September – sommeren er forbi nu…

September – sommeren er forbi nu…

Sommeren er forbi, det sagde de i hvert tilfælde i mit tv i søndags, og jeg ser da også de første tegn på efteråret omkring mig. Jeg glæder mig til at opleve mit nye hjem i den kommende årstid, og se når skoven tager sit efterårskostume på.

Jeg har haft et par hjemmedage i ugen, der er gået, og det sætter jeg så utrolig stor pris på, jeg har taget lur under halvtaget i regnen, midt på dagen. Det var helt særligt, jeg tog min dyne og pude med og sov en halv time der i den stille regn. Jeg føler mig taknemmelig helt ind i knoglerne for at ligge der og lytte til regnen og mærke vinden i mit ansigt og bare mærke, at jeg er her.

De æteriske olier er lige så stille ved at blive en del af min hverdag, og jeg er ret vild med, hvor bredt et spektrum, de kan anvendes indenfor. Jeg bruger dem til fysiske udfordringer, til at administrere min energi, til at arbejde med mine følelser og til at skabe forbindelse til min essens. Olierne er blevet et fint lag af blomster, bark, blade, rødder og frugter, der støtter mig i en mere nærende hverdag. Og så er min familie selvfølgelig mere eller mindre frivillige blevet dem, der også bruger dem til lidt af hvert. Min yngste datter laver bodyscrub med Wild Orange, og de vælger selv fra æsken, hvis de i løbet af dagen har et behov. Min mand bruger “den der hjælper på myggestik” (Melaleuca), og dem der kan puttes i en G&T.

Så er det på torsdag, at Ny Nordisk Kvindecirkel dannes påny. Der er både nye og kendte ansigter, det er altid en vild og ret dejlig oplevelse at være sammen med disse kvinder og se, hvad der folder sig ud for både dem og mig det næste års tid.

Har du lyst til at komme med mod på kloster, så er der stadig et par ledige pladser på mit vinter retræte ved Ørslev Kloster til januar. Klostret skal i gang med et kæmpe renoveringprojekt, og vi når lige at afholde retræten inden det for alvor går løs på selve klostret.

Du finder flere informationer og det hele i min kalender nederest.

Med ønsket om en dejlig september til dig og dine

Kærligst Mette

KALENDER 

NY NORDISK KVINDECIRKEL  2019-2020 (2 pladser tilbage) 

Du finder flere informationer om den kommende cirkel her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/374269943373027/

VINTER-RETRÆTE VED ØRSLEV KLOSTER 2020 (3 pladser tilbage) 

Fredag d. 17. Januar, kl. 16.00 til søndag d. 19. Januar, kl. 16.00. Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/roedt-er-det-nye-sort/

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/301454683905966/

Der er stadig en enkelt plads tilbage på selve klostret. I Portnerboligen er der et par dobbeltværelser og et enkeltværelse tilbage.

DU FINDER MIN SHOP HER: http://mettehyldgaard.dk/shop/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *