Når du slukker for emhætten

IMG_6105   IMG_6081

(Du finder min kalender nederst i mit blogindlæg)

 

Jeg har været på tur med min mand i weekenden til Hjorts Hotel. Vores udsigt var Råbjerg Mile, og der var så smukt og så stille. Så stille, at jeg godt kunne mærke, at jeg næsten havde glemt, hvad stilhed egentlig er. Det er lige som, når man slukker for emhætten og først der opdager, hvor meget larm den lavede.

 

For år tilbage kunne en stilhed som denne skræmme og provokere mig: Det var nærmest angstprovokerende for mig at hengive mig til stilheden, det var som om, jeg havde brug for at holde mig selv i gang hele tiden, for hvis jeg hengav mig til stilheden og dermed også langsomheden, så kom jeg nok aldrig i gang igen?!

 

Jeg holdt kramagtig fast i kontrollen, og det tog mig lang tid at slippe og hengive mig til stilheden og tilliden. Tilliden til, at efter hvile og stilhed, så kommer der en helt naturlig lyst til at komme i gang igen.

 

 

På onsdag afholder jeg informationsmøde vedr. min netværkscirkel Ny Nordisk Kvindecirkel. Netværkscirklen er ved at tage form, spændende og skønne kvinder har meldt sig, og aldersmæssigt er der allerede en god spredning. Det har netop været mit store ønske, da det er min erfaring, at kvinder i den grad formår at inspirere hinanden på tværs af generationer. At vi kan spejle hinanden i de forskellige livsfaser vi står i.

 

Der er stadig nogle pladser tilbage i cirklen, så hvis du overvejer, om en af pladserne skal være din, er du meget velkommen til at kigge forbi. Jeg sætter vand over, sætter ord på, hvad Ny Nordisk Kvindecirkel er, og du har mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have.

 

Du kan læse mere om cirklen her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her, hvor du også kan se nogle små korte videoer, jeg har lavet, hvor jeg fortæller om gode grunde til at deltage: https://www.facebook.com/events/514441442076406/

 

Jeg ønkser dig en dejlig uge.

 

Kærlig hilsen Mette 

 

KALENDER: 

NYHED: SOMMERMORGEN-MEDITATION OG BLID YOGA

Kom til en times blid morgenyoga og meditation, hvor vi langsomt vækker kroppen i de lyse sommermorgner. Hvis du har tid bagefter har du mulighed for at nyde en kop te (eller kaffe). Er vejret rigtig godt, kan det være vi går op på tagterrassen, så hav lune sokker og en god trøje med for en sikkerheds skyld.
DATOER: Mandag d. 6. juni, tirsdag d. 14. juni, fredag d. 24. juni, tirsdag d. 28. juni. Kl. 7.30-8.30
Pris: 100,- kr
TILMELDING: du kan melde dig på alle datoer eller blot på en enkelt morgen. Melder du dig til alle datoer er prisen 350,- kr
Send en mail eller sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk eller 26133278

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/127790830960183/

 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO

TORSDAGS-PAUSERUM d. 9. Juni, d. 16. Juni, d. 23. Juni og d. 30. Juni, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr. pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

ET TIRSDAGS-PAUSERUM tirsdag d. 7. Juni

Begge gange kl.: 16.30-18.00. Pris pr. gang 150,- kr.

Læs mere her: Pauserum, forår 2016

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi begynder igen til august, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Du kan tilmelde dig her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoerne for mødegangene er: onsdage d. 14. september, d. 12. oktober, d. 16. november, d. 14. december, d. 11. janaur, d. 15. februar, d. 15. marts, d. 12. april, d. 3. maj og d. 7. juni.

Du kan læse meget mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/514441442076406/ 

Går du og overvejer Ny Nordisk Kvindecirkel, så afholder jeg et lille informationsmøde onsdag d. 1. Juni, kl. 16.30-17.30. Kom forbi og drik en kop te eller kaffe og få svar på alle de spørgsmål, du kunne have. Det er i Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg. TILMELDING: på mail til kontakt@mettehyldgaard.dk eller  send en sms på mobilnr26133278

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1504570743185790/

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

UDSOLGT. Det er muligt at komme på en afbudsliste.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *