Jeg siger det bare lige igen..

IMG_6213

(Du finder min kalender nederst i blog-indlæget)

 

I morgen er det sommersolhverv – den længste dag på den nordlige halvkugle – det døgn, hvor der næsten ikke bliver mørkt. Juni, juni, juni… jeg elsker hylden, hybenroserne, det grønne, grønne udenfor. Det er også den dag – d, 21. Juni – for et år siden, at min e-bog Giv dig tid, mor udkom, og det fejrer jeg med, at det nu inden længe også er muligt at købe min bog i papirform. Jeg har hørt fra mange af jer, at I gerne vil kunne bladre i den, kunne give den i barselsgave, kunne skrive notater i den, lave små æseløre etc.., og jeg kan mærke, at jo flere ord, jeg får fra jer om det, jo mere får jeg også selv lyst til, at bogen også skal have en fysisk form. Jeg har hentet forskellige tilbud hjem og fået forskellige prøvetryk sendt med posten, og i fredags kom det prøveeksemplar, hvori jeg kan se min bog. Går alt efter planen, er det muligt at købe den i papirform efter sommerferien.

 

IMG_6216

Det er også tiden for de store, tunge regnskyl, og sådan én blev min datter og jeg fanget i i torsdags, da jeg skulle lave Pauserum. Jeg havde lokket hende med, det er muligt engang i mellem. Vi hjalp hinanden med at gøre rummet klart, mens det silede ned udenfor, det var så mørkt, at vi måtte tænde lys. De grå og tunge skyer udenfor var med til at skabe en stemning af tyngde i rummet også. Tyngde på den fede måde. Det var som om netop tyngden var med til at invitere opmærksomheden indad og til at give slip i kroppen. Min datter faldt i en tung søvn efter kun et kvarter på måtten, og hendes dybe og tunge åndedræt dannede baggrundstapet for os andre i rummet. Jeg bliver altså aldrig træt af at skabe rum for, at kroppe kan komme og lande, give slip, blive bløde, gøre nøjagtig det, de har brug for og blive genopladet. Det er ikke første gang, at en deltager har sovet det meste af et Pauserum, og jeg elsker bare, at det også er en mulighed.

 

Alt aktivitet, alt handlen forudsætter hvile og restitution… ja, jeg siger det bare lige igen…

 

Efter sommerferien kommer mine Pauserum til at ligge om tirsdagen kl. 17.00-18.15. Og ifølge kinesisk medicin er dette tidspunkt på dagen det allerbedste til at trække sig tilbage og vende opmærksomheden indad. Det var også på dette tidspunkt vi ”i gamle dage” holdt mørkning eller skumringstime, inden man tog fat på dagens sidste gøremål. Jeg tænker, at det vil være dejligt for dig at komme forbi og blive nulstillet på vej hjem, og derefter stadig have noget aften foran dig til at spise med familien, tage ud med veninderen eller, hvad du har lyst til at fylde i din aften.

 

Du kan i min kalender allerede nu se datoer for sensommer og efterår og tilmelde dig dem alle sammen eller blot udvælge nogle stykker.

 

Jeg har bestilt et miniophold på Ørslev Kloster til mig selv. Jeg skal ned at mærke stedet lidt mere, inden jeg afholder mit retreat der i sensommeren. Samtidig vil jeg skrive mere på min næste bog om den første menstruation. Den har været i dvale for en stund, men jeg kan mærke, at den igen banker på. Jeg har interviewet et par spændende kvinder, og skal til sensommeren interviewe flere. Jeg vil stadig rigtig gerne høre fra piger/kvinder – FRA DIG? – i alle aldre, der vil have lyst til at dele deres egen historie om den første menstruation med mig. Tænker du, at det er dig, så er du meget velkommen til at maile eller ringe til mig (kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278)

 

IMG_6204

Du får lige denne smukke blomster-mandala med, som vi lavede i Ny Nordisk Kvindecirkel, da vi dannede cirklen for sidste gang i mandags.

 

Kærlig hilsen Mette 

 

MIN KALENDER:

SOMMERMORGEN-MEDITATION OG BLID YOGA

Kom til en times blid morgenyoga og meditation, hvor vi langsomt vækker kroppen i de lyse sommermorgner. Er vejret rigtig godt, kan det være vi går op på tagterrassen, så hav lune sokker og en god trøje med for en sikkerheds skyld.

DATOER: Fredag d. 24. juni, tirsdag d. 28. juni. Kl. 7.30-8.30

Pris: 100,- kr

TILMELDING: Send en mail eller sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk eller 26133278

 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO

TORSDAGS-PAUSERUM d. 23. Juni og d. 30. Juni, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr. pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

PAUSERUM TIL SENSOMMER OG EFTERÅR:  

Tirsdage d. 2. august, 16. august, 23. august, 30. august, 13. september, 20. september, 27. september, 4. oktober.  Kl. 17.00-18.15.

Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne samlet, får du et gratis Pauserum, og din pris er dermed 800,- kr. for de 8 gange.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

 

CYKLUS-WORKSHOP:

Så er der igen en cyklus-workshop på programmet. Det finder sted ved Aalborg Yogastudio lørdag d. 1. Oktober, kl. 10.00-15.00.

Pris: 550,- kr. Prisen inkluderer ud over undervisning, snack, kaffe/te også en cyklusmanual, som du modtager pr. mail efter workshoppen.

Der er i løbet af workshoppen indlagt en 1 times pause til at spise frokost eller til at hvile på yogamåtten. Der er mulighed for at gå i byen og spise frokost eller spise medbragt madpakke på stedet.

TILMELDING: send en mail eller sms til kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling foregår via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: Pauserum, sensommer 2016

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/477786989090776/

 

mette og sofie

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi begynder igen d. 11. august, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Du kan tilmelde dig her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/275792002772095/ 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoerne for mødegangene er: onsdage d. 14. september, d. 12. oktober, d. 16. november, d. 14. december, d. 11. janaur, d. 15. februar, d. 15. marts, d. 12. april, d. 3. maj og d. 7. juni.

Du kan læse meget mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/514441442076406/ 

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1504570743185790/

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

UDSOLGT. Det er muligt at komme på en afbudsliste.

 

 

GIV DIG TID, MOR EN E-BOG OM MODERSKABET

Jeg har fået disse ord fra en læser af min bog:

Giv dig tid, mor blev for mig en åbenbaring i rollen som mor. Jeg har en datter på snart 3 år. Kort tid efter fødslen oplevede jeg et kæmpe følelsesmæssigt stormvejr, som jeg slet ikke kunne finde rundt i. Jeg kunne ikke kende mig selv mere og blev enormt usikker på alt. Jeg famlede i blinde for at fikse mine følelser, tanker og usikkerhed samtidig med, jeg skulle holde et hjem og være en god kæreste. Jeg følte mig enormt alene og forkert, fordi disse simple ting kunne jeg ikke engang magte. “Giv dig tid, mor” er den bog, jeg har ventet på lige siden, jeg blev mor, og som jeg tænker, alle kvinder har ventet på uden at vide det . At læse forskellige kvinders beretninger om at blive mor, få italesat den ked-af-det-hed, der for mange opstår, efter ønskebarnet er kommet til verden, var en kæmpe lettelse at opdage, at andre også har mærket. Det er en bog, jeg vil tage frem at læse igen og igen, da det er en fantastisk påmindelse om at give mere slip og give sig selv tid, plads og kærlighed til at være mor, kvinde og i det hele taget være det skønne menneske, vi alle gerne vil være for os selv og vores omgivelser. Jeg er fuldstændig vild med den bog <3 Kæmpe tak til dig Mette og de skønne og modige kvinder der ville dele deres fortælling med alle os andre!! (Pernille, 29 år)

 

Du kan læse mere om min bog og købe den her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

Vær opmærksom på, at bogen lige nu blot eksisterer, som en e-bog, men at den udkommer i papirform i begyndelsen af juli. Det er muligt at forudbestille den i papirudgave ved at sende en mail til mig: kontakt@mettehyldgaard.dk

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE – ONLINEFORLØB

Har du lyst til at få en dybere forståelse for din cyklus og få en fornemmelse af alle de styrker, der ligger gemt I at kende den, så er dette onlineforløb måske noget for dig. Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *