En lille kort hilsen og nye datoer for 2016

IMG_4894

(Du kan se min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

Så er frosten for alvor kommet og for nogen af os også sneen. Luften er helt særlig, når der er frost. I weekenden har jeg været på besøg hos mine forældre, og vi var ude i den skønne vestjyske natur. En natur, som jeg er vokset op i, og som dengang ikke sagde mig så meget. I dag sætter jeg virkelig pris på den. Billedet her er fra Geddal enge, som er et fredet område, hvor også sjældne fugle holder til, hvor de kan yngle og leve i fred.

 

 

shantilounge nyt

I denne uge får du blot en lille kort hilsen fra mig, da jeg inden så længe hopper på toget mod København, hvor jeg i aften skal holde mit foredrag Giv dig tid, mor i Trines smukke lokaler Shantiroom. Er du i nærheden, kan du stadig nå at deltage. Du kan læse mere her: https://www.facebook.com/events/551204685038912/

 

Med ønsker om en dejlige uge til dig og dine.

Kærlig hilsen Mette

 

 

KALENDER: 

 

EN-TIL-EN- SESSIONER I TRILLIUM

Du kan læse mere om en-til-en-sessioner her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/en-til-en/

 

 

PAUSERUM: der er ledige pladser på Pauserummet d. 26. november.

Datoer for 2016: torsdag d. 7 januar, d. 28. Januar og d. 11. Februar, kl. 19.00-20.15. Pris: 100,- kr. pr gang.

Et lidt længere vinter-pauserum, d. 21. Januar, kl. 19.00-21.00. Til dette pauserum bliver der serveret kaffe/te og en lille snack. Pris: 200,- kr. Du kan læse mere om begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/491917164316957/

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

 

FORDYBELSESAFTNER:

Tirsdage d. 8. December (to pladser tilbage) og d. 22. december (tre pladser tilbage)

Du kan vælge at tilmelde dig blot en af aftnerne eller dem begge to. Emnerne for aftnerne bliver til med udgangspunkt i de kvinder, der er i rummet.

Tidspunkt: 19.00-21.00

Sted: Trillium, Vesterbro 18 (bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg (i KST-husets lokale)

Pris pr gang: 200.- kr.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Du kan se begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/1659629150973265/

 

 JULE-PAUSERUM

Torsdag d. 10. december laver jeg et lidt længere Pauserum, hvor vi tænder levende lys og jeg sætter vand over til en kop varm kaffe/te.

Aftenen bliver til – mere eller mindre – som den plejer i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer. Til dette Pauserum skal du medbringe dit eget lys + stage, da vi til slut vil lave en meditation, hvor du skal fokusere på netop lyset. Til dette Pauserum er der også indlagt en pause, hvor vi drikker te, kaffe, får en lille snack og ønsker hinanden glædelig jul.

Pris: 200,- kr. Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278

Find begivenheden her på facebook:  https://www.facebook.com/events/562049423946997/

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER 

 

 

FORDYBELSESDAG -BLIV KLAR TIL DET NYE ÅR:

Vi sætter fokus på året, der er gået, og det der nu står for døren. Vi arbejder med emner som mål, visioner, drømme, årsrytmer og overgange krydret med blide yogaøvelser og meditationer.

En god måde at blive klar til et nyt år på, er ved at se tilbage på det gamle. Hvad fungerede godt? Og hvad fungerede mindre godt? Hvad vil jeg gerne tage med mig ind i det nye år? Og hvad vil jeg efterlade i det gamle?

Dagen bliver til i en vekselvirkning mellem oplæg fra mig, tid til refleksioner og tid til at sætte ord på. Tilsat blide yogaøvelser, åndedrætsøvelser og meditationer.

Så vi arbejder både med tanken og med kroppen, og det er i dette samarbejde mellem krop og sind, at både de gode ideer og de gode beslutninger dukker op. Det er fra dette punkt, du for alvor mærker, hvad der er rigtig for dig.

Dagen afsluttes med en lille ceremoni, derfor vil jeg bede dig om at medbringe to ting (som du beholder, eller selv bestemmer, hvad du skal med bagefter), som repræsenterer noget, du gerne vil slippe fra det gamle år, og noget som du gerne vil have mere af i det nye.

Omkring middag holder vi en times pause, hvor der vil blive serveret en dejlig frokost, som du har god til at spise. Og hvis du har lyst, kan du også vælge at bruge noget af denne siesta på at hvile dig på uldmåtten under et tæppe.

Pris: 600,- kr. for dig, der tilmelder dig inden 1. December. Herefter er prisen 750,- kr.

Prisen inkludere kaffe, te og en dejlig frokost.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil: 26133278

Find begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1712302132330944/

IKKE FLERE LEDIGE PLADSER

JEG LAVER ENDNU EN ”FORDYBELSEDAG BLIV KLAR TIL DET NYE ÅR” SØNDAG D. 17. JANUAR, KL. 11.00-16.00

 

FOREDRAG GIV DIG TID, MOR

Giv dig tid, mor foredrag om moderskabet, mandag d. 23. november, kl. 19.30, Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater). Pris: 175,- kr. Prisen inkluderer kaffe/te og snack.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278. TAG DIN MOR, DIN DATTER, DIN SØSTER, DIN VENINDE, ELLER EN ANDEN KÆR KVINDE I DIT LIV MED OG KOM MED TIL HALV PRIS.

Læs mere her: Plakat

 

MØDREGRUPPE I GEJST – MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

 

NYE DATOER FOR JANUAR: torsdag d. 7. Januar, 21. Januar, 4. Februar og 18. Februar, kl. 09.45-10.45.

 

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/929531220455580/

Du kan læse mere om mødregruppen her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

Inden da har du mulighed for at deltage i Jule-mødregruppe i Gejst. Denne gang foregår det lidt anderledes. Vi er i cafeen hele tiden, hvor jeg holder mit foredrag Giv dig tid, mor, og hvor Sofie serverer kaffe, te og boller til. Denne dag er både for dem, der har deltaget før, men også for nye mødre. Det er også for dig, der blot har lyst til at høre foredraget.

Torsdag d. 10. december, kl. 9.00-11.00, Butik Gejst, Fyensgade 18, Aalborg. Pris 150,- kr. prisen inkluderer kaffe/te, boller og foredrag. Tilmelding til kontakt@mettehyldgaard.dk eller 26133278

 

 

WORKSHOP FOR MOR OG TEENAGE-DATTER: RØDT ER DET NYE SORT

Mandag d. 23. November, kl. 16.00-18.00 holder jeg en workshop om overgangen fra at være en lille pige til at bevæge sig ind i livet som ung kvinde. Pris: 500,- kr. (for mor og datter). Prisen inkluderer ud over workshoppen kaffe/te, frugt og en minimanual, som tilsendes deltagerne efter forløbet.

Sted: Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater).

Find brochuren her: Rødt er det nye sort

 

 

FORLØB OM CYKLUS: 

Har du lyst til at fordybe dig i din cyklus, har du nu muligheden for at deltage i et forløb over 4 gange, hvor vi dykker ned i den kvindelige menstruationscyklus og afdækker alles dens styrker.

Din cyklus er et form for feed-back-system, der måned for måned fortæller dig, om din almentilstand: hvordan du har det fysisk og psykisk. Du får modeller og skemaer, hvorefter du kan begynde at forstå dig selv og efterhånden bruge dette feedback-system til at planlægge og træffe gode beslutninger efter. Din cyklus er også den perfekte guide til at vokse som menneske.

Aftnerne bliver til i en vekselvirkning mellem inspirerende oplæg, refleksioner, blide yogaøvelser, refleksioner og meditationer.

Tid: tirsdage d. 19. januar, d. 9. februar, d. 1. marts og d. 22. marts, kl. 19.00-21.30. Sted: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (Bygningen Fremtiden), 9000 Aalborg

Hvis du tilmelder dig inden 1. januar er din pris: 2000,- kr. Herefter er prisen 2500,- kr. Prisen inkluderer udover undervisningen også mails mellem mødegangene. Te, kaffe og snack, når vi mødes. Som afslutning på forløbet modtager du gratis adgang til mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke (har du allerede købt online-forløbet, kan dette beløb trækkes fra prisen på Forløb om cyklus).

Du kan her tjekke mit cyklusforløb ud og se min introvideo til forløbet: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/ 

 

PAUSERUM MED KLANGSKÅLE-MEDITATION

Fredag d. 12. februar, kl 16.00-18.00 kommer min svoger Robert Skovmose Christensen til Aalborg, hvor han deltager i et lidt længere Pauserum. Han vil i den sidste halve time lave en klangskåle-meditation. Lørdag d. 13. februar har du mulighed for at booke en tid hos ham til en klangskåls-massage. Flere informationer følger.

 

WORKSHOP FOR MOR OG TEENAGE-DATTER: RØDT ER DET NYE SORT

Torsdag d. 10. marts kl. 16.00-18.30 holder jeg en workshop om overgangen fra at være en lille pige til at bevæge sig ind i livet som ung kvinde. Pris: 500,- kr. (for mor og datter). Prisen inkluderer ud over workshoppen kaffe/te, frugt og en minimanual, som tilsendes deltagerne efter forløbet.

Sted: Aalborg. Nærmere information kommer snart.

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *