Min måned er marts

Min måned er marts

Jeg har fødselsdag i marts, og jeg føler jo nok derfor et særligt tilhørsforhold til denne måned. Jeg forbinder den med min fødselsdag, med vintergækker, krokus, erantis og ting, der spirer op ad jorden. Jeg forbinder marts med ustadigt vejr. Jeg har spillet rundbold i sne på min fødselsdag, men også sidde i læ, uden jakke, drukket kakao og spist fødselsdagsboller. Jeg forbinder marts med tindrende lykke over at foråret er her, men også med total opgivenhed og træthed over, at vinteren ikke vil slippe.

 

D. 20. marts udkommer den 4. episode i min podcastserie Cyklus. Afsnittet hedder Jævndøgn, og her kommer jeg også ind på det særlige ved denne årstid. Du finder min podcast på både Spotify og Apple Podcast. 

 

Så har jeg fået mit Cyklus-kit trykt som fine hæfter, du ved sådan nogle, du kan have mellem hænderne og skrive i. Jeg nørder for øjeblikket med, hvilke essentielle olier, der passer til de forskellige steder i cyklus, og hvordan du ved hjælp af olierne kan balancere din energi.

 

Du kan også her i marts møde mig i Butik Gejst, ja, det kan du faktiske på ret mange dage. Der er nemlig i butikken en af mine yndlingscafeer med frygtelig god kaffe. Men denne torsdag laver jeg et arrangement i samarbejde med Butik Gejst: Venindeaften i Gejst. Med noget til hjernen og noget til ganen. Du kan læse mere nederst i min kalender.

 

Til sensommeren dukker min kvindecirkel op i en ny form og i nye omgivelser. Jeg har nemlig indledt et samarbejde med min skønne veninde Maj Ingeman-Molden og Yogahuset Aalborg. Lige nu sidder jeg med de sidste detaljer i teksten til forløbet, og det er som en mindre fødsel at få den formuleret, som jeg gerne vil. For, hvad er det nu lige, vi laver i mine kvindecirkler, og hvad er det nu lige, de kvinder, der snart gennem 8 år har taget plads i cirklen, har fået ud af at være med?!

 

Er du interesseret i at være med, når cirklen dannes, får du alle detaljer i mit næste nyhedsbrev, men du kan også følge med ved at følge mig på de sociale medier. Du finder mig på Facebook her: https://www.facebook.com/mettehyldgaardskovmose/og på Instagram her: https://www.instagram.com/mette_hyldgaard_skovmose/

 

Med ønsket om en dejlig marts til dig
Kærlig hilsen Mette

 

MIN KALENDER:

ÅBEN TIRSDAG OM DE ESSENTIELLE OLIER
Har du lyst til at høre mere de essentielle olier fra doTerra og vores netværk,  så kom til “Åben tirsdag” den første tirsdag i måneden  i Aalborg i mine lokaler SKØNT. Der er varmt vand på kanden og tid til at dufte, prøve og stille sprøgsmål.
Næste arrangement er tisdag d. 3. marts,  kl.16.30-18.00, SKØNT, Norgesgade 6, 1.th, 9000 Aalborg. 

 

VENINDEAFTEN I GEJST. MED NOGET TIL BÅDE HJERNE OG GANE

Kom til hygge-/venindeaften i Butik Gejst, hvor du både får noget til hjernen og noget til ganen. Torsdag d. 19. marts, kl. 19.00-21.30.

TILMELDING:
– Send en sms til Sofie på 27575529 – med navn og antal på deltager(e).
– Er der ledige pladser – bliver du bedt om at overføre på mobilepay.
(Der er bindende tilmelding – og beløbet refunderes ikke hvis du skulle blive forhindret i at deltage)

Du kan læse mere her: https://www.facebook.com/events/491270938203860/

DU FINDER MIN SHOP HER: http://mettehyldgaard.dk/shop/

 

 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *