Oktober, efterår, varme sokker og stearinlys

Oktober, efterår, varme sokker og stearinlys

IMG_7107IMG_7105

(Du finder min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

Så er det blevet oktober og efteråret er kommet. Det var som om sommeren næsten ikke ville give slip i år, og jeg har nydt hver en solstråle. Men jeg er nu også ret vild med, at efteråret er her. Jeg samler smukke blade, kastanjer og tænder lys indenfor. Jeg lytter til regnen, og det er som om min søvn er blevet særlig dyb heromkring jævndøgn. Det er så tydelig nu, at mørket lige så stille er ved at tage over, og her til morgen måtte jeg have strømper på og et tørklæde om halsen.

Jeg holder Et lidt længere Pauserum  d. 11. oktober, og her vil vi dykke lidt mere ned i efterårets kvaliteter. Hvad er det særlige ved efteråret, og hvad er det for nogle gaver og opgaver, som efteråret lægger op til? Jeg får selv en særlig trang til at rydde op – lige som træerne slipper blandede, lige som naturen rydder op, inden vinteren. Jeg vasker tæpper, lufter uldtæpper, rydder op i skabe, skuffer og i mit tøj. Og så gør jeg lige så stille klar til at sætte tempoet ned, til at tage sokker på, og til at modtage vinteren. Du kan læse mere om Pauserummet nederst i nyhedsbrevet, eller tjekke begivenheden ud på Facebook her: https://www.facebook.com/events/542660945936466/ 

IMG_6986 IMG_6946

Jeg har i september lavet mit første retreat ved Ørslev Kloster. Det var en meget fin oplevelse for mig at skabe rammer for meget skønne kvinder, som kom fra alle verdenshjørner og forskelle faser i livet. Og det var helt vidunderligt at se, hvordan deres ansigtsudtryk ændrede sig, mens vi var af sted. Det fascinerer mig helt utroligt, hvad det kan gøre for en kvinde, at hun giver sig selv lov til at trække sig tilbage: tilbage fra planlægning af hverdag, logistik, madlavning, bekymringer, beslutninger. Og netop nærer sig selv med det, hun nu har behov for. Den fineste anmeldelse jeg nok har fået af retretet er af lille Agnes på to år, der havde følgende kommentar til sin mor, da hun kommer hjem fra retreatet:

” Mor du ser anderledes ud….. Du har fået lys…..” 

IMG_7071  IMG_7098

Så er det sket, siden du hørte fra mig sidst, min bog findes nu som en RIGTIG bog :0) Jeg fik dem leveret på en stor palle uden for mit vindue, og det var en ret vild oplevelse. Da jeg om aftenen lå i min seng, havde jeg taget et eksemplar med mig, og jeg tror først, at det var der, det for alvor gik op for mig, hvor mange processer, der ligger forud for, at jeg kunne ligge der med bogen i hånden. Jeg er meget glad og meget stolt over, at den nu er her i fysisk form og lige så stille bevæger sig ud i landet. Den er allerede blevet foræret til flere barselsgaver, og det er mig en så stor glæde, at de ord jeg gerne selv ville have haft med mig ind i moderskabet, at de nu bliver læst af nybagte mødre. Det har dog også hele tiden været min hensigt med bogen, at den er til mødre i alle aldre, og jeg oplever heldigvis også, at andre aldersgrupper læser med. Jeg har også solgt et par eksemplarer til et par mænd, som vil forære bogen til deres kæreste/kone, og så er det svært at få armene ned igen.

Jeg holder bog-release på onsdag hos et af mine yndlingssteder i Aalborg i Butik Gejst Fyensgade 18, 9000 Aalborg). Jeg vil være at finde i butikken med en stak bøger fra kl. 15.00-17.30, hvor du har mulighed for at kigge forbi og købe et eksemplar og måske hænge lidt ud og få en lille sludder. Sofie sælger som altid god kaffe og kage. Du finder begivenheden har på Facebook: https://www.facebook.com/events/334314703567799/ 

Ønsker du at købe min bog, kan du også sende mig en mail eller en sms, så finder vi ud af, hvordan den lander i dine hænder (obs, der tillægges porto og administrationsgebyr på 50,- kr, hvis den skal sendes)

Du ønskes en skøn begyndelse på oktober og på efteråret.

Kærlig hilsen Mette

KALENDER

PAUSERUM EFTERÅR OG VINTER:  

Tirsdage d. 1. november, d. 8. november, d. 15. November, d. 29. november, d. 13. december og d. 20. december Kl. 17.00-18.15. Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

ET LIDT LÆNGERE EFTERÅRS-PAUSERUM

Tirsdag d. 11. oktober, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/542660945936466/ 

ET LIDT LÆNGERE JULE-PAUSERUM.

Tirsdag d. 6. December, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

VINTER-PAUSERUM OG KLANGMEDITATION

Torsdag d. 29. december kl. 13.00-17.00 gentager Robert Christensen og jeg succesen fra i foråret, hvor vi lavede et Pauserum med klangmeditation. Denne gang laver vi det lidt længere end første gang. Programmet vil have fokus på årstiden – vinteren – og overgangen i form af årsskiftet. Vi vil tænde lys, vi vil lave groundede afspændingsøvelser, blide yogaøvelser, inspirerende oplæg og klangmeditationer. Denne gang vil Robert også lave et oplæg om syngeskålene, hvor du vil få mulighed for at prøve dem på egen krop.

Du har også mulighed for at bestille en klangmassage hos Robert dagen efter d. 30. december.

Pris: 500,- kr.
Prisen inkluderer ud over fire timers undervisning også te og snack.

Pris for klangmassage: 450 kr.

Er du deltager ved Vinterpauserum og klangmeditation er din pris for klangmassagen: 400 kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: Sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Booking af klangmassage foregår ved at sende en mail eller en sms til: posttilrobert@gmail.com / 29923327.

Læs mere om Robert og klangmassage her: www.skovmosechristensen.wordpress.com

VINTER- OG JULE-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Så er der nye datoer til mødregruppen: Torsdage d. 3. november, d. 17. november, d. 1. december og d. 15. december. Kl. 8.45-11.45. Pris: 800,- kr. for fire gange.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1799742016933335/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Brochure kommer snart.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *