Efterårsjævndøgn og foredrag i Aalborg på onsdag

IMG_1761 kopi

(du kan se min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

Vi er ved efterårsjævndøgn – her hvor nat og dag er lige lange – og vi bevæger os nu ind i en fase, hvor mørket fylder mere end lyset, hvor nætterne bliver længere end dagene: Efter denne passage får den sydlige halvkugle mere lys, end den nordlige halvkugle helt frem til d. 21. december, hvor energierne vender igen. Jeg kan godt lide denne overgang – selv om den godt kan fylde mig med melankoli – nogle mennesker bryder sig slet ikke om den tid, vi går i møde.

Hvordan mon du har det med at bevæge dig ind i efteråret?

 

 

IMG_4447

I mandags dannede jeg Ny Nordisk Kvindecirkel, og jeg bliver så glad i hjertet over at sidde med disse seje, modige og skønne kvinder, som har meldt sig. Og jeg glæder mig så meget til at følges med dem de næste 10 måneder. Aftens emne var: ”Hvad er en cirkel?” og vi fik lagt linjerne og eller måske nærmest nettet ud til de næste 10 måneder.

 

 

FullSizeRender       FullSizeRender 2

På onsdag holder jeg foredraget Giv dig tid, mor i Aalborg hos Sofie i cafeen i Butik Gejst. Sofie laver kaffe og serverer kage, og jeg sætter rammen for en aften med fokus på moderskabet (du finder brochuren nederst under ”Kalender”). Du skal være så hjertelig velkommen. 

 

Med ønsket om en dejlig uge til dig og dine

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

Kalender:

 

PAUSERUM

Der er Pauserum hver torsdag fra kl. 19.00-20.15.

Læs mere her: Pauserum, sensommer 2015

 

 FOREDRAG GIV DIG TID, MOR, AALBORG OG KØBENHAVN, NYE DATOER

Giv dig tid, mor foredrag om moderskabet, onsdag d. 23. September, kl. 19.30, BUTIK GEJST, Fyensgade 18, Aalborg . Pris: 150,- kr. Prisen inkluderer kaffe/te snack.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278

Du kan downloade plakat her: Plakat

 

Giv dig tid, mor, mandag d. 23. november, kl. 19.30, Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater). Pris: 175,- kr. Prisen inkluderer kaffe/te og snack.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278

 

MØDREGRUPPE MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi er lige gået i gang. Men der er opstart med en ny omgang mødregruppe igen til oktober.

Du kan læse mere om mødregruppen her: Mødregruppe hos Sofie og Mette

 

FØDSELSFORBEREDELSE:

Nye datoer for det næste fødselsforberedelseshold, som jeg laver med jordemoder Tina Daasbjerg. Læs mere her: Plakat

 

WORKSHOP FOR MOR OG TEENAGE-DATTER: RØDT ER DET NYE SORT

Mandag d. 23. November, kl. 16.00-18.00 holder jeg en lille mini-workshop om overgangen fra at være en lille pige til at bevæge sig ind i livet som ung kvinde. Pris: 500,- kr. (for mor og datter). Prisen inkluderer ud over workshoppen kaffe/te, frugt og en minimanual, som tilsendes deltagerne efter forløbet.

Sted: Shantiroom, Lavendelstræde 5-7, baghuset, 3. Sal, 1462 København K. (i gården over ”Det lille teater).

Find brochuren her: Rødt er det nye sort

 

 GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/ 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE, ONLINEFORLØB

Ved hjælp af dette online-forløb kan du gå på opdagelse i din menstruationscyklus og blive meget klogere på de energier, der er til stede. Du kan lære at udnytte disse energier og opdage, hvordan naturlige cyklus er din vildeste gps.

Du kan tjekke forløbet ud her og se introvideoen gratis: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *