Hjemmelavede flødeboller og nye skriveprocesser

IMG_5261

(Du finder min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

Min familie har lavet blødeboller i denne uge. Jeg fik lykkebobler indeni, da jeg kiggede ned i skålen med det hjemmelavede skum. Det blev et større projekt for dem, og jeg var den heldige betragter, og den som fik lov til at smage, da de var færdige ;O)

 

IMG_5253

 

Jeg er kommet i gang med at skrive igen. Jeg tilbragte timer i cafeen i Butik Gejst i tirsdags, hvor jeg kom godt i gang med min nye bog. Jeg fik skabt en god struktur og har nu haft lyst til at skrive på den hver dag siden. Jeg har længe samlet information, lavet det første interview etc., og jeg havde tænkt, at det var en bog, jeg lige hurtig kunne skrive – nærmest et lille hæfte – men jeg kan mærke, at den griber om sig. Der er flere emner, der vil med, og jeg glæder mig så meget til at se, hvad den udfolder sig til. Jeg har i forbindelse med min bog brug for pigers/kvinders fortællinger om deres første menstruation. Så hvis du har lyst til at dele din historie med mig, vil jeg blive meget taknemmelig. Skriv til mig på denne e-mailadresse: kontakt@mettehyldgaard.dk, hvis du vil hjælpe mig. Skriv også meget gerne, hvis du har brug for at vide mere, inden du beslutter dig for, om du vil dele din historie.

 

I aften mødes vi i Ny Nordiske Kvindecirkel for 6. gang (ud af 10 gange). Vi mødes for første gang i efteråret og har nu fulgtes ad henover efteråret og ind i vinteren. Emneren for vores mødegange er som udgangspunkt knyttet op på årstiden, men samtidig også på den del af kvindelivets faser, som er knyttet til de forskellige årstider. Til september dannes cirklen på ny, og jeg er lige nu i gang med at sætte nogle flere ord på tankerne bag denne netværkscirkel, som du snart vil kunne finde her på min hjemmeside.

 

 

IMG_5283

Min datter har plukket vintergækker og erantis i haven og jeg noterer mig alle de forårstegn, jeg ser.

 

 

Med ønsket om en vidunderlig uge til dig og dine.

Kærlig hilsen Mette 

 

KALENDER

 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO 

PAUSERUM torsdage d. 18. februar, d. 17. marts, d. 31. marts, d. 7 april og d. 28. april, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

 

ET LIDT LÆNGERE FORÅRS-PAUSERUM torsdag d. 3. marts, kl. 19.00-21.00. Pris: 200,- kr. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi er lige gået i gang. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Det kan du gøre her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

FORDYBELSESDAG -FORÅR, JÆVNDØGN OG PÅSKE

Mandag d. 21. marts, kl. 16.00-21.00, Pris: 750,- kr. Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, Aalborg.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278. Du betaler ved at indsætte pengene på dette kontonummer 7790 1041127 i Salling Bank

Du finder begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/505927662945665/

Du finder brochuren her: Fordybelsesdag 21. marts

 

WORKSHOP FOR TEENAGEPIGER OG DERES MØDRE

Torsdag d. 10. marts, kl. 16.30-19.00 laver jeg i Sofiendalyoga en workshop for teenagepiger og deres mødre med fokus på cyklus og menstruation.

Se brochuren her: Workshop for teenagepiger og deres mødre

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoer kommer til foråret. Du kan læse mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSLEV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 15.00.

Program + flere detaljer kommer snart.

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *