Sensommer og høsttid

IMG_3945

(Du kan se min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

Så er juli måned gået, og vi bevæger os lige så stille mod høsttiden. Jeg havde egentlig bestemt, at jeg skulle holde ferie i denne måned, men det har været sådan en on-and-off-måned, hvor jeg har holdt ferie, men også indimellem har været på. Jeg synes, der sker noget helt specielt både med krop og sjæl, når jeg over en længere periode holder helt fri, men denne juli blev det altså lidt anderledes. Jeg havde inden ferien skrevet til forskellige medier om min bogudgivelse, og Kristelig Dagblad bad mig i den forbindelse om at skrive et indlæg til bladet. Det kræver noget andet af hjernen end at holde ferie, og det var helt tydeligt for mig, at jeg lavede et skift fra blød krop og en-lille-smule-grød-i-hjernen, til fokus og nu-skal-jeg-præstere. Men jeg kunne ikke lade være. Det blev til artiklen: Jeg blev ikke mor fra den ene dag til den anden. Du kan læse den ved at følge dette link:

 

 http://www.kristeligt-dagblad.dk/familieliv/giv-dig-tid-mor

 

Herefter tog familien til Berlin, og jeg kunne godt mærke, at det faktisk tog noget tid at lande i den bløde feriestemning igen. Og så kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at følge med i alle de dejlige kommentarer, jeg fik på min artikel. Jeg kom derfor til at hoppe på nettet om aftenen på hotellet, hvor jeg kunne læse kommentarer som:

Det her. DET HER! Er vigtigt. Graviditet, fødsel og moderskab inviterer til forløsning og bevidsthed om alt det vi, dig og mig, vores børn, vores samfund og vores fælles fremtid har brug for. Kropskontakt og kærlighed. Jeg kan ikke sige det bedre selv, end sådan som Mette Skovmose siger det her. 
Hvis du er mor. Og hvis du nogensinde har følt dig forkert, over at være som du er. Skal du læse med her.

 

IMG_3953

 

Så jeg må altså indrømme, at jeg ikke er kommet helt der ned i den rigtig bløde feriestemning, som jeg plejer at komme i løbet af sommeren. Og jeg er har opdaget, hvor meget det egentlig forstyrrer nærheden i familien, at jeg flere gange har brudt den magiske feriestemning ved at gå i arbejds-moud. Heldigvis har jeg de næste par uger til at rode bod på det. Samtidig glæder jeg mig langt ind i hjertet over, at min e-bog er ude i verden. Jeg glæder mig over de skønne mails og kommentarer, jeg får fra jer. Kommentarer om at føle sig genkendt i noget, der ellers kan være så let at føle sig forkert i. 1000 tak.

 

Min kalender for sensommer og efterår er ved at være klar, du finder den som altid nederst i mit nyhedsbrev. Som noget nyt har jeg indledt en samarbejde med Sofie Ellegaard, som i april åbnede Butik Gejst i Aalborg. Sofie og jeg skaber rammerne for en mødregruppe, som finder sted hver anden torsdag i butikken. Mødregruppen varer i to timer. Den først time foregår bag i butikken, på gulvet med puder og tæpper på babypræmisser. Her holder jeg oplæg om forskellige emner, der relaterer til det at være mor. Den anden time rykker vi ned i cafeen, hvor Sofie serverer te, kaffe og boller. Så er du på barsel i Aalborg og omegn, er det måske noget for dig. Del gerne i dit netværk. Du kan læse mere om mødregruppen i min kalender. 

 

FullSizeRender 2               FullSizeRender

Butik Gejst og Sofie, der laver dejlig Kaffe ;O)

 

Med ønsket om en dejlig uge til dig og dine.

Kærlig hilsen Mette

 

 

 

 

Kalender:

PAUSERUM

NYE DATOER: Pauserum, sensommer 2015

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget, at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Du kan købe e-bogen her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE

Mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke sælges her hen over sommeren til 399,- kr., og du har lige nu gratis adgang til hele introvideoen til forløbet.

 

Du kan se mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/

 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL (FÅ PLADSER TILBAGE)

Til sensommeren laver jeg en netværkscirkel for kvinder, hvor vi mødes over sensommer, efterår, vinter, forår og sommer igen. Hvor vi går gennem årstiderne sammen og går på opdagelsen i den nordiske kvindes hverdagsliv. Hvad er vilkårene for den nordiske kvinde i den tid, vi lever i? Hvad kan vi lide ved dette liv? Og hvad vil vi gerne forandre? Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at skabe disse forandringer? Hvordan kan vi skabe mere glæde og nydelse i livet? Hvordan kan vi bruge årstidens rytme, men også den cykliske rytme til at vækste og træffe gode beslutninger?

 

I Ny Nordisk Kvindecirkel arbejder vi i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, refleksioner og dialoger. Vi har fokus på det ganske særlige ved at være kvinde, og på hvordan vi ved at lytte til vores krop og vores essens kan skabe positive forandringer i livet.

 

Mellem mødegangene danner vi makkerskaber i cirklen, som føles ad en måned af gangen. Der bliver skabt rammer for dette makkerskab, men det er op til de enkelte deltagere at udfylde disse rammer. Ideen med makkerskabet er, at de emner, vi har arbejdet med kan udfolde sig yderligere i disse makkerskaber.

 

Læs her, hvad en af tidligere deltager har skrevet til mig, om at deltage i min cirkel:

Jeg har virkelig nydt at deltage i kvindecirklen. Det er fedt at man kan vælge at læse de tekster, der sendes rundt på forhånd, tage noter og læse videre på den viden som Mette formidler. Eller man kan vælge blot at møde op og tage imod og opleve og lære det, man lærer i nuet. Uanset hvordan man deltager er der mulighed for en dyb og vigtig oplevelse.

Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder.

Jeg kan varmt alle anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt hvor meget visdom og styrke de har at give til hinanden. Det er Mette med til at genoplive og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendtskab med.

 

Du kan downloade en brochure her: Ny Nordisk Kvindecirkel

 

 

MØDREGRUPPE MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi mødes 4 gange med 14. dages mellemrum i 2 timer.

Pris: 600,- kr.

Prisen inkluderer også kaffe/te og bolle

4 gange torsdage d. 13. august, d. 27. august, d. 10. september og 24. september. Kl. 9.00-11.00

Læs mere her: Mødregruppe

 

OBS: VI HOLDER GRATIS INFORMATIONSMØDE OM MØDREGRUPPEN d. 11. AUGUST, KL. 19.30 I BUTIK GEJST, FYENSGADE 18, AALBORG. TILMEDLING NØDVENDIG: kontakt@mettehyldgaard.dk ELLER MOBILNR.: 26133278

 

 

FOREDRAG

Giv dig tid, mor foredrag om moderskabet, onsdag d. 2. September, kl. 19.00, Cafe Gaia Art, Harrestrupvej 14, Holstebro. Pris: 150,- kr. Prisen inkluderer kaffe, te og muffins.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278

 

Du kan downloade plakat her: Giv dig tid, mor

 

FOREDRAG I ÅRHUS OG KØBENHAVN ER UNDER PLANLÆGNING, DATOER KOMMER SNART.

 

 

 

 

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *