Planer for foråret

IMG_5209

(Du kan se min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

Så er vi kommet ind i februar, og det er som om, at energien er blevet lidt en anden. Jeg får lyst til at lave planer for foråret. Jeg har et par kurser og workshops, jeg går og lurer lidt på og skal bestemme mig for, hvad jeg melder mig til. Jeg kan mærke, at lysten til at blive inspireret og fylde noget nyt på, er ved at melde sig.

 

Har du det også sådan, så er denne workshop måske noget for dig Fordybelsesdag, Forår, jævndøgn og Påske . Det er en workshop, jeg har i støbeskeen – en form for forårsrengøring. Jeg elsker selv indimellem at have tid til fordybelse – til lige at trække stikket – og tune ind på mig selv og de processer, der er i gang lige nu. Jeg elsker også at forbinde mig til årsrytmen. Jeg kan godt lide at hæfte mig op på årshjulet, og det årstiden og årstidsmarkeringerne inviterer til.

 

Derfor er det også det, jeg vil fylde denne dag med. Rum og plads til fordybelse, hvor vi zoomer ind på forårets energier? Hvad er det særlige ved foråret, og hvordan kan vi bruge de energier, der er til stede på dette tidspunkt? Hvilke frø har du lyst til at så i dit forår? Hvad vil du gerne se vokse henover sommeren/året?Hvordan kan du gøre det på en selvkærlig og nærende måde?

Foråret kan være kraftfuld og overvældende, men den er også fyldt med masser af nyt liv og nye muligheder. Hvordan kan du stå styrket i forårets energi? Og er der noget gammelt, du må slippe, inden du for alvor bevæger dig ud i foråret?

 

Mit sidst uge var fyldt med skønne netværksmøder. Jeg havde møde med Anne-Marie Øland. Jeg skal lave en workshop hos hende i Sofiendalyoga for teenagepiger og deres mødre, og vi fik de sidste detaljer på plads. Jeg glæder mig rigtig meget til at tale om den kvindelige cyklus, hvordan man kan samarbejde med den, og hvordan man kan imødegå evt. gener ved menstruation. Brochuren kommer med i næste nyhedsbrev. Du kan læse mere om Sofiendalyoga her: http://sofiendalyoga.dk/forside.aspx 

 

Jeg mødtes også med Louice Kock, som er endnu en meget skøn kvinde fra mit netværk. Louises arbejdsliv kan på overfladen synes meget anderledes end mit. Hun er CSR-chef hos dansk erhverv, hvor hun arbejder med at rådgive virksomheder i at skabe bæredygtig business. Men da vi sidder og taler sammen hen over cafe-bordet, bliver jeg fascineret af, hvor mange fælles visioner vi har. Og så er det jo altid helt fantastisk at få lov til at dele sine visioner og sparre med et menneske, som tør tænke stort. Du kan læse lidt mere om Louise her: http://www.business.dk/arbejdsmarked/dansker-er-blandt-verdens-100-mest-indflydelsesrige-csr-ledere

 

IMG_5195

 

Og ja i sidste uge blev også kærligheden fejret hjemme hos os. Min mand og jeg har været gift i 12 ½ år, og det er jo hvad nogen kalder et kobberbryllup. Jeg havde dog lidt svært ved rigtigt at mærke, at dagen skulle være noget særligt. 12 ½  er temmelig konstrueret i mit hoved og måske især i mit hjerte. Men det rokkede dog ikke ved, at vi alligevel fik en smadder dejlig date, hvor vi havde tid til samtaler, der ikke blev afbrudt og til bare at være sammen.

Med ønsker om en dejlig uge til dig og dine – måske også med uafbrudte samtaler.

Kærlig hilsen Mette 

 

 

KALENDER 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO 

PAUSERUM torsdage d. 28. januar (fuld booket) d. 11. februar d. 18. februar, d. 17. marts, d. 31. marts, d. 7 april og d. 28. april, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

 

ET LIDT LÆNGERE FORÅRS-PAUSERUM torsdag d. 3. marts, kl. 19.00-21.00. Pris: 200,- kr. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

 

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi er lige gået i gang. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Det kan du gøre her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

FORDYBELSESAFTNER I TRILLIUM: 

Jeg har her i vinter lavet nogle fordybelsesaftner for kvinder. Vi er mødtes om emner, der knytter sig til kvindelivet og alle de spørgsmål, der dukker op i livet. Spørgsmål, som vi kan have en tendens til at tro, at vi er de eneste, der sidder med hver især. Men som det ofte viser sig, er disse spørgsmål temmelig universelle og uendelig nærende at stille til hinanden.

Aftnerne bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, refleksioner og meditationer. Vi drikker en kop rygende varm kaffe/te, vi trækker gudinde kort, lytter og deler perspektiver med hinanden.

NYE DATOER: tirsdage d. 12. januar og  d. 2. februar.

Tidspunkt: 19.00-21.00. Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden, Trillium), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278. Du betaler ved at indsætte pengene på dette kontonummer 7790 1041127 i Salling Bank

 

 

PAUSERUM MED KLANGSKÅLE-MEDITATION

Fredag d. 12. februar, kl. 16.00-18.00. Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 2. sal. Pris: 275

TILMELDING TIL PAUSERUMkontakt@mettehyldgaard.dk eller på mobilnr.: 26133278. Betaling foregår ved at indsætte pengene på dette kontonummer: 7790 1041127 i Salling Bank

TILMELDING TIL KLANGMASSAGE: posttilrobert@gmail.com eller på mobilnr.: 29923327

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1527162957610123/ 

Du finder brochuren her: Pauserum og klangskåle-meditation

FULD BOOKET. Der er dog stadig mulighed for at bestille klangmassage om lørdagen.

 

 

FORDYBELSESDAG -FORÅR, JÆVNDØGN OG PÅSKE

Mandag d. 21. marts, kl. 16.00-21.00, Pris: 750,- kr. Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, Aalborg.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278. Du betaler ved at indsætte pengene på dette kontonummer 7790 1041127 i Salling Bank

Du finder begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/505927662945665/

Du finder brochuren her: Forår, jævndøgn og Påske

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoer kommer til foråret. Du kan læse mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *