Du inviteres til at sætte tempoet ned..?!

Du inviteres til at sætte tempoet ned..?!

IMG_7261  IMG_7259

Så har vi bevæget os lidt længere ind i mørket – det er allerhelgens aften i aften – porten ind til vinteren.  Vi er nået til november. November, november, november, som forfatteren Henrik Nordbrandt skriver i sit digt , som et udtryk for, at han synes, november varer meget længere end alle de andre måneder:

“Året har 16 måneder: November,

december, januar, februar, marts, april

maj, juni, juli, august, September

oktober, november, november, november, november.”

Jeg kan ikke lade være med at være lidt nysgerrig på, hvorfor mange af os finder november særligt udfordrende. Er det mon fordi naturen er ved at lukke ned, at vi egentlig også inviteres til at lukke ned, men at vi i stedet blot tænder lys og mere lys,  og fortsætter, som før?

Forventer, at vi kan opretholde det samme tempo, den samme energi. Men hvad nu, hvis det slet ikke er meningen? Her i efteråret taber træerne deres blade, naturen rydder op og gør sig klar til vinteren. Det bliver mørkere, energien trækker sig sammen. Hvad nu hvis, det også passer os allerbedst at gøre som naturen?

Og hvis ikke vi kan gøre helt som naturen, hvordan kan vi så lade os inspirere af den?

IMG_7221  IMG_7222

Til vores møde i Ny Nordisk Kvindecirkel i oktober måned, beskæftigede vi os netop med efterårets gaver og opgaver. To af kvinderne havde deres babyer med, og jeg havde min yngste datter med som min ”lille hjælper”. Nogle af kvinderen kom med overskud og glæde, mens andre kom med mere tyngde og tristhed. Og det der lige så stille sker, mens vi er sammen, mens en baby bliver ammet, mens vi laver stille blid yoga på uldmåtterne, mens vi sætter ord på det, som er, mens en anden kvinde holder baby, så mor kan spise, mens min datter sætter mad frem til os, mens vi alle spiser sammen, så transformeres det, vi kom med, så bevæger det sig i os og igennem os, og vi går alle derfra med en følelse af at være en del af noget, der er større end os selv.

Jeg er blevet bedt om at skrive et blogindlæg til Forældre og Fødsel om moderskabet. Jeg skriver blandt andet om, hvordan meget af det, vi har lært – mange af de kompetencer der værdisættes i vores kultur – kommer til kort, når en kvinde bliver mor. Du kan læse med her, hvis du har lyst:  http://fogf.dk/wp/2016/10/25/moderskabet-en-kilde-til-menneskelig-styrke-og-personlig-vaekst/ 

Jeg vil ønske dig den smukkeste allerhelgens aften. En aften, hvor det er oplagt at tænde lys og sidde lidt med det, der var, og dem der har været her.

Mange kærlige hilsner Mette

KALENDER

PAUSERUM EFTERÅR OG VINTER:  

SÅ ER DET I MORGEN, DER IGEN ER PAUSERUM. DER ER STADIG LEDIGE PLADSER

Tirsdage d. 1. november, d. 8. november, d. 15. November, d. 29. november, d. 13. december og d. 20. december Kl. 17.00-18.15. Pris pr. gang 110,- kr. Melder du dig til alle datoerne er din pris 600,- kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/ 

ET LIDT LÆNGERE JULE-PAUSERUM.

Tirsdag d. 6. December, kl. 16.30-19.00. Pris: 250,- kr

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278.

Du kan læse mere om Pauserum her: http://mettehyldgaard.dk/pauserum/

VINTER-PAUSERUM OG KLANGMEDITATION 

Torsdag d. 29. december kl. 13.00-17.00 gentager Robert Christensen og jeg succesen fra i foråret, hvor vi lavede et Pauserum med klangmeditation. Denne gang laver vi det lidt længere end første gang. Programmet vil have fokus på årstiden – vinteren – og overgangen i form af årsskiftet. Vi vil tænde lys, vi vil lave groundede afspændingsøvelser, blide yogaøvelser, inspirerende oplæg og klangmeditationer. Denne gang vil Robert også lave et oplæg om syngeskålene, hvor du vil få mulighed for at prøve dem på egen krop.

Du har også mulighed for at bestille en klangmassage hos Robert dagen efter d. 30. december.

Pris: 500,- kr.
Prisen inkluderer ud over fire timers undervisning også te og snack.

Pris for klangmassage: 450 kr.

Er du deltager ved Vinterpauserum og klangmeditation er din pris for klangmassagen: 400 kr.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: Sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Booking af klangmassage foregår ved at sende en mail eller en sms til: posttilrobert@gmail.com / 29923327.

Læs mere om Robert og klangmassage her: www.skovmosechristensen.wordpress.com

VINTER- OG JULE-MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Så er der nye datoer til mødregruppen: Torsdage d. 3. november, d. 17. november, d. 1. december og d. 15. december. Kl. 8.45-11.45. Pris: 800,- kr. for fire gange.

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling: sker via SWIPP på mobilnr.: 26133278 eller kontooverførsel til dette kontonr.: 7790 1041127 i Salling Bank

Du kan læse mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1799742016933335/

Vi har fået lavet en Facebook side, hvor du kan følge med i, hvad der sker i Butik Gejst for mødre. Du finder den her: https://www.facebook.com/morigejst/ 

VINTER-RETREAT FOR KVINDER VED ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig. Fra torsdag d. 19. januar kl. ca. 16.00 til lørdag d. 21. januar kl. 16.00

Du finder begivenheden her på Facebook: https://www.facebook.com/events/1755982067996664/

Brochure

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dk

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om retreatet.

 ONLINEFORLØB OM CYKLUS

Mit online-forløb om cyklus Gør din cyklus til din cyklus, kan du downloade for kun  199,- kr. indtil jul, hvorefter det ikke længere sælges. Vær opmærksom på, at hvis du vil gemme det, skal det downloades fra min side, da det tages af min hjemmeside i det nye år. Herefter vil det fødes i en ny form i form af et cyklus-kit.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *