Stille dage i januar

P1010614

 

Jeg har været hjemme hos mine forældre i sidste uge et par dage, mens min mand holdt skansen derhjemme. Jeg elsker virkelig at slippe hverdagen og alt hvad dertil hører for at vende tilbage igen med fornyet kraft. For jeg elsker virkelig også min hverdag.

Hos mine forældre havde jeg havde jeg mine natbukser på i to dage i træk, og da vi var ude at gå tur på den jyske hede, havde jeg blot et par bukser udenpå. Januar inviterer for mig stadig til langsomhed og vinterhi.

Sender ønsker ud om en dejlig uge til dig og dine – en uge hvor du også husker at få den langsomste del af dig med.

 

P1010641

 

Kærlig hilsen Mette

 

KALENDER: 

 PAUSERUM:

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

Næste Pauserum er Et lidt længere vinter-pauserum, d. 21. Januar, kl. 19.00-21.00. Til dette pauserum bliver der serveret kaffe/te og en lille snack. Pris: 200,- kr. Du kan læse mere om begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/491917164316957/

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

Næste almindelig Pauserum er torsdag d. 28. Januar.

 

FORDYBELSESAFTNER:

Jeg har her i vinter lavet nogle fordybelsesaftner for kvinder. Vi er mødtes om emner, der knytter sig til kvindelivet og alle de spørgsmål, der dukker op i livet. Spørgsmål, som vi kan have en tendens til at tro, at vi er de eneste, der sidder med hver især. Men som det ofte viser sig, er disse spørgsmål temmelig universelle og uendelig nærende at stille til hinanden.

Aftnerne bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, refleksioner og meditationer. Vi drikker en kop rygende varm kaffe/te, vi trækker gudinde kort, lytter og deler perspektiver med hinanden.

NYE DATOER: tirsdage d. 12. januar og d. 2. februar.

Tidspunkt: 19.00-21.00

Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden, Trillium), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Se begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/968094436618138/

 

 

FORLØB OM CYKLUS: 

Har du lyst til at fordybe dig i din cyklus, har du nu muligheden for at deltage i et forløb over 4 gange, hvor vi dykker ned i den kvindelige menstruationscyklus og afdækker alles dens styrker.

 

Din cyklus er et form for feed-back-system, der måned for måned fortæller dig, om din almentilstand: hvordan du har det fysisk og psykisk. Du får modeller og skemaer, hvorefter du kan begynde at forstå dig selv og efterhånden bruge dette feedback-system til at planlægge og træffe gode beslutninger efter. Din cyklus er også den perfekte guide til at vokse som menneske.

Aftenerne bliver til i en vekselvirkning mellem inspirerende oplæg, refleksioner, blide yogaøvelser, refleksioner og meditationer.

Tid: tirsdage d. 19. januar, d. 9. februar, d. 1. marts og d. 22. marts, kl. 19.00-21.30.

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (Bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg

Pris: 1850,- kr.

Prisen inkluderer udover undervisningen også mails mellem mødegangene. Te, kaffe og snack, når vi mødes. Som afslutning på forløbet modtager du gratis adgang til mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke (har du allerede købt online-forløbet, kan dette beløb trækkes fra prisen på Forløb om cyklus).

Du kan her tjekke mit cyklusforløb ud og se min introvideo til forløbet: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/ 

 

 

MØDREGRUPPE I GEJST – MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi er lige begyndt torsdag d. 7. januar. Et nyt hold begynder igen torsdag d. 28. januar. Her er åben for tilmelding. Du kan læse mere om mødregruppen her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Du finder begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/1549614482030084/ 

 

PAUSERUM MED SYNGESKÅLE-MEDITATION

Fredag d. 12. februar har du mulighed for at deltage i et lidt anderledes Pauserum, hvor vi får besøg af Robert Skovmose Christensen, som tager sine syngeskåle med og akkompagnerer pauserummet med det, han kalder en ‘stilhedskoncert’ med lyde fra syngeskåle, gongs og klokker. Pauserum er et rum, hvor vi udforsker stilheden og langsomheden. Vi arbejder med åndedrættet, vi arbejder med forskellige former for meditationer og afspændingsøvelser, og vi arbejder med lette yogaøvelser.

 

Om syngeskålsmeditation og om Robert:

Til dette Pauserum fordyber vi os yderligere i en ‘stilhedskoncert’ med lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Det er ikke som sådan at betragte som en koncert, men en mulig åbning ind til en indre ro, hvor du kan slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer. Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydene fra de smuktklingende og healende instrumenter. Robert er uddannet Klangmassagebehandler v. Nordlys og er under uddannelse som Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut.

Du har også mulighed for at booke en klang-massage hos Robert dagen efter. Flere informationer følger.

Pris: 275,- kr.

Tid: fredag d. 12. Februar, kl. 16.00-18.00

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 2. Sal, 9000 Aalborg

Tilmelding til Pauserum: kontakt@mettehyldgaard.dk eller på mobilnr.: 26133278

Tilmelding til Klangmassage: posttilrobert@gmail.com eller på mobilnr.: 29923327

Se brochuren her: Pauserum og klangskåle-meditation

 

EN-TIL-EN- SESSIONER I TRILLIUM

Du kan læse mere om en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvor dan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Se mere her:http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *