En strandet kælk, og nu må foråret gerne komme..

(Du finder min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

Jeg sidder og kigger ud på mit æbletræ, under det – er der sammen med en strandet kælk – vintergækker og krokus, der titter op. Det sner, uden dog at sneen rigtig får lov til at blive til noget hvidt på græsplænen. Jeg går stadig med vanter, men jeg kan mærker det der forår, og mine planter i vindueskarmen er begyndt at gro igen.

 

Mandag d. 21. Marts laver jeg Fordybelsesdag – forår, jævndøgn og Påske. Det bliver en dag, hvor vi dykker ned i forårets energier. Hvad er det særlige ved foråret, og hvordan kan vi bruge de energier, der er til stede på dette tidspunkt? Hvilke frø har du lyst til at så i dit forår? Hvad vil du gerne se vokse henover sommeren/året? Hvordan kan du gøre det på en selvkærlig og nærende måde? Hvad er nydelse? Og hvordan kan du skabe mere af det i livet?

 

IMG_3294

Ofte kan det være sådan, at vi lidt med hovedet under armen bevæger os gennem livet. Vi ved måske godt, at det er tid til at tage afsked med noget eller at lukke noget nyt ind. Det kan være store alt-omvældende ting og begivenheder, vi har lyst til at markere, men det kan også være noget kreativt eller en vane, vi ønsker at afslutte eller lukke ind. Det kan være meget kraftfuld at gøre sig dette bevidst, hvorfor vi vil afslutte dagen med en lille ceremoni, hvor vi ærer og siger tak for det, vi vil slippe og hilser det velkommen, som vi vil så.

 

Fordybelsesdagen finder sted om eftermiddagen og hen over aftenen, og jeg har meget bevidst indlagt en times pause undervejs, fordi jeg selv elsker at have følelsen af god tid. I denne time vil der blive serveret et lækkert aftensmåltid bestående af nærende salater og brød og efterfulgt af noget varmt at drikke og chokolade selvfølgelig ;O) I denne time har du også mulighed for at netværke, eller trække dig tilbage og hvile, hvis du har brug for det.

Du finder brochuren her: Fordybelsesdag 21. marts

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/505927662945665/

 

 

IMG_5399

Jeg har i denne måned en klumme i Vores børn “Skru ned for superkvinden”. Hun er en figur jeg elsker at kigge efter i sømmene og vist aldrig bliver træt af at skrive om.

 

 

IMG_5391

 

Og så var det i sidste weekend, jeg havde fornøjelse af at være på workshop hos Sora Surya No. Sora rejser rundt i det meste af verden og laver cirkler for kvinder, men også underviser i, hvordan man laver cirkler for kvinder. Tjek hendes side ud her, der er så meget visdom og inspiration at hente: http://www.sorasuryano.com

 

 

NY nordisk kvindecirkel2

Så er der kommet datoer for Ny Nordisk Kvindecirkel, der begynder igen i efteråret. Du kan se dem i min kalender. Inden længe er brochuren også klar med alle de praktiske informationer. Jeg kan dog nu løfte sløret for, at vi mødes onsdage – én gang om måneden, og det bliver i Hjulmagerhuset (Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg). Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er nysgerrig på at høre mere om cirklen.

 

Med ønsket om en skøn uge i marts til dig og dine

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO 

PAUSERUM torsdage d. 17. marts, d. 31. marts, d. 7 april og d. 28. april, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

ONSDAGS-PAUSERUM der er et par ledige pladser onsdag d. 16. marts, kl. 16.30-18.30. PRIS: 200,- kr. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

På torsdag d. 10. marts, mellem kl. 10.00 og 12.00 sidder jeg i cafeen i Butik Gejst, her er du meget velkommen til at kigge forbi, hvis du har lyst til at høre mere om mødregruppen. Du har mulighed for at møde mig, stille spørgsmål og finde ud af, om mødregruppen er noget for dig.

Vi er lige gået i gang. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Det kan du gøre her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

FORDYBELSESDAG -FORÅR, JÆVNDØGN OG PÅSKE

Mandag d. 21. marts, kl. 16.00-21.00, Pris: 750,- kr. Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, Aalborg.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278. Du betaler ved at indsætte pengene på dette kontonummer 7790 1041127 i Salling Bank

Du finder begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/505927662945665/

Du finder brochuren her: Fordybelsesdag 21. marts

 

WORKSHOP FOR TEENAGEPIGER OG DERES MØDRE

Torsdag d. 10. marts, kl. 16.30-19.00 laver jeg i Sofiendalyoga en workshop for teenagepiger og deres mødre med fokus på cyklus og menstruation.

Se brochuren her: Workshop for teenagepiger og deres mødre

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoerne for mødegangene er: onsdage d. 14. september, d. 12. oktober, d. 16. november, d. 14. december, d. 11. janaur, d. 15. februar, d. 15. marts, d. 12. april, d. 3. maj og d. 7. juni. Flere informationer følger snart.

Du kan læse mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 15.00.

Program + flere detaljer kommer snart.

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *