Sommersolhverv og e-bogsudgivelse

 

2014-05-17 09.19.35

(Du kan se min kalender nederst i mit nyhedsbrev)

 

I går var det sommersolhverv – årets længste dag. Det er på denne dag, at solen, på den nordlige halvkugle, passerer det højeste punkt på sin årlige himmelvandring. I går stod solen op kl. 4. 28 og gik ned igen 21.55. Der er så meget lys lige nu. Det er som om himlen ikke helt bliver mørk i denne tid.

 

givdigtidmor-small     bagside

 

Det var også i går, at jeg udgav min e-bog Giv dig tid, mor. Jeg slipper et projekt, som jeg har haft mellem hænderne i snart 10 år. Det er i hvert tilfælde 10 år siden, at ideen tog form, og her manifesterer den sig så.

 

Du kan læse mere om bogen ved at følge dette link: http://mettehyldgaard.dk/laer-med-mig/giv-dig-tid-mor/

Det er som om, den har haft sit helt eget liv, som om jeg skulle gennem nogle erkendelser, før jeg kunne skrive de sidste passager og slippe den. Det giver så fint mening for mig, at jeg slipper den netop her til sommersolhverv.

Mit ønske med bogen er at inspirere til, hvordan vi også kan betragte moderskabet, graviditet, fødslen og den første tid som mor. Mit ønske er at udvide normalitetsbegrebet for, hvad der er naturlige følelser, når en kvinde indtræder i moderskabet <3

Jeg hører rigtig gerne fra dig, hvis du har inspirationer eller kommentarer til emnet.

 

Kærlige solhvervs-hilsner fra Mette

 

 

Kalender:

Pauserum:

Sommer-Pauserum: Hen over sommeren vil der være forskellige Sommer-pauserum. Sommeren er for mig kendetegnet ved spontanitet og lethed, hvorfor du også har mulighed for at tilmelde dig disse enkeltvis. Nogle af disse pauserum vil være om dagen, andre lidt senere om aftenen, hvor tusmørket nærmer sig, og hvor vi vil være på tagterrassen, hvis vejret tillader det.

Læs mere her: sommerpauserum

 

Ny nordisk kvindecirkel: Til sensommeren laver jeg en netværkscirkel for kvinder, hvor vi mødes over sensommer, efterår, vinter, forår og sommer igen. Hvor vi går gennem årstiderne sammen og går på opdagelsen i den nordiske kvindes hverdagsliv. Hvad er vilkårene for den nordiske kvinde i den tid, vi lever i? Hvad kan vi lide ved dette liv? Og hvad vil vi gerne forandre? Hvordan kan vi hjælpe hinanden med at skabe disse forandringer? Hvordan kan vi skabe mere glæde og nydelse i livet? Hvordan kan vi bruge årstidens rytme, men også den cykliske rytme til at vækste og træffe gode beslutninger?

 

I Ny nordisk kvindecirkel arbejder vi i en vekselvirkning mellem blide yogaøvelser, meditationer, inspirerende oplæg, refleksioner og dialoger. Vi har fokus på det ganske særlige ved at være kvinde, og på hvordan vi ved at lytte til vores krop og vores essens kan skabe positive forandringer i livet.

Mellem mødegangene danner vi makkerskaber i cirklen, som føles ad en måned af gangen. Der bliver skabt rammer for dette makkerskab, men det er op til de enkelte deltagere at udfylde disse rammer. Ideen med makkerskabet er, at de emner, vi har arbejdet med kan udfolde sig yderligere i disse makkerskaber.

Vi mødes mandage, kl. 19.00-21.30:  d. 14. september, 5. oktober, 2. november, 7. december, 11. januar, 15. februar, 14. marts, 11. april, 9. maj, 13. Juni. Pris: 3000,- kr. Prisen inkluderer de 10 mødegange + snack og te, opfølgnings- og inspirationsmails mellem mødegangene. Et støttende netværk af kvinder + makkerskaber fra gang til gang, en lukket facebook-gruppe (brochure under udarbejdelse ;O))

 

Læs her, hvad en af tidligere deltager har skrevet om at deltage i min cirkel:

Jeg har virkelig nydt at deltage i kvindecirklen. Det er fedt at man kan vælge at læse de tekster, der sendes rundt på forhånd, tage noter og læse videre på den viden som Mette formidler. Eller man kan vælge blot at møde op og tage imod og opleve og lære det, man lærer i nuet. Uanset hvordan man deltager er der mulighed for en dyb og vigtig oplevelse. Som fuldkommen nybagt mor har cirklen fungeret som et perfekt frirum for mig. Den ene gang om måneden, der har været reserveret til mig selv, min krop og mine tanker – i et både større og dybere perspektiv end livet med et spædbarn og søvnmangel ellers tillader én. Det gode ved Mettes cirkler er, at uanset om man er en person, der forstår tingene gennem hovedet eller gennem kroppen, så bliver ramt i hjertet under alle omstændigheder. Jeg kan varmt alle anbefale kvinder i alle aldre at tage plads i cirklen. Kvinder har glemt hvor meget visdom og styrke de har at give til hinanden. Det er Mette med til at genoplive og det rummer et enormt potentiale, som jeg under alle kvinder at stifte bekendtskab med.

 

Mødregruppe med fokus på nærvær, inspiration, refleksion og god kaffe

Vi mødes 4 gange med 14. dages mellemrum i 2 timer.

Pris: 600,- kr.

Prisen inkluderer også kaffe/te og bolle

4 gange torsdage d. 13. august, d. 27. august, d. 10. september og 24. september. Kl. 9.00-11.00

Læs mere her: Mødregruppe

 

”Giv dig tid, mor” foredrag om moderskabet, onsdag d. 2. September, kl. 19.00, Cafe Gaia Art, Harrestrupvej 14, Holstebro. Pris: 150,- kr. Prisen inkluderer kaffe, te og muffins.

Tilmelding: kontakt@mettehyldgaard.com eller 26133278Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *