Forårs-jævndøgn og Påske

IMG_5479

Så bliver det her under aften – i mørkningen – at du modtager mit nyhedsbrev. Vi har bevæget os forbi forårsjævndøgn d. 19. marts, og Påsken står for døren. Jeg har plantet solsikkefrø i potter i min vindueskarm og venter nu spændt på, om de spirer.

 

Jeg faldt over dette citat af Anette Høst, som jeg følger på Facebook, jeg elsker hendes perspektiv på naturen og på årstidernes gang, og I får lige den her med om forårsjævndøgnet, lyset og mørket:

 

FORÅRS JÆVNDØGNS Aften, Solnedgang for lidt siden. LigeVægt mellem Nat og Dag, Mørke og Lys, ahh. Selv om det rituelle fokus er LigeVægt, så har jeg osse et brændende ønske om en Forandring: Du ved, hvordan vi så tit ser udtrykket ”Kampen mellem lysets og mørkets kræfter”, brugt om både politiske og spirituelle emner, og især når de to er mixet!! I medierne, og i opdateringer her på FB. Hvorfor dog kamp? Hvad med at bruge JævnDøgnet til at træde ind i et andet syn på Lys og Mørke? Hvad med i stedet for kamp at se LYSET og MØRKET som to ELSKENDE, der mødes hver Gry og Skumring i tusmørkefavntag? Og det er detkærlighedsmødeSolSorten har taget navn af, og har som bestilling at besynge. Som den gør lige nu, så jeg taber vejret.

 

 

IMG_3265           

Jeg vil tippe dig om, at jeg nu har datoerne og de praktiske detaljer på plads i forhold til efterårets Ny Nordisk Kvindecirkel. Der er på mange måder lang tid til, men jeg mærker, at energien allerede nu begynder at samle sig om cirklen. Jeg har fået de første tilmeldinger, og jeg fornemmer, at der er lyst til og brug for allerede nu at vide, at man har comittet sig til forløbet. Jeg hører fra disse kvinder, at de gerne vil vide, at der er noget tid til dem, til egenomsorg, til nydelse, forkælelse og vækst. Jeg har lige været forbi Sanne i Hjulmagerhuset i dag, og hun fortæller, at hun lige har indkøbt uldmåtter til salen. Det bliver så godt ;O)

Du kan læse mere om cirklen her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/ ,og du er meget velkommen til at ringe eller skrive til mig, hvis du har spørgsmål.

 

Jeg vil også tippe dig om, at jeg lige nu har en lille konkurrence på Facebook, hvor du kan vinde min e-bog Giv dig tid, mor. Du finder konkurrencen på min Facebook-side, ved at følge dette link:

https://www.facebook.com/Mette-Hyldgaard-Skovmose-1619326484995054/

 

Vi høres ved igen om 14 dage. Jeg ønsker dig en dejlig Påske, hvor du får tid til at nyde lyden af SolSortens sang.

Kærlig hilsen Mette

 

KALENDER

PAUSERUM I AALBORG YOGASTUDIO 

PAUSERUM torsdage d. 31. marts, d. 7 april og d. 28. april, kl. 19.00-20.15. PRIS: 100,- kr. pr. gang. STED: Aalborg Yogastudio, Vesterbro 18, 2. sal (bygningen Fremtiden)

TILMELDING foregår ved at sende en mail eller en sms til: kontakt@mettehyldgaard.dk / 26133278. Betaling på disse hold foregår ved at indsætte pengene på Aalborg Yogastudios bankkonto: Merkur Andelskasse 8401-1250622

PAUSERUM PÅ DIN ARBEJDSPLADS

Kunne du tænke dig at opleve mit Pauserum på din arbejdsplads, så kig nærmere på denne brochure, som min dygtige grafiker Heidi Skodborg har lavet. Mail den eller print den ud til din chef. Eller hvis du er chef, så se, hvorfor dine medarbejdere skal forkæles med et Pauserum: Brochure om Pauserum

 

 

MØDREGRUPPE I BUTIK GEJST

Vi er lige gået i gang. Vi begynder igen d. 5. Maj. Kontakt mig, hvis du er interesseret i at komme med på det næste hold. Det kan du gøre her på mobilnr: 26133278 eller ved at sende en mail til: kontakt@mettehyldgaard.dk

Læs mere her: http://mettehyldgaard.dk/modregruppe-i-gejst/

 

 

FOREDRAG: GIV DIG TID, MOR

Tirsdag d. 5. april, kl. 10.00-12.00 på Hovedbiblioteket i Aalborg.

Læs mere her: https://www.aalborgbibliotekerne.dk/Default.aspx?ID=153&eid=1368&act=1

 

 

FORDYBELSESDAG – SOMMERSOLHVERV

Lørdag d. 19. Juni laver jeg en fordybelsesdag med fokus på sommeren. Dagen består af en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, stilhed og refleksioner.

Tid: kl. 10.00-15.00

Sted: Hjulmagerhuset, Hjulmagervej 3, 9000 Aalborg

Pris: 750,-kr. Prisen inkluderer ud over 4 timers undervisning en times pause med en let frokost. Kaffe/te og snack

TILMELDING: kontakt@mettehyldgaard.dk eller mobil 26133278. Du betaler ved at indsætte pengene på dette kontonummer 7790 1041127 i Salling Bank

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL

Der er igen mulighed for at deltage i denne cirkel i 2016, vi begynder onsdag d. 14. september.

Du finder flere informationer her: http://mettehyldgaard.dk/workshops-forlob/

Vil du vide mere, eller er du nysgerrig på, om det er noget for dig, så er du meget velkommen til at maile eller ringe til mig: kontakt@mettehyldgaard.dk / mobilnr.: 26133278

 

 

RETREAT FOR KVINDER PÅ ØRSELV KLOSTER

Har du lyst til i et par døgn at trække dig fra hverdagen og alle hverdagens gøremål. Få serveret dine måltider, blive guidet i blide yogaøvelser og meditationer, få inspirerende oplæg. Gå lange ture i de smukke omgivelser ved klosteret. Så er dette retreat måske noget for dig.

Fra torsdag d. 8. september kl. ca. 16.00 til lørdag d. 10 september kl. ca. 15.00.

Program + flere detaljer kommer snart.

Du kan se billeder fra klostret her: http://www.oerslev-kloster.dkSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *