Fastelavn

IMG_5251

(Du finder min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

 

Fastelavnsmandag, tøndeslagning og masser af børn i alle mulige udklædninger. Jeg har taget grene ind, vi har lavet et fastelavs ris og jeg glæder mig over, hvordan jeg kan fornemme et stænk af foråret.

 

I torsdags sagde jeg mit faste arbejde op som gymnasielærer. Et arbejde jeg har haft de sidste ti år, og som jeg har været på orlov fra. Jeg var til et godt møde med min leder, hvorefter jeg endelig besluttede mig for at sige op. Ikke et smæk med døren, eller i stor frustration, men som en klar erkendelse af, at det var det, jeg måtte gøre. Det føles på samme tid ret vildt, og som det mest naturlige i verden.

 

IMG_5219

 

Det var også i torsdags, jeg havde små goodie-bags med fra Søberg Økologi http://www.soebergoekologi.dk/shop/frontpage.html?gclid=CLKu1ZiF6MoCFZadGwod378MNA til Mødregruppen i Gejst. Blandt andet var der dejlig chokolade i posen. Sidst vi mødtes var emnet “De andre mødre”. VI talte om, hvordan vi som kvinder kan give hinanden følelsen af at være forbundet og at ville hinanden det bedste, følelsen af tryghed i hinandens selskab, men også, hvordan vi kan skabe en stemning af det modsatte. Der blev givet gode, sjove og rørende eksempler på begge dele.

 

I går var jeg gæst hos Anne-Marie Øland i Sofiendal Yoga. Anne-Marie laver yogaklasser om søndagen, hvor klassen afsluttes med oplæg fra en gæst på en times tid over en kop te og en lille snack. Jeg var hos Anne-Marie for at fortælle om “Overgange – og det ganske særlige ved at være pige og kvinde”. Jeg bliver altid fascineret og dybt taknemmelig over den generøsitet og åbenhed, jeg møder hos kvinder, til at dele ud af deres erfaringer i livet – også der, hvor det har været sårbart og gjort ondt.

 

På fredag får jeg besøg af Robert Skovmose Christensen til mit Pauserum, hvor det bliver til Pauserum med syngeskålemeditation. Pladserne på holdet er udsolgt, men hvis du har lyst til at få en klangmassage hos Robert om lørdagen d. 13. februar, så er der stadig ledige tider. Du kan finde de praktiske oplysninger i kalenderen.

 

Dejlige uge 6 til dig og dine

Kærlig hilsen Mette

 

KALENDER: 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO 

PAUSERUM torsdage d. 28. januar (fuld booket) d. 11. februar d. 18. februar, d. 17. marts, d. 31. marts, d. 7 april og d. 28. april, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr. pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

 

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

 

ET LIDT LÆNGERE FORÅRS-PAUSERUM torsdag d. 3. marts, kl. 19.00-21.00. Pris: 200,- kr. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

 

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

 

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

NYE DATOER KOMMER SNART:

Læs mere her: Mødregruppe hos Sofie og Mette

 

 

PAUSERUM MED KLANGSKÅLE-MEDITATION

Fredag d. 12. februar har du mulighed for at deltage i et lidt anderledes Pauserum, hvor vi får besøg af Robert Skovmose Christensen, som tager sine syngeskåle med og akkompagnerer pauserummet med det, han kalder en ‘stilhedskoncert’ med lyde fra syngeskåle, gongs og klokker. Pauserum er et rum, hvor vi udforsker stilheden og langsomheden. Vi arbejder med åndedrættet, vi arbejder med forskellige former for meditationer og afspændingsøvelser, og vi arbejder med lette yogaøvelser.

Om syngeskålsmeditation og om Robert:

Til dette Pauserum fordyber vi os yderligere i en ‘stilhedskoncert’ med lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Det er ikke som sådan at betragte som en koncert, men en mulig åbning ind til en indre ro, hvor du kan slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer. Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydene fra de smuktklingende og healende instrumenter. Robert er uddannet Klangmassagebehandler v. Nordlys og er under uddannelse som Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut.

Du har også mulighed for at booke en klang-massage hos Robert dagen efter. Flere informationer følger.

Pris: 275,- kr.

Tid: fredag d. 12. Februar, kl. 16.00-18.00

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 2. Sal, 9000 Aalborg

TILMELDING TIL PAUSERUM: kontakt@mettehyldgaard.dk eller på mobilnr.: 26133278. Betaling foregår ved at indsætte pengene på dette kontonummer: 7790 1041127 i Salling Bank

TILMELDING TIL KLANGMASSAGE: posttilrobert@gmail.com eller på mobilnr.: 29923327

https://www.facebook.com/events/1527162957610123/ 

 

 

I stedet for kun at tjekke ind med mig selv ved årsskiftet, så holder jeg af flere gange om året at afsætte tid til mig selv og mærke efter, om jeg er på rette kurs i forhold til de drømme, visioner og mål, jeg har sat mig. Jeg kan også godt lide at tilbyde andre, det jeg selv holder af at have i mit liv. Derfor laver jeg en fordybelsesdag a la den mellem jul og nytår igen til foråret og en til sommer.

 

FORÅR, JÆVNDØGN OG PÅSKE

Mandag d. 21. marts laver jeg en fordybelsesdag med fokus på foråret. Dagen består af en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, stilhed og refleksioner.

Tid: kl. 16.00-21.00

Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Pris: 795,-kr. Prisen inkluderer ud over 4 timers undervisning en times pause med en let aftensmad. Kaffe/te og snack

Se brochure her:

Se begivenheden på Facebook her:

 

SOMMER, SANKT HANS OG SOMMERSOLHVERV

Lørdag d. 19. Juni laver jeg en fordybelsesdag med fokus på sommeren. Dagen består af en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, stilhed og refleksioner.

Tid: kl. 10.00-15.00

Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Pris: 795,-kr. Prisen inkluderer ud over 4 timers undervisning en times pause med en let frokost. Kaffe/te og snack

 

WORKSHOP FOR MØDRE OG TEENAGEPIGER

Torsdag d. 10. marts, kl. 16.30-19.00 laver jeg i Sofiendalyoga en workshop for teenagepiger og deres mødre med fokus på cyklus og menstruation.

Se brochuren her: Workshop for teenagepiger og deres mødre

 

RETREAT PÅ ØRSELV KLOSTER

Torsdag d. 8. til lørdag d. 10. september. Flere informationer kommer snart.

 

 NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoer kommer til foråret. Du kan læse mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *