September

IMG_6916

Himlen i dag har været helt særlig september-blå, solen er varm og luften er stille og sprød. Jeg ser små tegn på efteråret, der er komme få røde blade i min grønne busk, og bladene på mit kastanjetræ er ved så småt at ændre farver.

Jeg har længe forsøgt at lande en form på mine blogindlæg, der passer til mig, og i en længere periode har I fået mail fra mig hver mandag. Alt imens jeg har tænkt, at jeg måske kun skulle skrive, når jeg lige havde noget på hjertet i stedet for HVER mandag. Samtidig er jeg virkelig vild med struktur. Ikke den der rigide struktur, der strammer, slukker og lukker ned. Men den der struktur, der åbner og giver plads. I ved ligesom døgnrytmen og årstidernes skiften. Disse love eller strukturerer, der er med til at skabe en orden og nogle rammer, hvorunder vi kan udfolde os, hvorunder vi hviler og handler i en balanceret vekselvirkning. Ligesom, når vi får lagt en god plan, får en god struktur på et projekt, så sætter systemet eller strukturen fri til at skabe. 

 

Hvis jeg ikke har nogle rammer, kan det være svært for mig at udfolde mig, det kan være svært at skabe og færdiggøre noget overhovedet. Jeg bliver lidt små-rastløs og begiver mig fra det ene til det andet. Hvorimod, hvis jeg sætter nogle nærende rammer, bliver jeg en Master of Results.

 

Men mine rammer er på ingen måde så ubøjelige som døgnets rytme og årstidens skiften,  jeg kan hele tiden flytte på mine rammer, og det er både en gave og en udfordring, som til tider bevæger mig mellem kaos og den smukkes orden.

 

Hvordan fungerer det mon for dig?

Hvordan har du det med struktur og rammer – snære eller nære de dig?

 

Anyway,  tilbage til frekvensen af mine blogindlæg ;o) Jeg har besluttet mig for at bevare en struktur på mine blogindlæg, men at lave den lidt anderledes, så du nu hører fra mig én gang om måneden.

 

FullSizeRender

 

 

Lige om lidt går det løs med så mange spændende og dejlige ting. Jeg modtog prøvetrykket af min bog i torsdags, og i aften sender min grafiker den endelige pdf afsted til trykkeriet med vores rettelser. Det har været en proces med mange følelser, og jeg har opdaget, at jeg fuldstændig har glemt at fejre det hele, så det vil jeg gøre, når pdf’en sendes af sted i aften.

At pdf’en sendes af sted i aften, betyder så også,  at der meget, meget snart findes en fysisk udgave af min bog Giv dig tid, mor. Hvis du har lyst til at forudbestille bogen, så send mig en mail på: kontakt@mettehyldgard.dk (Bogen koster 225,- kr (+ evt. forsendelse).)

 

På torsdag tager jeg til Ørslev Kloster, hvor jeg skal afholde mit retreat Egenomsorg og nydelse. Her kommer kvinder fra alle verdenshjørner, og jeg glæder mig så meget til at skabe rammerne for netop egenomsorg og nydelse.

 

På onsdag d. 14. september dannes Ny Nordisk Kvindecirkel og rammerne sættes for, at vi gennem 10 måneder skal følges ad. Cirklen lukkes om en lille uges tid, så du har stadig mulighed for at deltage, hvis du fornemmer, at det vækker noget i dig. Du kan læse mere om cirklen her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Og du finder begivenheden på Facebook her:  https://www.facebook.com/events/514441442076406/ 

Jeg vil elske at følges med dig også ;O) Eller på anden vis mødes med dig derude i virkeligheden. Tjek min kalender ud og se, om der er noget, der trækker i dig. 

 

 

Jeg vil ønske dig og dine en skøn september.

Kærlig hilsen Mette  

 

 

KALENDER:

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi har lavet en Facebook-side til Mødregruppe i Gejst. Den finder du her: https://www.facebook.com/morigejst/

Sofie fra Butik Gejst og jeg deltgaer i Bæredygtighedsfestivallen, hvor vi er i Karolinelund søndag d. 11. september. Her kan du høre mere om Mødregruppe i Gejst. Du finder begivenheden her: https://www.facebook.com/events/1162492960473571/

 

PAUSERUM TIL SENSOMMER OG EFTERÅR:
13. september, 20. september, 27. september, 4. oktober. Kl. 17.00-18.15.
Pris pr. gang 110,- kr.
TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.
Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank
Du kan læse mere her: Pauserum, sensommer 2016
Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/477786989090776/

 

ET LIDT LÆNGERE PAUSERUM

Torsdag d. 11. oktober, kl. 16.30-19.00. I Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg. Pris 250,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.
Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du finder begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/542660945936466/

 

CYKLUS-WORKSHOP:

Så er der igen en cyklus-workshop på programmet. Det finder sted ved Aalborg Yogastudio lørdag d. 1. Oktober, kl. 10.00-15.00.
Pris: 550,- kr. Prisen inkluderer ud over undervisning, snack, kaffe/te også en cyklusmanual, som du modtager pr. mail efter workshoppen.
Der er i løbet af workshoppen indlagt en 1 times pause til at spise frokost eller til at hvile på yogamåtten. Der er mulighed for at gå i byen og spise frokost eller spise medbragt madpakke på stedet.
TILMELDING: send en mail eller sms til kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling foregår via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank
Du kan læse mere her: Brochure
Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/499963633528369/

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL
Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoerne for mødegangene er: onsdage d. 14. september, d. 12. oktober, d. 16. november, d. 14. december, d. 11. janaur, d. 15. februar, d. 15. marts, d. 12. april, d. 3. maj og d. 7. juni.
Du kan læse meget mere her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/514441442076406/ 

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER
Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 16.00
Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1504570743185790/
Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk
UDSOLGT. Det er muligt at komme på en afbudsliste eller en interesseliste for næste retreat, som planlægges til januar.

 

FOREDRAG I EFTERÅRET 2016 

Foredragsrække i FOKUS-REGI:  Den gode mor, torsdag d. 29. september, Superkvinden og den indre kritiker,torsdag d. 13. oktober, Kærester og/eller mor og far, torsdag d. 27. oktober, Et barn, to børn, flere børn?!, torsdag d. 10. november.

Læs meget mere her og find de praktiske oplysninger: http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser//dofo/2016-efteraar/cat/far-mor-og-boern/sub/moedregruppe-i-gejst

 

Giv dig tid, mor, d. 2. november, kl. 11.00-13.00

Læs meget mere her og find de praktiske oplysninger:

http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofo/2016-efteraar/cat/kultur/hold/43994

 

FØDSELSFORBEREDELSE

Jordemoder Tina Daasbjerg og jeg laver i efteråret i FOKUS-regi et fødselsforberedelseshold. Læs mere her: http://fokus-folkeoplysning.dk/kurser/dofo/2016-efteraar/cat/far-mor-og-boern/sub/for-gravide/hold/43448

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *