Første uge i december

 

candles

(du kan se min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

I går var det første søndag i advent, og vi fik tændt det første lys i adventskransen. Pigerne og jeg har flere gange i denne uge holdt Mørkning, vi sidder sammen i sofaen – pigerne godt nok med deres Ipad – men jeg har blot været med det, der nu var. Nydt at være i deres nærhed. Betragtet hvordan lyset bliver til mørke, og det er som om, der er en særlig tæthed og omsorg i denne overgang. Det er som om, jeg bliver særligt opfyldt der i mellemrummet mellem lys og mørke.

 

Min sidste uge er gået med besøg og foredrag i København, med Pauserum og med Mødregruppe i Gejst.

 

IMG_4901

(Shantoroom i Lavendelstræde)

 

Min vision med at lave Mødregruppe i Gejst , hvor der er fokus på mor, ser ud til at udfolde sig på fineste vis. Jeg elsker alle de fine erkendelser, der lander hos mødrene (og hos mig), og jeg elsker at betragte deres åbenhed og generøsitet overfor hinanden. Jeg oplever stor smerte hos kvinder, hvis børn er blevet voksne, hvis de opdager, at de har overhørt deres indre stemme om, hvordan de gerne ville have været mor for deres børn. Jeg er helt med på, at når børn bliver store, så vil der altid være noget, man ønskede, man havde nået, noget man også gerne ville have gjort. Det jeg taler om er der, hvor man helt grundlæggede opdager, at man i den grad har overhørt sin egen stemme. Et eksempel kunne være, at man gerne ville have haft mere tid sammen med sine børn, men det kunne også være, at man gerne ville have vist sine børn, at man kunne finde ud af at prioritere sig selv også mens, man var småbørns-mor. Det jeg rigtig meget ønsker i de mødregrupper, jeg er fascilitator for er at skabe et rum for refleksion. Jeg vil gerne afsætte tid til at mærke, hvad der er vigtigt. Og det er det, vi bruger meget tid på i Mødregruppe i Gejst at lytte, reflektere og dele perspektiver med hinanden, så vi bliver endnu klogere på, hvad der er vigtigt for os. Og så bruger vi selvfølgelig også tid på at drikke Sofies gode kaffe.

 

Torsdag d. 10. december holder jeg mit foredrag Giv dig tid, mor i Butik Gejst om formiddagen, kl. 9.00-11.00. Dette foredrag er for alle, der er interesseret, og ikke kun for deltagere i mødregruppen. Du kan se begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1559303861026318/ 

 

Jeg har lige mailet årets første jule-gavekort af sted – på et Pauserum. Jeg laver gavekort til både en-til-en-sessioner, Pauserum og til min bog Giv dig tid, mor, hvis du har nogen, du har lyst til at forkæle med en julegave fra ”min butik” ;O)

 

Til slut vil jeg også lige dele med jer, at jeg er begyndt at skrive på en bog om den første menstruation, og jeg har lige modtaget de første svar og historier fra mine interview-personer. Blandt andre har jeg interviewet Louise Crockart, som i de sidste 16 år har arbejdet meget indgående med at skabe sundhed for kvinder. Jeg glæder mig meget til at dele Louises perspektiver. Du kan læse mere om Louise her: www.louisecrockart.com

 

Jeg søger også piger/kvinder, der vil dele historien om deres første menstruation med mig. De kommer til at fremstå som anonyme, hvis du ønsker det, blot med alder. Jeg mangler piger og kvinder i alderen: 14-15 år, i 20’erne, 30’erne, 40’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne. Så giv mig gerne et praj, hvis du er en af dem.

 

Med ønsket om en dejlig førte uge i december til dig

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER: 

 

JULE-MØDREGRUPPE I GEJST. Denne gang foregår det lidt anderledes. Vi er i cafeen hele tiden, hvor jeg holder mit foredrag Giv dig tid, mor, og hvor Sofie serverer kaffe, te og boller til. Denne dag er både for dem, der har deltaget før, men også for nye mødre. Det er også for dig, der blot har lyst til at høre foredraget.

Torsdag d. 10. december, kl. 9.00-11.00, Butik Gejst, Fyensgade 18, Aalborg. Pris 150,- kr. prisen inkluderer kaffe/te, boller og foredrag. Tilmelding til kontakt@mettehyldgaard.dk eller 26133278

 

 

EN-TIL-EN- SESSIONER I TRILLIUM

 

Jeg har ledige tider på tirsdag d. 1. December. Du kan læse mere om en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

 

 

PAUSERUM:

 

Der er ikke flere ledige datoer for Pauserum i år. Vi begynder igen til januar 2016. Læs mere og se datoer her: Pauserum, vinter 2016

 

Et lidt længere vinter-pauserum, d. 21. Januar, kl. 19.00-21.00. Til dette pauserum bliver der serveret kaffe/te og en lille snack. Pris: 200,- kr. Du kan læse mere om begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/491917164316957/

 

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

 

FORDYBELSESAFTNER:

Tirsdage d. 8. December (to pladser tilbage) og d. 22. december (tre pladser tilbage)

Du kan vælge at tilmelde dig blot en af aftnerne eller dem begge to. Emnerne for aftnerne bliver til med udgangspunkt i de kvinder, der er i rummet.

Tidspunkt: 19.00-21.00

Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Du kan se begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/1659629150973265/

 

 

FORLØB OM CYKLUS: 

Har du lyst til at fordybe dig i din cyklus, har du nu muligheden for at deltage i et forløb over 4 gange, hvor vi dykker ned i den kvindelige menstruationscyklus og afdækker alles dens styrker.

 

Din cyklus er et form for feed-back-system, der måned for måned fortæller dig, om din almentilstand: hvordan du har det fysisk og psykisk. Du får modeller og skemaer, hvorefter du kan begynde at forstå dig selv og efterhånden bruge dette feedback-system til at planlægge og træffe gode beslutninger efter. Din cyklus er også den perfekte guide til at vokse som menneske.

 

Afterne bliver til i en vekselvirkning mellem inspirerende oplæg, refleksioner, blide yogaøvelser, reflektioner og meditationer.

 

Tid: tirsdage d. 19. januar, d. 9. februar, d. 1. marts og d. 22. marts, kl. 19.00-21.30.

Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (Bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg

 

Hvis du tilmelder dig inden 1. januar er din pris: 2000,- kr. Herefter er prisen 2500,- kr. Prisen inkluderer udover undervisningen også mails mellem mødegangene. Te, kaffe og snack, når vi mødes. Som afslutning på forløbet modtager du gratis adgang til mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke (har du allerede købt online-forløbet, kan dette beløb trækkes fra prisen på Forløb om cyklus).

 

Du kan her tjekke mit cyklusforløb ud og se min introvideo til forløbet: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/ 

 

 

 

 JULE-PAUSERUM

Torsdag d. 10. december laver jeg et lidt længere Pauserum, hvor vi tænder levende lys og jeg sætter vand over til en kop varm kaffe/te.

Aftenen bliver til – mere eller mindre – som den plejer i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer. Til dette Pauserum skal du medbringe dit eget lys + stage, da vi til slut vil lave en meditation, hvor du skal fokusere på netop lyset. Til dette Pauserum er der også indlagt en pause, hvor vi drikker te, kaffe, får en lille snack og ønsker hinanden glædelig jul.

Pris: 200,- kr. Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Find begivenheden her på facebook:  https://www.facebook.com/events/562049423946997/

 

UDSOLGT

 

 

 

FORDYBELSESDAG -BLIV KLAR TIL DET NYE ÅR:

Vi sætter fokus på året, der er gået, og det der nu står for døren. Vi arbejder med emner som mål, visioner, drømme, årsrytmer og overgange krydret med blide yogaøvelser og meditationer.

En god måde at blive klar til et nyt år på, er ved at se tilbage på det gamle. Hvad fungerede godt? Og hvad fungerede mindre godt? Hvad vil jeg gerne tage med mig ind i det nye år? Og hvad vil jeg efterlade i det gamle?

Dagen bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, tid til refleksioner og tid til at sætte ord på. Tilsat blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer.

Så vi arbejder både med tanken og med kroppen, og det er i dette samarbejde mellem krop og sind, at både de gode ideer og de gode beslutninger dukker op. Det er fra dette punkt, du for alvor mærker, hvad der er rigtig for dig.

Dagen afsluttes med en lille ceremoni, derfor vil jeg bede dig om at medbringe to ting (som du beholder, eller selv bestemmer, hvad du skal med bagefter), som repræsenterer noget, du gerne vil slippe fra det gamle år, og noget som du gerne vil have mere af i det nye.

Omkring middag holder vi en times pause, hvor der vil blive serveret en dejlig frokost, som du har god til at spise. Og hvis du har lyst, kan du også vælge at bruge noget af denne siesta på at hvile dig på uldmåtten under et tæppe.

Pris: 600,- kr. for dig, der tilmelder dig inden 1. December. Herefter er prisen 750,- kr.

Prisen inkludere kaffe, te og en dejlig frokost.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil: 26133278

Find begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1712302132330944/

UDSOLGT

 

JEG LAVER ENDNU EN ”FORDYBELSEDAG BLIV KLAR TIL DET NYE ÅR” SØNDAG D. 17. JANUAR, KL. 11.00-16.00

 

 

 

MØDREGRUPPE I GEJST – MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

 

NYE DATOER FOR JANUAR: torsdag d. 7. Januar, 21. Januar, 4. Februar og 18. Februar, kl. 09.45-10.45.

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/929531220455580/

Du kan læse mere om mødregruppen her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvor dan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Se mere her:http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *