Blå tirsdag og uforstyrret tid

Blå tirsdag og uforstyrret tid

Nå, så smuttede der lige en dag. Du plejer at modtage et blogindlæg fra mig den første mandag i måneden. Og det var i går. Jeg opdagede det i går aftes alt for sent. Du får en hilsen fra mig i dag i stedet. På en dag, hvor himlen er blå, blå, hvor jeg sidder udenfor under mit japanske kirsebærtræ og skriver og bliver varmet af solen på ryggen. Vi er nået et stykke ind i maj og alting springer ud. Det er også på dette tidspunkt, at mange i vores kultur fejrer konfirmationen. Overgangen fra at være barn til at blive et ungt menneske. Det passer så fint med den årstid, vi befinder os i, som netop afspejler denne fase i menneskelivet.

 

Her hos os har SKØNT dannet rammerne for netop sådan en fest. Min yngste datters konfirmation. En fejring af overgangen mellem barndommen og ind i voksenlivet. Vi har været til 3 fejringer i år, og det slår mig, hvordan det unge menneske bliver fremkaldt på denne dag. Vi får mulighed for at give gode ønsker og sætte ord på vores relation til det unge menneske, og det er som om, det fremkalder noget nyt i dem, noget der har været der inde bagved, men som så tydeligt står frem på dagen.

 

En overgang kan være kaotisk: jeg er ikke længere barn, jeg gider ikke lege mere, jeg er heller ikke voksen, men hvad er jeg så? Det kan være en fase, hvor der er forvirring og mange følelser, og derfor er det også ret skønt at skabe en dag, hvor der sendes en masse gode ønsker deres vej, men også, hvor familien og/eller venner samles om dem, og de føler sig som en del af en helhed. En helhed der ser dem og spejler det bedste i dem.

 

Der lægges mange kræfter i sådan en dag, og faktisk også i dagen efter -Blå Mandag. Min datter havde et program fra kl. 10.00 til kl. 23.00 (opdagede det lidt for sent, da alt var planlagt af et forældreudvalg – en helt anden sag og et helt indlæg i sig selv ;O) Og jeg kunne mærke på hende, da vi nåede til tirsdag, at hun havde brug for en blå tirsdag. For hvornår skulle hun ellers have mulighed for at fordøje og optage alle de fine ting, hun havde oplevet på sin dag, alle de fine ord og ønsker, kortene, gaverne, talerne, underholdning. Hvordan skal det overhovedet kunne bundfælde sig? Hun var hjemme i nattøj hele dagen. Læste sine kort, kiggende på billeder på telefonen, skrev en liste over de gaver hun havde fået, og hvem hun skulle huske at sige tak til. Hun havde kort sagt uforstyrret tid, hvor hun kunne følge sine egne impulser og indskydelser, mens hun fik ryddet op i alle de indtryk, hun havde oplevet.

 

Her til sidst vil jeg lige sige til dig, at jeg d. 27. juni holder et informationsmøde om Ny Nordisk Kvindecirkel, du kan finde detaljerne i min kalender nederest. Her kan du komme at høre om cirklen og stille alle de spørgsmål, du måtte have. Der vil også være kvinder fra den nuværende cirkel.

 

Og nå ja, forresten, så har jeg en lille konkurrence på Facebook i anledning af mors-dag på søndag, hvor du kan vinde min bog. Du finder konkurrencen her: https://www.facebook.com/mettehyldgaardskovmose/?hc_ref=ARR1MnTVrOTUbD6gzcjk8nrd0_ZWyd-UhT2xyDsO2S4Q6iPxR3eMY1xOHZtRWb4SzYc&fref=nf

 

Med ønsket om en dejlig måned til dig her, hvor alting springer ud…

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

MIN KALENDER: 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL 2018-2019

Så er de nye datoer for den kommende cirkel klar, du finder dem her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder brochuren her: http://mettehyldgaard.dk/wp-content/uploads/Brochure20Mette.pdf

Du finder begivenheden på Facebook her: https://www.facebook.com/events/339974763154181/

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål, eller lyst til at tage en snak med mig om, hvorvidt cirklen er noget for dig (26133278 / kontakt@mettehyldgaard.dk)

 

INFO-MØDE

Onsdag d. 27. juni, kl. 17.00-18.00. SKØNT Norgesgade 6, 1. th, 9000 Aalborg. Det er gratis at deltage. TILMELDING TIL: mail/mobilnr.: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

Jeg serverer te/kaffe, og du er velkommen til at kigge forbi med evt. sprøgsmål, eller blot få flere informationer om, hvordan det er at være med i Ny Nordisk Kvindecirkel. Du har også mulighed for at tale med nogen af dem, som har været med i cirklen tidligere.

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/339974763154181/

 

 

 SENSOMMER-RETREAT VED ØRSLEV KLOSTER

Så kom der alligevel også et sensommer-retreat i kalenderen. Datoerne er torsdag d. 27. sep. – lørdag d. 29. sep.

Du finder begivenheden har på Facebook:  https://www.facebook.com/events/558596297833148/

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/produkt/poweryoga-med-maj-i-skoent/

 

 

GIV DIG TID, MOR

Du finder min bog Giv dig tid, mor her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

Find mig på Instagram: https://www.instagram.com/mette_hyldgaard_skovmose/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *