Det er stadig vinter…vinter…vinter

IMG_5165

(Du kan se min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

 

Jeg bliver utålmodig, hvad skal jeg med denne vinter nu. Det har været jul, det har været mørkt længe, det er ved at lysne igen, vi har haft sne, kan vi så ikke lige så godt komme videre…ind i foråret?!

 

Denne utålmodighed!!

 

På den anden side, så kan jeg også let opleve, at når foråret så kommer, kan den nærmest overmande mig, som om jeg har brugt alt min energi til at tage tilløb til foråret. Jeg øver mig på at bruge vinterenergien nærende og konstruktivt.

 

Hvad er det denne tid af vinteren inviterer til?

 

For mig inviterer denne tid stadig til langsomhed, ekstra hvile, sokker, tæpper, sofa og gode serier i tv eller på computeren. Nærende cafebesøg med varme drikke og gode snakke. Den inviterer til nænsomhed over, at energien måske netop ikke er så høj. Den inviterer til at containe energien, til at lade energien vokse i mig. Den inviterer til kedsomhed – den der kedsomhed, hvor energien samler sig og bliver til gode ideer, der skal udføres, når tiden er moden. Denne del af vinteren invitere til at hvile igennem – ikke sådan ”klat-hvile”, der hvor jeg halvhjertet giver mig selv lov til at slappe af, men ikke rigtig får sluppet.

 

IMG_5174

 

Jeg øver mig stadig, for jeg har ikke lært, hvordan jeg gør. Jeg har lært mere om at tage mig sammen, om lige at klemme balderen sammen og ”få tingene gjort”, om at være i gang, om at overhøre min træthed, om at handling på alle måder trumfer pausen. At jeg altid kan hvile senere.

 

Det er blot sådan at alt ydre vækst sker på baggrund af indre vækst. Alle processer både i vores kroppe og i naturen fungerer på denne måde. Aktivitet og hvile er hinandens forudsætninger: vores hjerteslag, vores åndedræt er en vekselvirkning mellem aktivitet og hvile. Og vores årstider afspejler den samme bevægelse. Og så lander vi ved vinter igen. Vinter og hvile!!

 

Hvordan hviler du?

 

Klat-hviler du mest?

 

Eller kender du kvaliteten af dybtnærende hvile?

 

Skriv gerne gode ideer i kommentarfeltet eller i en mail til mig.

 

 Mange kærlige hilsner Mette

 

 

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO 

PAUSERUM torsdage d. 28. januar (fuld booket), d. 11. februar, d. 18. februar, d. 17. marts, d. 31. marts, d. 7 april og d. 28. april, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr. pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

 

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

 

ET LIDT LÆNGERE FORÅRS-PAUSERUM torsdag d. 3. marts, kl. 19.00-21.00. Pris: 200,- kr. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

 

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

 

IMG_5170

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi er lige gået i gang. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Det kan du gøre her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

FORDYBELSESAFTNER I TRILLIUM: 

Jeg har her i vinter lavet nogle fordybelsesaftner for kvinder. Vi er mødtes om emner, der knytter sig til kvindelivet og alle de spørgsmål, der dukker op i livet. Spørgsmål, som vi kan have en tendens til at tro, at vi er de eneste, der sidder med hver især. Men som det ofte viser sig, er disse spørgsmål temmelig universelle og uendelig nærende at stille til hinanden.

Aftnerne bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, refleksioner og meditationer. Vi drikker en kop rygende varm kaffe/te, vi trækker gudinde kort, lytter og deler perspektiver med hinanden.

NYE DATOER: tirsdage d. 12. januar og  d. 2. februar.

Tidspunkt: 19.00-21.00. Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden, Trillium), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278. Du betaler ved at indsætte pengene på dette kontonummer 7790 1041127 i Salling Bank

 

 

PAUSERUM MED SYNGESKÅLE-MEDITATION

Fredag d. 12. februar har du mulighed for at deltage i et lidt anderledes Pauserum, hvor vi får besøg af Robert Skovmose Christensen, som tager sine syngeskåle med og akkompagnerer pauserummet med det, han kalder en ‘stilhedskoncert’ med lyde fra syngeskåle, gongs og klokker. Pauserum er et rum, hvor vi udforsker stilheden og langsomheden. Vi arbejder med åndedrættet, vi arbejder med forskellige former for meditationer og afspændingsøvelser, og vi arbejder med lette yogaøvelser.

Om syngeskålsmeditation og om Robert:

Til dette Pauserum fordyber vi os yderligere i en ‘stilhedskoncert’ med lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Det er ikke som sådan at betragte som en koncert, men en mulig åbning ind til en indre ro, hvor du kan slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer. Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydene fra de smuktklingende og healende instrumenter. Robert er uddannet Klangmassagebehandler v. Nordlys og er under uddannelse som Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut.

Du har også mulighed for at booke en klang-massage hos Robert dagen efter. Flere informationer følger.

Pris: 275,- kr.

Tid: fredag d. 12. Februar, kl. 16.00-18.00

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 2. Sal, 9000 Aalborg

TILMELDING TIL PAUSERUM: kontakt@mettehyldgaard.dk eller på mobilnr.: 26133278. Betaling foregår ved at indsætte pengene på dette kontonummer: 7790 1041127 i Salling Bank

TILMELDING TIL KLANGMASSAGE: posttilrobert@gmail.com eller på mobilnr.: 29923327

Du finder en brochure her: Pauserum og syngeskåle-meditation

Du kan finde begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1527162957610123/ 

(4 PLADSER TILBAGE)

 

I stedet for kun at tjekke ind med mig selv ved årsskiftet, så holder jeg af flere gange om året at afsætte tid til mig selv og mærke efter, om jeg er på rette kurs.  Jeg kan også godt lide at tilbyde andre, det jeg selv holder af at have i mit liv. Derfor laver jeg en fordybelsesdag a la den mellem jul og nytår igen til foråret og en til sommer.

FORÅR, JÆVVDØGN OG PÅSKE

Mandag d. 21. marts laver jeg en fordybelsesdag med fokus på foråret. Dagen består af en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, stilhed og refleksioner.

Tid: kl. 16.00-21.00

Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Pris: 750,-kr. Prisen inkluderer ud over 4 timers undervisning en times pause med en let aftensmad. Kaffe/te og snack

 

SOMMER, SANKT HANS OG SOMMERSOLHVERV

Lørdag d. 19. Juni laver jeg en fordybelsesdag med fokus på sommeren. Dagen består af en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, stilhed og refleksioner.

Tid: kl. 10.00-15.00

Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Pris: 750,-kr. Prisen inkluderer ud over 4 timers undervisning en times pause med en let frokost. Kaffe/te og snack

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder i september. Datoer kommer til foråret. Du kan læse mere her:http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvor dan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Se mere her:http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *