Jeg har fået en yogaferie

IMG_4047

(Du kan se min kalender nederst i nyhedsbrevet)

 

Af min mand.. ..og jeg tager af sted på søndag (så ingen nyhedsbrev næste mandag). Jeg glæder mig rigtig meget. Og jeg er også spændt, fordi jeg faktisk ikke har været væk fra mine piger længere end 4-5 dage før. Da min ældste datter var to år, tog jeg til Paris for at besøge min søster, og de første to dage var en fest, jeg nød byen, at være sammen med min søster og friheden. Men på dag tre og fire var mit savn nærmest kropslig. Det føltes forkert at være væk fra hende. Jeg har engang hørt en klog kvinde udtale, at børn kan undvære deres mor i lige så mange dage, som de er år. Det lyder egentlig meget klogt i mine øre. Mine piger er 11 og 14 år, så en god ugens tid skulle jo så være helt i orden.

 

Men hvad nu hvis jeg savner dem brændende efter 4 dage, eller jeg slet ikke savner dem overhovedet!? Er jeg så en dårlig mor, eller elsker jeg dem så nok? ;O)

 

Spørgsmålet om, hvor lang tid, man kan være væk fra sine børn, er et, der virkelig kan sætte gang i en ophedet debat. Men for mig at se handler det om at prøve sig frem og mærke efter, hvad der føles rigtig for mig og for mine børn. For mig har det været rigtig ikke at være væk for længe, da de var små. Men samtidig også – i takt med at de bliver større – at vise dem, at mor sagtens kan tage af sted. At det er ok at savne hinanden. Men at alle parter vokser af at mærke, at det sagtens kan lade sig gøre. Jeg har også lyst til at være en rollemodel for mine piger, der viser dem, at de også skal skabe plads til sig selv.

 

Men der har jeg tilsyneladende hele tiden noget at lære. Udsigten til en uge alene har også gjort, at jeg i ferien har tænkt, at jeg ikke havde brug for så meget alenetid. Jeg opdager her i slutningen af ferien en nærmest skjult sætning i min bevidsthed. Det var som om, jeg skulle gøre mig fortjent til at være væk. Ved at være på hele tiden ;O) Meget sødt. Jeg opdagede det her i ugen, da der tilfældig opstod en eftermiddag i mit eget selskab. Jeg opdagede, da jeg i torden og regn fik hele lejligheden for mig selv. Jeg åbnede vinduet på vid gab og nød det vilde vejr udenfor og bare have det hele HELT FOR MIG SELV. Jeg opdagede endnu engang, at det hele falder så dejlig på plads, der i stilheden. Jeg opdagede, at jeg har brug for tid til mig selv, også selv om jeg skal på yogaferie ;O)

 

IMG_4068

 

Så er det på tirsdag, jeg holder informationsaften om mødregruppen i Butik Gejst i Aalborg. Er du på barsel, eller har du små børn så kig forbi og hør om tankerne bag mødregruppen. Del gerne i dit netværk, hvis du kender nogen, der kunne være interesseret. Du  kan også læse mere om den i min kalender nederest i nyhedsbrevet.

 

I næste uge begynder hverdagen her i familien, pigerne skal i skole på onsdag, så vi har lige et par dage sammen i begyndelsen af ugen. Det føles som en hel særlig lille tidslomme, vi får forærende. Disse to dage bliver særlige, fordi vi lige om lidt skal i gang med hverdagens struktur, som dannes af skoleskemaer, madpakker og faste mødetidspunkter.

 

Med ønsker om en dejlig uge til dig og dine

 

Kærlig hilsen Mette

 

 

 

Kalender:

 

PAUSERUM

BEGYNDER PÅ TORSDAG: Se nye datoer her: Pauserum, sensommer 2015

 

GIV DIG TID, MOR

Min e-bog Giv dig tid, mor bevæger sig lige så stille rundt til kvinder i hele landet, og jeg glæder mig i hjertet hver gang. Jeg håber så meget at høre fra jer, hvis I har kommentarer eller inspiration til mig.

 

Læs mere om min e-bog her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

 

 

GØR DIN CYKLUS TIL DIN STYRKE

Mit online-forløb Gør din cyklus til din styrke sælges her hen over sommeren til 399,- kr., og du har lige nu gratis adgang til hele introvideoen til forløbet.

 

Du kan se mere her: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/gor-din-cyklus-til-din-styrke/

 

 

NY NORDISK KVINDECIRKEL (FÅ PLADSER TILBAGE)

Til sensommeren laver jeg en netværkscirkel for kvinder, hvor vi mødes over sensommer, efterår, vinter, forår og sommer igen. Hvor vi går gennem årstiderne sammen og går på opdagelsen i den nordiske kvindes hverdagsliv. Hvad er vilkårene for den nordiske kvinde i den tid, vi lever i? Hvad kan vi lide ved dette liv? Og hvad vil vi gerne forandre? Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at skabe disse forandringer? Hvordan kan vi skabe mere glæde og nydelse i livet? Hvordan kan vi bruge årstidens rytme, men også den cykliske rytme til at vækste og træffe gode beslutninger?

 

I Ny Nordisk Kvindecirkel arbejder vi i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, refleksioner og dialoger. Vi har fokus på det ganske særlige ved at være kvinde, og på hvordan vi ved at lytte til vores krop og vores essens kan skabe positive forandringer i livet.

 

Mellem mødegangene danner vi makkerskaber i cirklen, som føles ad en måned af gangen. Der bliver skabt rammer for dette makkerskab, men det er op til de enkelte deltagere at udfylde disse rammer. Ideen med makkerskabet er, at de emner, vi har arbejdet med kan udfolde sig yderligere i disse makkerskaber.

 

Læs her, hvad en af tidligere deltager har skrevet til mig, om at deltage i min cirkel:

Jeg har virkelig nydt at deltage i kvindecirklen. Det er fedt at man kan vælge at læse de tekster, der sendes rundt på forhånd, tage noter og læse videre på den viden som Mette formidler. Eller man kan vælge blot at møde op og tage imod og opleve og lære det, man lærer i nuet. Uanset hvordan man deltager er der mulighed for en dyb og vigtig oplevelse.

Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder.

Jeg kan varmt alle anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt hvor meget visdom og styrke de har at give til hinanden. Det er Mette med til at genoplive og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendtskab med.

 

Du kan downloade en brochure her:   Ny Nordisk Kvindecirkel

 

 

MØDREGRUPPE MED FOKUS PÅ NÆRVÆR, INSPIRATION, REFLEKSION OG GOD KAFFE

Vi mødes 4 gange med 14. dages mellemrum i 2 timer.

Pris: 600,- kr.

Prisen inkluderer også kaffe/te og bolle

4 gange torsdage d. 13. august, d. 27. august, d. 10. september og 24. september. Kl. 9.00-11.00

Læs mere her: Mødregruppe

 

OBS: VI HOLDER GRATIS INFORMATIONSMØDE OM MØDREGRUPPEN d. 11. AUGUST, KL. 19.30 I BUTIK GEJST, FYENSGADE 18, AALBORG.

 

FullSizeRender   FullSizeRender 2

Billeder fra cafeen og butikken i Butik Gejst

 

FOREDRAG

Giv dig tid, mor foredrag om moderskabet, onsdag d. 2. September, kl. 19.00, Cafe Gaia Art, Harrestrupvej 14, Holstebro. Pris: 150,- kr. Prisen inkluderer kaffe, te og muffins.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278

 

Du kan downloade plakat her: Giv dig tid, mor

 

FOREDRAG I ÅRHUS OG KØBENHAVN ER UNDER PLANLÆGNING, DATOER KOMMER SNART.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *