Update og min kalender

IMG_6174    IMG_6181

(Nogle ønsker dig syngeskåle og smukke blomster, andre playstationspil og medfølgende figur af mand ;O)

 

Jeg har haft udfordringer med MailChimp, som er det system, der søger for, at mine blogindlæg bliver sendt ud til alle jer på min mailliste. Jeg laver som udgangspunkt et indlæg hver mandag – afbrudt af helligdage og ferie. Det I modtog i går aftens, skulle egentlig have været udsendt sidste mandag. Problemet skulle være løst med hjælp fra nogen, som kan se et par lag dybere på min computer, end jeg selv kan ;O)

Derfor får I blot i dag min kalender for den kommende tid og masser af gode ønsker om en dejlig uge.

Kærlig hilsen Mette

 

KALENDER: 

SOMMERMORGEN-MEDITATION OG BLID YOGA

Kom til en times blid morgenyoga og meditation, hvor vi langsomt vækker kroppen i de lyse sommermorgner. Hvis du har tid bagefter har du mulighed for at nyde en kop te (eller kaffe). Er vejret rigtig godt, kan det være vi går op på tagterrassen, så hav lune sokker og en god trøje med for en sikkerheds skyld.

DATOER: Tirsdag d. 14. juni, fredag d. 24. juni, tirsdag d. 28. juni. Kl. 7.30-8.30

Pris: 100,- kr

TILMELDING:Send en mail eller sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk eller 26133278

Du finder begivenheden her på Facebook:

 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO

TORSDAGS-PAUSERUM d. 16. Juni, d. 23. Juni og d. 30. Juni, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr. pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi begynder igen til august, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Du kan tilmelde dig her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoerne for mødegangene er: onsdage d. 14. september, d. 12. oktober, d. 16. november, d. 14. december, d. 11. janaur, d. 15. februar, d. 15. marts, d. 12. april, d. 3. maj og d. 7. juni.

Du kan læse meget mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/514441442076406/ 

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1504570743185790/

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

UDSOLGT. Det er muligt at komme på en afbudsliste.

 

 

GIV DIG TID, MOR EN E-BOG OM MODERSKABET

Jeg har fået disse ord fra en læser af min bog:

Giv dig tid, mor blev for mig en åbenbaring i rollen som mor. Jeg har en datter på snart 3 år. Kort tid efter fødslen oplevede jeg et kæmpe følelsesmæssigt stormvejr, som jeg slet ikke kunne finde rundt i. Jeg kunne ikke kende mig selv mere og blev enormt usikker på alt. Jeg famlede i blinde for at fikse mine følelser, tanker og usikkerhed samtidig med, jeg skulle holde et hjem og være en god kæreste. Jeg følte mig enormt alene og forkert, fordi disse simple ting kunne jeg ikke engang magte. “Giv dig tid, mor” er den bog, jeg har ventet på lige siden, jeg blev mor, og som jeg tænker, alle kvinder har ventet på uden at vide det . At læse forskellige kvinders beretninger om at blive mor, få italesat den ked-af-det-hed, der for mange opstår, efter ønskebarnet er kommet til verden, var en kæmpe lettelse at opdage, at andre også har mærket. Det er en bog, jeg vil tage frem at læse igen og igen, da det er en fantastisk påmindelse om at give mere slip og give sig selv tid, plads og kærlighed til at være mor, kvinde og i det hele taget være det skønne menneske, vi alle gerne vil være for os selv og vores omgivelser. Jeg er fuldstændig vild med den bog <3 Kæmpe tak til dig Mette og de skønne og modige kvinder der ville dele deres fortælling med alle os andre!! (Pernille, 29 år)

 

Du kan læse mere om min bog og købe den her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

Vær opmærksom på, at bogen lige nu blot eksisterer, som en e-bog, men at den udkommer i papirform i begyndelsen af juli. Det er muligt at forudbestille den i papirudgave ved at sende en mail til mig: kontakt@mettehyldgaard.dk

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE – ONLINEFORLØB

Har du lyst til at få en dybere forståelse for din cyklus og få en fornemmelse af alle de styrker, der ligger gemt I at kende den, så er dette onlineforløb måske noget for dig. Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *