Isfruen kommer..

Isfruen kommer..

P1010626

(Du finder min kalender nederst i blogindlægget)

 

Vi er kommet ind i februar, og vi har rundet kyndelmisse, d. 2. februar. En årstidsmarkering, som jeg i mange år ikke hæftede mig ved, men som nu lige så stille er sneget sig ind. Jeg boede for en del år siden på et Rudolf Steiner hjem i Skotland, og der fejrede man dagen, ved at grave små huller i jorden og sætte levende lys ud i glaskrukker. Denne tradition og fejring vil jeg gerne tage til mig og tænde lys her i begyndelsen af februar, derude i jorden. Kyndelmisse betyder lysfest og markerer midtvinter (tidspunktet mellem 1. november og 1. maj). Kyndelmisse er en påmindelse om foråret, om lyset, men også et tidspunkt, hvor man tidligere gjorde status over vinterens forråd, der skulle nemlig stadig gerne være en del tilbage, da vinteren endnu kunne være lang. Det ser også ud til, at vinteren stadig er hos os, og at vi i de kommende dage får besøg af isfruen fra de mere nordlige himmelstrøg. Det sner i hvert tilfælde lige så stille udenfor mit vindue nu. 

 

Jeg vil lige tippe dig om, at jeg på Facebook har en konkurrence kørende, hvor du kan vinde min bog Giv dig tid, mor. Jeg udtrækker vinderen i aften, så du kan lige nå at være med, hvis du følger dette link: https://www.facebook.com/mettehyldgaardskovmose/  (du finder konkurrencen ved at scrolle lidt ned på siden)

 

Jeg må også dele med dig, at jeg sammen med Satie Espersen fra Undaya Yoga er i gang med at lancere et nyt forløb for gravide We Prepare – Motherhood. Jeg lærte Satie at kende, da hun var en del af min Mødregruppe i Gejst, og derud af sprang der en idé om at lave et forløb for gravide, hvor der er fokus på ”den indre graviditet”. Forløbet er en sammensætning af alt det, vi gerne selv ville have haft, inden vi fødte. Vi arbejder ud fra en erkendelse af, at det at blive mor er en overgang, hvor du bevæger dig fra at være den du var, før du blev mor, og til at skulle finde dig til rette i rollen som mor. Vi har selvfølgelig også kroppen med, da det er i kroppen erkendelserne for alvor skal lande, før vi kan bruge dem til noget, og det er så nærende og rart for den gravide krop at blive bevæget og mærke, at den er stærk og kan mestre fødslen.

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/208432186290910/

Du finder plakaten her: We prepare

 

Smuk vinteruge til dig og dine

Kærlig hilsen Mette 

 

KALENDER: 

NYE DATOER VINTER-PAUSERUM 2017

Tirsdage d. 10. januar, d. 24. januar, 31. januar og d. 14. februar, kl. 17.00-18.15

AFTENPAUSERUM: tirsdag d. 17. januar, kl. 19.15- 20.30

Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 500,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling sker via mobilepay på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

 

ET LIDT LÆNGERE PAUSERUM – KOM TO BETAL FOR EN

Tirsdag d. 7. februar, kl. 16.30-19.00. Pris: 300,- kr. Dette pauserum inkluderer udover undervisning også te/kaffe og en lille snack

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1825235241066552/

 

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

 

WE PREPARE – MOTHERHOOD: 

Vi mødes lørdag d. 4. Marts, kl. 9.00-12.00, lørdag d. 18. Marts, kl. 9.00-12.00, mandag d. 3. april, kl. 16.30-19.30 og lørdag d. 22. april kl. 9.00-12.00

PRIS: 2400,-kr – kan deles op i 3 x 800kr. TILMELDING: Til Satie via Mobilepay 60510531 skriv “Gravid”. Bankoverførsel skriv “Gravid + fornavn”

STED
Undaya Yoga Studie, Østerågade 25
Her kan du se et billede af hvor vi bor:
http://undaya.dk/contact.html

SPØRGSMÅL?
Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til forløbet
Satie: undaya@undaya.dk
Mette: kontakt@mettehyldgaard.dk

Plakat: We prepare

FORÅRS-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST, VI BEGYNDER IGEN D. 9. MARTS 

Vi mødes torsdage d. 9. marts, d. 23. marts, d. 6. april og d. 20. april,  kl. 8.45-10.45. Vi mødes selvsagt i Butik Gejst, Fyensgade 18, 9000 Aalborg.

Pris: 800,- kr. Prisen inkluderer oplæg, te/kaffe og bolle.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

 

 

SÅ ER DER DATOER FOR JUNI- OG SEPTEMBER-RETREAT VED ØRSLEV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

JUNI-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER. 

Fredag d. 9. Juni, kl. 16.00 til søndag d. 11. Juni, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1523539811007747/

Brochure

 

SENSOMMER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSLEV KLOSTER 

Torsdag d. 7. September, kl. 16.00 til lørdag d. 9. September, kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/906705446132727/

Brochure

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Jeg laver netværkscirklen Ny Nordisk Kvindecirkel, cirklen dannes hvert år i september, og vi følges ad ind i efterår, vinter og ud i foråret og sommeren igen. Cirklen dannes igen til september. Er du interesseret i at vide mere om cirklen, er du meget velkommen til at kontakte mig: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278

Du kan læse mere om cirklen her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/ Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *