Altså den bækkenbund, der kommer liv ud af?!

Altså den bækkenbund, der kommer liv ud af?!

Jeg vidste slet ikke, at jeg havde længtes så meget efter varmen. Men det gjorde min krop, det var som om, der var noget, der blev mere blød indeni, da varmen endelig kom. Det bliver mere og mere grønt, og mine krydderurter vokser sig stærke.

 

For en uge siden var jeg hos Agnete Røgild for at lave et interview til min netværkscirkel Ny Nordisk Kvindecirkel. Kvinderne i cirklen får mellem mødegangene tilsendt forskellige inspirationer blandt andet interviews med spændende mennesker (nok især kvinder ;O)). Agnete er fysioterapeut med speciale i kvindekroppen og særligt bækkenbunden, og hun havde sagt ja til, at jeg måtte komme forbi og tale med hende om netop det. At tale om den bækkenbund – den sunde og fleksible bækkenbund, som er så vigtigt for det sunde kvindeliv. Vigtig for en god kropsholdning, for et godt sexliv og for ikke at tisse i bukserne:O)  At tale om, hvor mange kvinder – i alle aldre – der rent faktisk lider af forskellige gener i bækkenbunden, som går markant ud over deres livskvalitet. Og så kom vi jo også lige omkring, at der er meget mere prestige og mange flere penge i at forske i løbe- og sportsskader end i bækkenbunden?!

 

Altså den der bækkenbund, hvor livet kommer ud af?!

 

Og hvordan holder du så din bækkenbund stærk og sund? Blandt andet og allerførst ved hjælp af det dybe og rolige åndedræt, der helt naturligt stimulerer bækkenbundsmusklerne. Og så handler det om, hverken at have en for spændt eller en for slap bækkenbund, siger Agnete. Faktisk ser hun flere klienter med en for spændt bækkenbund -frem for en, der er for slap. Så det handler om at bevæge sin krop på en måde, så du både støtter op omkring at styrke bækkenbundsmusklerne og afspænde dem. Og endnu engang bliver jeg bekræftet i, hvor fantastisk yogaen er, for der findes alle de relevante øvelser, hører jeg også fra Agnete :O)

 

Den kommende Ny Nordisk Kvindecirkel, som dannes til september, formes lige så langsomt og lige så smukt. Det er så spændende, hver gang en kvinde har besluttet sig for at ville være med, fordi jeg ved, at hver eneste kvinde er med af en grund, at hun netop udgør lige præcis det element i helheden, som cirklen har brug for, når den samles, og vi mødes fysisk til september.

 

Jeg smutter til København i weekenden til en workshop med Debra Pascali Bonaro Bring love and Joy to Childbirth. Kender du det? Jeg ved ikke helt, hvad vi skal lave på workshoppen, eller hvad jeg helt præcis, skal bruge det til, men jeg ved bare, at jeg må være med <3

 

Dejlig kristi himmelfarts ferie til dig og dine, kærlig hilsen Mette  

 

KALENDER

PAUSERUM STOPPER I SIN NUVÆRENDE FORM

Her er datoer for Pauserum til og med juni måned. Herefter stopper Pauserum i sin nuværende form hver tirsdag, og vil i stedet dukke op som klasser, i takt med årstidernes skiften, nogle gange om året. Jeg skriver selvfølgelig her i nyhedsbrevet om disse klasser og lægger dem på Facebook på denne side: https://www.facebook.com/mettehyldgaardskovmose/

Datoer: tirsdage d. tirsdage d. 2. maj, d. 16. maj, d. 23. maj, d. 30 maj, d. 6. juni, d. 20. juni. d. 27. juni, kl. 17.00-18.15

Pris 110,-Kr. pr gang. Melder du dig til alle disse Pauserum samlet, er din pris: 600,- kr.

Tilmelding og betaling:
Tilmelding foregår ved at sende en sms eller mail til: 26133278 / kontakt@mettehyldgaard.dk Betaling foregår ved at overføre penge via mobilepay eller kontooverførsel til: 26133278 / 7790 1041127 Salling Bank
Bemærk, at din tilmelding først er endelig registreret, når pengene er overført.

Du kan læse mere om Mette Hyldgaard Skovmose og Pauserum her: www.mettehyldgaard.dk

 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL 2017-2018

Så er alle de praktiske detaljer på plads vedr. Ny Nordisk Kvindecirkel 2017-2018.

DATOER FOR MØDEGANGENE I 2017-2018
Onsdage kl. 16.30-20.30: d. 13. september, onsdag d. 4. oktober, 1. november, 6. december, 10. januar, 7. februar, 7. marts, 4. april, 2. maj, 5. juni.

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk / mobilnr.: 26133278
Pris. 7000,- kr.

Du finder flere informationer her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1503720769662794/

 

 

 JUNI-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER (få pladser tilbage)

Fredag d. 9. Juni, kl. 16.00 til søndag d. 11. Juni, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Brochure

 

SENSOMMER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER (4 pladser tilbage)

Torsdag d. 7. September, kl. 16.00 til lørdag d. 9. September, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/906705446132727/

Brochure

 

GIV DIG TID, MOR

Du finder min bog Giv dig tid, mor her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *