde i deres hverdag, og også give dem muligheden for at erfare, at der er rigtig mange knapper, vi selv kan skrue på, uden at det betyder, at vi bliver smidt ud af skolen, fyret fra vores arbejde, eller at vi bliver smidt af planeten!? ;O)

Har du brug for at skrue på nogle af dine knapper?

Hvilke knapper har du mulighed for at skrue på?

Og er de knapper, du tænker er fastlåste, i virkeligheden alligevel til at skrue på? Hvad hvis du skruer den anden vej?

 

Jeg ønsker dig en god uge

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER:

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

I denne uge begynder Mødregruppen i Gejst, og der er stadig et par ledige pladser. Hvis du går med en baby i eller udenpå maven, er det måske noget for dig. Du er meget velkommen til at dele til dem, du tænker kunne have lyst. Det er netop min intention med denne mødregruppe at vende og dreje moderskabet i et kærligt lys, så mor lige så stille tager plads i moderskabt på lige nøjagtig den måde, som den passer til hende. Jeg udbyder også, inden så længe Mama Stories, som en en-til-en-sessioner med mig, hvor du kan få sat ord på din egen historie ind i moderskabet. Jeg er i gang med at udvikle et forløb, hvor vi mødes en gang før fødslen og én til to gange efter fødslen alt afhængig af behov. Jeg er i gang med at finpudse konceptet, og du vil snart høre nærmere.

Vi begynder d. 11. august. Du kan tilmelde dig her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk
Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/275792002772095/

 

PAUSERUM TIL SENSOMMER OG EFTERÅR:
Tirsdage d. 16. august, 23. august, 30. august, 13. september, 20. september, 27. september, 4. oktober. Kl. 17.00-18.15.
Pris pr. gang 110,- kr.
TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.
Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank
Du kan læse mere her: Pauserum, sensommer 2016
Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/477786989090776/

 

CYKLUS-WORKSHOP:
Så er der igen en cyklus-workshop på programmet. Det finder sted ved Aalborg Yogastudio lørdag d. 1. Oktober, kl. 10.00-15.00.
Pris: 550,- kr. Prisen inkluderer ud over undervisning, snack, kaffe/te også en cyklusmanual, som du modtager pr. mail efter workshoppen.
Der er i løbet af workshoppen indlagt en 1 times pause til at spise frokost eller til at hvile på yogamåtten. Der er mulighed for at gå i byen og spise frokost eller spise medbragt madpakke på stedet.
TILMELDING: send en mail eller sms til kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling foregår via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank
Du kan læse mere her: Brochure
Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/499963633528369/

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL
Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoerne for mødegangene er: onsdage d. 14. september, d. 12. oktober, d. 16. november, d. 14. december, d. 11. janaur, d. 15. februar, d. 15. marts, d. 12. april, d. 3. maj og d. 7. juni.
Du kan læse meget mere her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/514441442076406/ 

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER
Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 16.00
Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1504570743185790/
Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk
UDSOLGT. Det er muligt at komme på en afbudsliste eller en interesseliste for næste retreat, som planlægges til januar.

 

FOREDRAG I EFTERÅRET 2016 

Foredragsrække i FOKUS-REGI:  Den gode mor, torsdag d. 29. september, Superkvinden og den indre kritiker,torsdag d. 13. oktober, Kærester og/eller mor og far, torsdag d. 27. oktober, Et barn, to børn, flere børn?!, torsdag d. 10. november.

Læs meget mere her og find de praktiske oplysninger: http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser//dofo/2016-efteraar/cat/far-mor-og-boern/sub/moedregruppe-i-gejst

 

Giv dig tid, mor, d. 2. november, kl. 11.00-13.00

Læs meget mere her og find de praktiske oplysninger:

http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofo/2016-efteraar/cat/kultur/hold/43994

 

FØDSELSFORBEREDELSE

Jordemoder Tina Daasbjerg og jeg laver i efteråret i FOKUS-regi et fødselsforberedelseshold. Læs mere her: http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofo/2016-efteraar/cat/far-mor-og-boern/sub/for-gravide/hold/43448Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *