Glædelig jul

IMG_5017

(Du kan se min kalender nederest i mit nyhedsbrev)

 

Vi kom hjem fra vores uge i solen i lørdags, det har været så skønt at slippe de daglige gøremål, rutinerne og tanke op med d-vitaminer og saltvand på kroppen. Men det er også så skønt at være hjemme i mørket og alle duftene igen. Noget jeg hæftede mig ved dernede i solen var, at der ikke duftede af så meget (jo i bjerglandskabet) – det jeg mest kunne lugte var klorin fra poolen og efter rengøringen. Noget andet, jeg også hæftede mig ved var, at meget af den mad, vi kunne købe, ikke smagte af særlig meget, den virkede halvdød. Og drikkevandet – hold nu op, hvor jeg føler mig privilegeret over, at jeg kan åbne for hanen og drikke levende vand. En cyklusnørd som mig, kunne heller ikke lade være med at undre mig over, hvordan det mon må være at bo et sted, hvor naturen overhovedet ikke ændrer sig i løbet af året – at man hver dag står op til det samme landskab?! Jeg elsker virkelig at bo i et land med årstider.

I dag har vi fyldt spisebordet med bånd og gavepapir og pakket julegaver ind. Vi har god appetit på julen nu og skruer op for julestemningen.

 

IMG_5018

Jeg vil ønske dig en vidunderlig jul fyldt med alt det dit hjerte synger af.

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER: 

 

HUSK DU OGSÅ KAN KØBE JULEGAVER HOS MIG.

Du kan købe gavekort til fx Pauserum, en-til-en-sessioner og til min e-bog Giv dig tid, mor

 

 

EN-TIL-EN- SESSIONER I TRILLIUM

Du kan læse mere om en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

 

 

PAUSERUM:

Der er ikke flere ledige datoer for Pauserum i år. Vi begynder igen til januar 2016. Læs mere og se datoer her: Pauserum

 

Et lidt længere vinter-pauserum, d. 21. Januar, kl. 19.00-21.00. Til dette pauserum bliver der serveret kaffe/te og en lille snack. Pris: 200,- kr. Du kan læse mere om begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/491917164316957/

 

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

 

 

FORDYBELSESAFTNER:

Jeg har her i vinter lavet nogle fordybelsesaftner for kvinder. Vi er mødtes om emner, der knytter sig til kvindelivet og alle de spørgsmål, der dukker op i livet. Spørgsmål, som vi kan have en tendens til at tro, at vi er de eneste, der sidder med hver især. Men som det ofte viser sig, er disse spørgsmål temmelig universelle og uendelig nærende at stille til hinanden.

Aftnerne bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, refleksioner og meditationer. Vi drikker en kop rygende varm kaffe/te, vi trækker gudinde kort, lytter og deler perspektiver med hinanden.

 

Vi har nu en aften tilbage: Tirsdag d. 22. December, hvor der stadig er en plads tilbage.

Tidspunkt: 19.00-21.00

Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden, Trillium), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Du kan se begivenheden på Facebook h

 

 

FORLØB OM CYKLUS: 

Har du lyst til at fordybe dig i din cyklus, har du nu muligheden for at deltage i et forløb over 4 gange, hvor vi dykker ned i den kvindelige menstruationscyklus og afdækker alles dens styrker.

 

Din cyklus er et form for feed-back-system, der måned for måned fortæller dig, om din almentilstand: hvordan du har det fysisk og psykisk. Du får modeller og skemaer, hvorefter du kan begynde at forstå dig selv og efterhånden bruge dette feedback-system til at planlægge og træffe gode beslutninger efter. Din cyklus er også den perfekte guide til at vokse som menneske.

 

Afterne bliver til i en vekselvirkning mellem inspirerende oplæg, refleksioner, blide yogaøvelser, reflektioner og meditationer.

 

Tid: tirsdage d. 19. januar, d. 9. februar, d. 1. marts og d. 22. marts, kl. 19.00-21.30.

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (Bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg

 

Hvis du tilmelder dig inden 1. januar er din pris: 1500,- kr. Herefter er prisen 2000,- kr. Prisen inkluderer udover undervisningen også mails mellem mødegangene. Te, kaffe og snack, når vi mødes. Som afslutning på forløbet modtager du gratis adgang til mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke (har du allerede købt online-forløbet, kan dette beløb trækkes fra prisen på Forløb om cyklus).

 

Du kan her tjekke mit cyklusforløb ud og se min introvideo til forløbet: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/ 

 

 

 

 

FORDYBELSESDAG –AT TRÆDE IND I DET NYE ÅR:

Vi sætter fokus på året, der er gået, og det vi lige er trådt ind i. Vi arbejder med emner som mål, visioner, drømme, årsrytmer og overgange krydret med blide yogaøvelser og meditationer.

En god måde at blive klar til et nyt år på, er ved at se tilbage på det gamle. Hvad fungerede godt? Og hvad fungerede mindre godt? Hvad vil jeg gerne tage med mig ind i det nye år? Og hvad vil jeg efterlade i det gamle?

Dagen bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, tid til refleksioner og tid til at sætte ord på. Tilsat blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer.

Så vi arbejder både med tanken og med kroppen, og det er i dette samarbejde mellem krop og sind, at både de gode ideer og de gode beslutninger dukker op. Det er fra dette punkt, du for alvor mærker, hvad der er rigtig for dig.

Dagen afsluttes med en lille ceremoni, derfor vil jeg bede dig om at medbringe to ting (som du beholder, eller selv bestemmer, hvad du skal med bagefter), som repræsenterer noget, du gerne vil slippe fra det gamle år, og noget som du gerne vil have mere af i det nye.

Omkring middag holder vi en times pause, hvor der vil blive serveret en dejlig frokost, som du har god til at spise. Og hvis du har lyst, kan du også vælge at bruge noget af denne siesta på at hvile dig på måtten under et tæppe.

 

Pris: 675,- kr inden 1. januar. Herefter 750,- kr.

Prisen inkludere kaffe, te og en dejlig frokost.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil: 26133278

Find begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/623212631151033/

Tidspunkt: Søndag d. 17. Januar, kl. 11.00-16.00

Sted: Vi mødes i Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. Sal (bygningen Fremtiden),

 

 

 

MØDREGRUPPE I GEJST – MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

 

NYE DATOER FOR JANUAR: torsdag d. 7. Januar, 21. Januar, 4. Februar og 18. Februar, kl. 09.45-10.45.

DETTE HOLD ER FYLDT OP. DER KOMMER SNART DATOER FOR NYT HOLD MED OPSTART I SLUTNINGEN AF JANUAR.

Du kan læse mere om mødregruppen her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

PAUSERUM MED SYNGESKÅLE-MEDITATION

 

Fredag d. 12. februar har du mulighed for at deltage i et lidt anderledes Pauserum, hvor vi får besøg af Robert Skovmose Christensen, som tager sine syngeskåle med og akkompagnerer pauserummet med det, han kalder en ‘stilhedskoncert’ med lyde fra syngeskåle, gongs og klokker. Pauserum er et rum, hvor vi udforsker stilheden og langsomheden. Vi arbejder med åndedrættet, vi arbejder med forskellige former for meditationer og afspændingsøvelser, og vi arbejder med lette yogaøvelser.

 

Om syngeskålsmeditation og om Robert:

Til dette Pauserum fordyber vi os yderligere i en ‘stilhedskoncert’ med lydene af gongs, syngeskåle og klokker. Det er ikke som sådan at betragte som en koncert, men en mulig åbning ind til en indre ro, hvor du kan slippe stress og forstyrrende tanker, mærke dig selv og komme i kontakt med din indre kraft og potentialer. Du kan fordybe dig i meditation, men du kan også vælge bare at nyde roen og på din egen måde være i et nærvær med lydene fra de smuktklingende og healende instrumenter. Robert er uddannet Klangmassagebehandler v. Nordlys og er under uddannelse som Biodynamisk Kranio-Sakral Terapeut.

 

Du har også mulighed for at booke en klang-massage hos Robert dagen efter. Flere informationer følger.

 

Pris: 275,- kr.

Tid: fredag d. 12. Februar, kl. 16.00-18.00

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 2. Sal, 9000 Aalborg

Tilmelding til Pauserum: kontakt@mettehyldgaard.dk eller på mobilnr.: 26133278

Tilmelding til Klangmassage: posttilrobert@gmail.com eller på mobilnr.: 29923327

 

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvor dan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Se mere her:http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *