Be like a tree..

IMG_4686  FullSizeRender

(Du kan se min kalender nederest i nyhedsbrevet)

 

Jeg bliver hvert år fascineret af efterårets farver, men jeg glemmer også hvert år, hvor hurtigt det går. De smukke, røde blade, som jeg har nydt udenfor mit vindue, er nu blæst af og ligger på jorden. Jeg elsker at gå i nedfaldne blade, jeg elsker duften, lyden og farverne. Og så elsker jeg den visdom, som efteråret gemmer. Jeg tror ikke, det kan formuleres mere præcist end, som i dette citat af RUMI:

 

Be like a tree and let the dead leaves drop

 

 

Jeg har gennem de sidste tre år lavet en-til-en-sessioner over skype, hjemme hos mig selv, i Aalborg Yogastudio. Men nu har jeg lejet mig ind hos skønne Liselotte Amby, som har et dejligt lokale i Trillium i Aalborg. Liselotte er kranio sakral terapeut, og jeg har haft fornøjelsen af at være i hendes rum, når jeg har fået behandlinger hos hende. Hun er på alle måder anbefalelsesværdig, hvis du har gener i kroppen, eller blot vil nyde at blive rørt ved. Du kan læse mere om hende her: http://kst-huset.dk/?id=00_Forside

 

IMG_4683

Liselotte har skabt et dejligt rum med skøn atmosfære, som jeg glæder mig rigtig meget til at være i. Du kan læse mere her om mine en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

 

 

Så var det i torsdags, Sofie og jeg gik gang med anden runde af Mødregruppe i Gejst, og det er på alle måder så stor en fornøjelse for mig at lave. Jeg får lykkebobler i kroppen og bliver vanvittig optimistisk, når jeg møder disse mødre, som jeg har mødt siden sensommeren. De rummer så meget kærlighed, klogskab og de har spændende visioner for, hvordan vi kan gøre tingene lidt anderledes. En af kvinderne har ønsket om at påbegynde en barsels-potteordning i det lokalområde, hun bor i. Altså en ordning, hvor de familier, der har nyfødte børn, får leveret mad til døren. En anden kvinde fortæller, hvordan hun og hendes mand har omlagt deres hverdag, manden har sagt sit job op, så de kan få nogle år med masser af tid sammen med deres børn. En tredje kvinde har visioner om at starte sin egen daginstitution. Og endnu en vil skabe mere ro og nærvær i folkeskolen.

 

Jeg tror virkelig på, at det er tid til forandring. Jeg ved, at det høje tempo det hele tilsyneladende skal foregå i, er at skyde os selv i foden. Vi skal føde hurtig, vi skal hurtig tilbage på arbejdsmarked, vi skal hurtig indkøre vores børn i institutionen, vi skal hurtig i skole, hurtig lære at læse, hurtig vide, hvilken uddannelse, vi skal tage, hurtig igennem uddannelsessystemet, vi skal hurtig have et arbejde, lave en pensionsopsparing og, og, og…

Jeg tænker, at det kræver mod at turde sætte farten ned, fordi vi i den grad har lært det modsatte.

Hvordan har du det med at sætte farten ned?

Og jeg vil da også lige tippe dig om, at på tirsdag i er der Iværksætter Cafe i Butik Gejst. Du kan tjekke begivenheden ud på facebook her: https://www.facebook.com/events/105132159844582/

 

Med ønsket om en skøn uge til dig og dine

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER: 

EN-TIL-EN- SESSIONER: 

Fra 1. november har jeg lejet en skønt lokale i Trillium (I Aalborg), og jeg tilbyder derfor en-til-en-sessioner fast hver tirsdag. I november har jeg tider d. 3., d. 10. og d. 17. November mellem kl. 9.00-21.00

Du kan læse mere om en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

Normalpris: 600,- kr. OPSTARTSTILBUD: 350,-kr. ( der kan kun købes en session pr. Person til denne pris). Sessioner til denne pris kan bestilles indtil d. 3. november.

 

 PAUSERUM: se datoer her: Pauserum, efterårvinter2015

 

 

 JULE-PAUSERUM

Torsdag d. 10. december laver jeg et lidt længere Pauserum, hvor vi tænder levende lys og jeg sætter vand over til en kop varm kaffe/te.

Aftenen bliver til – mere eller mindre – som den plejer i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer. Til dette Pauserum skal du medbringe dit eget lys + stage, da vi til slut vil lave en meditation, hvor du skal fokusere på netop lyset. Til dette Pauserum er der også indlagt en pause, hvor vi drikker te, kaffe, får en lille snack og ønsker hinanden glædelig jul.

Pris: 200,- kr. Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Find begivenheden her på facebook:  https://www.facebook.com/events/562049423946997/

 

 

FORDYBELSESDAG -BLIV KLAR TIL DET NYE ÅR:

Vi sætter fokus på året, der er gået, og det der nu står for døren. Vi arbejder med emner som mål, visioner, drømme, årsrytmer og overgange krydret med blide yogaøvelser og meditationer.

En god måde at blive klar til et nyt år på, er ved at se tilbage på det gamle. Hvad fungerede godt? Og hvad fungerede mindre godt? Hvad vil jeg gerne tage med mig ind i det nye år? Og hvad vil jeg efterlade i det gamle?

Dagen bliver til i en vekselvirkling mellem oplæg fra mig, tid til refleksioner og tid til at sætte ord på. Tilsat blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer.

Så vi arbejder både med tanken og med kroppen, og det er i dette samarbejde mellem krop og sind, at både de gode ideer og de gode beslutninger dukker op. Det er fra dette punkt, du for alvor mærker, hvad der er rigtig for dig.

Dagen afsluttes med en lille ceremoni, derfor vil jeg bede dig om at medbringe to ting (som du beholder, eller selv bestemmer, hvad du skal med bagefter), som repræsenterer noget, du gerne vil slippe fra det gamle år, og noget som du gerne vil have mere af i det nye.

Omkring middag holder vi en times pause, hvor der vil blive serveret en dejlig frokost, som du har god til at spise. Og hvis du har lyst, kan du også vælge at bruge noget af denne siesta på at hvile dig på uldmåtten under et tæppe.

Pris: 600,- kr.

Prisen inkludere kaffe, te og en dejlig frokost.

Materiale som vi har arbejdet med tilsendt efter forløbet.

Tilmeling: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil: 26133278

Find begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1712302132330944/

 

 

 

FOREDRAG GIV DIG TID, MOR

Giv dig tid, mor foredrag om moderskabet, mandag d. 23. november, kl. 19.30, Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater). Pris: 175,- kr. Prisen inkluderer kaffe/te og snack.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278

 

 

 

MØDREGRUPPE I GEJST – MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi er lige begyndt. Opstart igen i januar.

Du kan læse mere om mødregruppen her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

 

WORKSHOP FOR MOR OG TEENAGE-DATTER: RØDT ER DET NYE SORT

Mandag d. 23. November, kl. 16.00-18.00 holder jeg en workshop om overgangen fra at være en lille pige til at bevæge sig ind i livet som ung kvinde. Pris: 500,- kr. (for mor og datter). Prisen inkluderer ud over workshoppen kaffe/te, frugt og en minimanual, som tilsendes deltagerne efter forløbet.

Sted: Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater).

 

Find brochuren her: Rødt er det nye sort

 

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvor dan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Se mere her:http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *