Skal tirsdag blive din nye yndlingsaften!?

IMG_4669   IMG_4739

(Du kan se min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

 

Lørdag aften var det Allehelgensaften, og i går var det Allehelgensdag. Vi holdt Halloweenfest for min yngste datters klasse, og det gik for sig med høje skrig, fine udklædninger, og leg ude i mørket. Jeg kan godt lide, at vi igen har taget traditionen til os her i norden. Selv om jeg synes, vi mangler at få essensen i denne årstidsmarkering med. Jeg holder meget af at blive inspireret af Anette Høst, som har skrevet bogen Jorden synger. Hun er optaget af den nordiske tradition og de nordiske rødder. Hun beskriver Allehelgensaften, som det tidspunkt, hvor porten står åben mellem levende og døde. Så for mig er Allehelgensaften og dag også en påmindelse om alle dem, der kom før os. Dem jeg selv har mødt og elsket, men også generation efter generation, der står bag mig og gør, at jeg er her i dag.

 

 

IMG_4724

(Teksten på døren til Liselottes lokale)

 

Som jeg skrev om i mit sidste nyhedsbrev, så har jeg lejet Liselotte Ambys lokale i Trillium hver tirsdag. Det er et meget skønt rum, som jeg virkelig har lyst til at bruge, når jeg har det. Derfor laver jeg også om aftenen – det jeg i første omgang kalder –Fordybelsesaftner. Jeg vil gerne kalde det noget andet, men jeg har ikke landet et navn endnu. Det er sådan nogle aftner, hvor vi mødes om det ganske særlige ved at være piger/kvinder. Vi mødes om emner, der knytter sig til kvindelivet og alle de spørgsmål, der dukker op i livet. Spørgsmål, som vi kan have en tendens til at tro, at vi er de eneste, der sidder med hver især. Men som det ofte viser sig, er disse spørgsmål temmelig universelle og uendelig nærende at stille til hinanden. Det er mit ønske, at der til disse aftner vil dukke kvinder op i alle aldre, da jeg oplever, at der sker noget særlig, når vi mødes på tværs af aldre og inspirerer hinanden med netop det, der er særligt ved den livsfase, vi er i. Aftnerne bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, refleksioner åndedrætsøvelser. Vi drikker en kop rygende varm kaffe/te, vi trækker gudinde kort, lytter og deler perspektiver med hinanden. Praktiske detaljer kan du se nedenfor i min kalender.

 

 

IMG_4720   IMG_4719

Tirsdag aften var jeg i Butik Gejst, hvor jeg holdt oplæg i Sofies Iværksætter Café, det var en meget skøn og inspirerende aften. Det var spændende at høre de andre iværksættere og se, hvor uendelig forskelligt, man kan udfolde sit liv som selvstændig.

 

 

Med ønske om en dejlige uge til dig og dine.

Kærlige hilsner fra Mette

 

 

KALENDER: 

EN-TIL-EN- SESSIONER: 

Fra 1. november har jeg lejet en skønt lokale i Trillium (I Aalborg), og jeg tilbyder derfor en-til-en-sessioner fast hver tirsdag. I november har jeg tider d. 3., d. 10. og d. 17. November mellem kl. 9.00-17.00

Du kan læse mere om en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

Normalpris: 600,- kr. OPSTARTSTILBUD: 350,-kr. ( der kan kun købes en session pr. Person til denne pris). Sessioner til denne pris kan bestilles indtil d. 3. november.

 

 

 PAUSERUM: se datoer her: Pauserum, efterårvinter2015

 

 

FORDYBELSESAFTNER:

Tirsdage d. 10. November, d. 8. December og d. 22. december

Du kan vælge at tilmelde dig blot en af aftnerne eller dem alle tre. Emnerne for aftnerne bliver til med udgangspunkt i de kvinder, der er i rummet.

Tidspunkt: 19.00-21.00Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr. For alle tre gange 500,- kr.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Du kan se begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/1659629150973265/ 

 

 JULE-PAUSERUM

Torsdag d. 10. december laver jeg et lidt længere Pauserum, hvor vi tænder levende lys, og jeg sætter vand over til en kop varm kaffe/te.

Aftenen bliver til – mere eller mindre – som den plejer i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer. Til dette Pauserum skal du medbringe dit eget lys + stage, da vi til slut vil lave en meditation, hvor du skal fokusere på netop lyset. Til dette Pauserum er der også indlagt en pause, hvor vi drikker te, kaffe, får en lille snack og ønsker hinanden glædelig jul.

Pris: 200,- kr. Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Find begivenheden her på facebook:  https://www.facebook.com/events/562049423946997/

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

 

 

FORDYBELSESDAG -BLIV KLAR TIL DET NYE ÅR:

Vi sætter fokus på året, der er gået, og det der nu står for døren. Vi arbejder med emner som mål, visioner, drømme, årsrytmer og overgange krydret med blide yogaøvelser og meditationer.

En god måde at blive klar til et nyt år på, er ved at se tilbage på det gamle. Hvad fungerede godt? Og hvad fungerede mindre godt? Hvad vil jeg gerne tage med mig ind i det nye år? Og hvad vil jeg efterlade i det gamle?

Dagen bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, tid til refleksioner og tid til at sætte ord på. Tilsat blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer.

Så vi arbejder både med tanken og med kroppen, og det er i dette samarbejde mellem krop og sind, at både de gode ideer og de gode beslutninger dukker op. Det er fra dette punkt, du for alvor mærker, hvad der er rigtig for dig.

Dagen afsluttes med en lille ceremoni, derfor vil jeg bede dig om at medbringe to ting (som du beholder, eller selv bestemmer, hvad du skal med bagefter), som repræsenterer noget, du gerne vil slippe fra det gamle år, og noget som du gerne vil have mere af i det nye.

Omkring middag holder vi en times pause, hvor der vil blive serveret en dejlig frokost, som du har god tid til at spise. Og hvis du har lyst, kan du også vælge at bruge noget af denne siesta på at hvile dig på uldmåtten under et tæppe.

Pris: 600,- kr.

Prisen inkludere kaffe, te og en dejlig frokost.

Materiale som vi har arbejdet med tilsendt efter forløbet.

Tilmeling: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil: 26133278

Find begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1712302132330944/

4 PLADSER TILBAGE

 

 

FOREDRAG GIV DIG TID, MOR

Giv dig tid, mor foredrag om moderskabet, mandag d. 23. november, kl. 19.30, Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater). Pris: 175,- kr. Prisen inkluderer kaffe/te og snack.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278

 

 

 

MØDREGRUPPE I GEJST – MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi er lige begyndt. Opstart igen i januar.

Du kan læse mere om mødregruppen her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

WORKSHOP FOR MOR OG TEENAGE-DATTER: RØDT ER DET NYE SORT

Mandag d. 23. November, kl. 16.00-18.00 holder jeg en workshop om overgangen fra at være en lille pige til at bevæge sig ind i livet som ung kvinde. Pris: 500,- kr. (for mor og datter). Prisen inkluderer ud over workshoppen kaffe/te, frugt og en minimanual, som tilsendes deltagerne efter forløbet.

Sted: Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater).

Find brochuren her: Rødt er det nye sort

 

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvor dan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Se mere her:http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *