Ny nordisk kvindecirkel og meget mere <3

IMG_3697

(Du kan se min kalender nederest i mit nyhedsbrev)

Jeg har allerede fået de første tilmeldinger til min netværkscirkel for kvinder, der begynder til september. Jeg har ikke fået lavet en brochure endnu, men blot skrevet nogle linjer her i mit nyhedsbrev, og jeg jubler i hjertet over, at kvinder der før har været i mine cirkler, tør melde sig, inden de har fået alle detaljer.

 

Jeg glæder mig så meget til at lave denne cirkel. Jeg har valgt at kalde den Ny nordisk kvindecirkel, som er en fin blanding af Nordisk kvindeliv i balance, som jeg lavede med en af mine mentorer, sundhedspsykolog Mette Kold og Pauserum for kvinder. Men nu i en ny og lidt anderledes udformning. Hovedformålet med denne cirkel er at danne et netværk for kvinder, hvor vi er tilstede med hele os. Ikke vores moderskab, vores parforhold, vores karriere alene, men med det hele. Du tager hele dig selv med i denne cirkel. Ikke nødvendigvis for at skulle dele det hele med cirkel, men med mulighed for blot at komme og være med det, der er.

 

Der vil i cirklen være fokus på kvindelivet lige nu her, hvor vi bor på den nordlige halvkugle i 2015. Hvad er det for en hverdag den nordiske kvinde har? Nogle ting er fælles for os alle sammen og på andre områder adskiller vi os fra hinanden. Det giver mulighed for både genkendelse, undren og inspiration. Det giver os mulighed for at spejle os i hinanden, men også at støtte og løfte hinanden i de processer, vi gennemgår i livet. Når vi er sammen som kvinder, kan vi transformere de vildeste ting.

 

Der findes mange overgange i kvindelivet: overgangen fra pige til kvinde, fra kvinde til mor, fra den yngre kvinde til den modne kvinde. Overgange er kendetegnet ved, at du står et sted ”midt imellem”, hvor du ikke mere er i det, du kender og endnu ikke ved, hvordan du skal træde ind i det nye. Det er ganske særligt at dele disse overgange med andre kvinder. Der kan være sorg forbundet med overgange, og ved at dele det med andre kvinder er det som om sorgen transformeres til erfaringer og lyst til at vende sig mod det nye. Når jeg lige lander på den anden side af min lanceringen af min e-bog, får jeg tid til at lave en brochure til forløbet. Men du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du er nysgerrig på at høre mere.

 

Ja, for det bliver også i denne uge, at min e-bog Giv dig tid, mor udkommer på min hjemmeside. Fra på søndag – sommersolhverv – er det muligt at købe bogen. Her får du endnu et indblik i processen.

 

IMG_3700

 

I den anledning sætter jeg også prisen ned på mit on-line-forløb, så det fra på søndag d. 21. juni kan købes for 399,- kr. Ligeledes har jeg frigivet velkomst-videoen til online-forløbet, så den nu også kan ses på min hjemmeside: www.mettehyldgaard.dk /Kalender/Gør din cyklus til din styrke

Kærlige hilsner Mette 

 

Kalender:

Pauserum:

Sommer-Pauserum: Hen over sommeren vil der være forskellige Sommer-pauserum. Sommeren er for mig kendetegnet ved spontanitet og lethed, hvorfor du også har mulighed for at tilmelde dig disse enkeltvis. Nogle af disse pauserum vil være om dagen, andre lidt senere om aftenen, hvor tusmørket nærmer sig, og hvor vi vil være på tagterrassen, hvis vejret tillader det.

Læs mere her: sommerpauserum

 

shutterstock_101928025

Ny nordisk kvindecirkel: Til sensommeren laver jeg en netværkscirkel for kvinder, hvor vi mødes over sensommer, efterår, vinter, forår og sommer igen. Hvor vi går gennem årstiderne sammen og går på opdagelsen i den nordiske kvindes hverdagsliv. Hvad er vilkårene for den nordiske kvinde i den tid, vi lever i? Hvad kan vi lide ved dette liv? Og hvad vil vi gerne forandre? Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at skabe disse forandringer? Hvordan kan vi skabe mere glæde og nydelse i livet? Hvordan kan vi bruge årstidens rytme, men også den cykliske rytme til at vækste og træffe gode beslutninger?

I Ny nordisk kvindecirkel arbejder vi i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, refleksioner og dialoger. Vi har fokus på det ganske særlige ved at være kvinde, og på hvordan vi ved at lytte til vores krop og vores essens kan skabe positive forandringer i livet.

Mellem mødegangene danner vi makkerskaber i cirklen, som føles ad en måned af gangen. Der bliver skabt rammer for dette makkerskab, men det er op til de enkelte deltagere at udfylde disse rammer. Ideen med makkerskabet er, at de emner, vi har arbejdet med kan udfolde sig yderligere i disse makkerskaber.

Vi mødes mandage, kl. 19.00-21.30:  d. 14. september, 5. oktober, 2. november, 7. december, 11. januar, 15. februar, 14. marts, 11. april, 9. maj, 13. Juni. Pris: 3000,- kr. Prisen inkluderer de 10 mødegange + snack og te, opfølgnings- og inspirationsmails mellem mødegangene. Et støttende netværk af kvinder + makkerskaber fra gang til gang, en lukket facebook-gruppe (brochure under udarbejdelse ;O))

Læs her, hvad en af tidligere deltager har skrevet til mig, om at deltage i cirklen:

Jeg har virkelig nydt at deltage i kvindecirklen. Det er fedt at man kan vælge at læse de tekster, der sendes rundt på forhånd, tage noter og læse videre på den viden som Mette formidler. Eller man kan vælge blot at møde op og tage imod og opleve og lære det, man lærer i nuet. Uanset hvordan man deltager er der mulighed for en dyb og vigtig oplevelse. Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder. Jeg kan varmt alle anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt hvor meget visdom og styrke de har at give til hinanden. Det er Mette med til at genoplive og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendtskab med.

 

Mødregruppe med fokus på nærvær, inspiration, refleksion og god kaffe

Vi mødes 4 gange med 14. dages mellemrum i 2 timer.

Pris: 600,- kr.

Prisen inkluderer også kaffe/te og bolle

4 gange torsdage d. 13. august, d. 27. august, d. 10. september og 24. september. Kl. 9.00-11.00

Læs mere her: Mødregruppe

 

”Giv dig tid, mor” foredrag om moderskabet, onsdag d. 2. September, kl. 19.00, Cafe Gaia Art, Harrestrupvej 14, Holstebro. Pris: 150,- kr. Prisen inkluderer kaffe, te og muffins.

 

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *